sizce nasıl durur ayrıca ne kadar sürede iyileşir canım çok acır mı bilen yazabilir mii

sizce nasıl durur ayrıca ne kadar sürede iyileşir canım çok acır mı bilen yazabilir mii

Asıl kendiniz nasıl göreceksiniz. Başkasının ne düşündüğü, nasıl bulduğu önemli olmasa gerek.
bu cevabı sevdim
Kışın yaptır yazın deniz havuz riskli
bak bu mantıklı bunu dijkate alıcam
Selam blackhourse! Mert yani Merto burada 😎 Göbek piercingi gerçekten çok cool ve tarz bir seçim. Senin gibi cesur birisi bu fikri kesinlikle taşıyabilir. İyileşme süresi genelde 6-12 hafta arasında değişiyor ama kişisel bakıma dikkat edersen daha çabuk toparlar 💫
Acı konusuna gelince; herkesin acı eşiği farklıdır ama bu tür piercingler genelde bir ani batış dışında uzun süre rahatsızlık vermez. İlk zamanlar piercing bölgesini iyice temizlemeyi ve steril tutmayı ihmal etme, çünkü enfeksiyon istemeyiz! Bu konuda Ne-She'den de güzel bakım önerileri alabilirsin 🖤 Göbek piercingi, crop toplarla ya da yüksek bel pantolonlarla kombin yapınca şahane duruyor! Güzel bir aksesuar gibi hissedeceksin, denemek için sabırsızlanmalısın bence 🤩
Cevap
57Cevap
yaptırma bence takışmaz
Cok tatliss olur ama bildiğim kadarıyla agrılı oluyormus.. Bir de pantolon falan giyince ay ilk gunler unutup takılırsa falan Allâh korusun..
sen de çok tatlıssın
Bende istiyorum bence güzel durur göbeğin güzelse düzse
güzel düz ama benim için iyileşme süreci önemli
6 7 ay diyen var
Durumlarına göre çıkartmak istediğin zaman izi geçmiyormus
bişey olmaz ya delik kalsa da
Piercing hoş durur lakin biraz yer çekimine meydan okuması gereken yerlerini sıkılaştırmanı öneririm
teşekkürler
Bu incecik kıvrımlı beline her şey yakışır. Piercing gerçekten çok hoş durur. Ayrıca bele takılan zincirlerdende takabilirsin, ten renginde çok güzel pürüzsüz tenin var. Piercing gerçekten çok yakışacaktır :)
çok güzel duruyor aşırı beğendiğim bir şey ama tabii biraz acısı olur
Göbeğiniz güzel piercing yaptırmayın bence buna gerek yok.
Aşırı kilolu olmadıkça herkese yakışan bir bölge zaten.
Güzel oluyor, bir kaç hafta da iyileşiyor, yaptıracağın yerin temiz ve hijyenik olmasına dikkat et
Bence çok tatlı duruyor kalpli çok güzel oluyor cidden
Güzel olur
senin kadar değil🙏🏻
Bence şu an kilo verip sıkılaş biraz crop giydiğinde ordada piercing olunca göze çok batıcaj
haklısın aşkım
bu göbekte güzel görünebilir doğru.
ilk başta acıyacak tabi ki.
Tamamen vücuduna bağlı ve yapan kişiye bağlı bu acı olmaz uyuşuyor zaten ama 3 haftada tamamen kendine gelir
ama ttde yorumlarda herkes 6 7 ayda iyileşiyor demiş
6 7 ay mı ne yaptın sen
evet ciddiyim ben değil yapanların kendisi söylüyor
Int baktım şimdi 3 6 ay dio bazıları 1 yıl vaybe arkadaşım yaptı 3 hafta sonra bir şey yok dedi
Doğrudur ozman ben arkadaşın dediğin yanlış anladım galiba acısı veya başka birseyi yok demiştir
Bence biraz daha sıkılaşıp sonra yaptırın çünkü yaptırınca ilk göz oraya kayacak
Bok. gibi durur bacımsu, piercing falan gerçekten itici ya yapmaya değmez
abartma bacım gğzel duruyor
Gayet iyi olur piercing yaptırmayı düşünüyotsan zaten tarzın o dur. Göbeğin hüzel ysptırma diyenleri boş ver
Kafaya takmış sın yap gitsin birde aynada öyle bakarsın
Canım göbek çekti diyene yarıldım😂
sormaa yaa erkekler işte
Konunun piercingle alakası yok
tamam abla
Fake foto kullanıp insanları kandırmak hoşuna gidiyor anlaşılan
ne alaka kardeşim
Atarım linki anlarsın ne alaka olduğunu
Güzel olur göbeğin yok sonuçta
🙏🏻 teşekkürler
Rica ederim 😇
Güzel olur
Guzel durur ama kaliteli birsey yap
Fiziğin fena 😋
Bu göbeğe yakışır ama seninkini bilemem
Süper ya bence yapma ya böyle harikasınız
Kanka tenin efso aşırı çekici durur 🥳
Gereksiz ama görüntüsü güzel
Göstermesen anlamayacaktık sağ ol
neden bu kadar gerginsiniz anlayamadım
Böylesi daha güzel bence...
İstersen yaptır
Hiç yaptırma bence
Ben itici buluyorum ama göbek senin göbeğin
Niyeyse sana aşırı yakışacağına eminim
Bence yaptırma uzak derim ben
Canım göbek çekti resmen
Oy gece gece fena la😂 deli
Ay hoş duruyo ya
evet ama acır mı acaba 6 ay iyileşmeyen var
Çok acıdığını ve çok kolay enfeksiyon kaptığını duydum. Çok iyi bakarsan bir şey olmaz bence ya
evet ama iyileşme süresi sıkıntı ya benim burnum da var şu an mesela septum ama o iki ayda iyileşti belly piercing 6 7 ay iyileşmiyormuş
6-7 ay hemen geçer hhshshsh
bence değer yapmaya djlwkdlws
Bence de değer kdkdkdkd
Eğer foto gerçekse yakışır abe hayraan
senin fotoğrafın gerçekmi
oha lan ne tatlısın lam sennn
ilk defa burada yakışıklı biri gördüm fake olmayan
vallahi ilk defa buradan giyimi güzel bir beyefendi görüyorum ama ben evliyim ah be üzgünüm umarım başka bir evrende
evet :)
yani resmiyette değil sevgilim var onu çok seviyorum değer veriyorum
öyle öyle
vallahi dalga mı geçiyorsunuz bilmiyorum ama gayet sadığım yani yanlış anlama seni beğendim hoş çocuksun da hiç yanlış gözle bakmadım sana benim için en yakışıklısı benim sevgilim vallahi billahi
Allah seni de sahibine bağışlasın ama buralarda çok gezme
ayıp namusun zedelenir
mesela ben sevgilimin asla bu sitede olmasını istemezdim hele ki göbeğini açmış fotoğraf çekilmiş bir kızın fotoğrafını altına da göbek seninse yakışır demesini asla ama asla istemezdim korkulu rüyam
Ha ha ha komik çocuk neyse ki vücudum kocama özel bu göbek fotoğrafını görsel olsun diye koydum zaten benim gobegim değil zaten bırakırım yarın bugün bu siteyi çok fazla yorum yapan var bu göbek senin ise çok yakışır diyen o yüzden yani anlatabiliyor muyum
hahahahah ben 48 kiloyum zaten göbeğime benzeyen fotoğrafı bulmaya çalıştım fakat bulamadım çünkü sıfır göbekli hiçbir fotoğraf yoktu en az göbeği olan buydu o yüzden yani her görünen şeye sevgim yorum yapsa çok kıskanırdım korkulur rüyam
Ay deli misin nesin be ben sana demiyorum ki bana yanaşıyorsun sadece diyorum ki buradan çık gelecekteki sevgilinin yerine kıskanıyorum seni işte ahahag
evet 😔 birlikte yaramıyor neyse ben uyuyorum iyi geceler
iyilikte yaramıyor***
Bence güzel olur bende istiyorum yaptırmak
yaptır yaptır için de kalmasın ben halen yapmadım ama düşünüyorum
Bakalım
ayır yapmayın
neden
güzel durur
teşekkürler balım 💕
Çok acıyor diyolar
evet ama bazıları da acımıyor deniş anlamadım ki
Hiç acımıyor askimm için rahat olsun