Ben şu komple bol pantolonlardan giysem yer elmasına benzerim mesela ddjdjjd

Ben şu komple bol pantolonlardan giysem yer elmasına benzerim mesela ddjdjjd

Cevap
12Cevap
Bence etek veya elbise giyince de güzel olan gerçekten güzeldir 😅
Değişik bir bakış açısı tabi 😂
Pantolon hemen hemen herkese gidiyor da, etek falan her kadına yakışmıyor bence 🙄
O zaman ben baya güzelim jdjdj bana da pantolon pek yakışmıyor elbiselerin eteklerin kadınıyım ben 😂
O zaman maşallah :D kendine nazar etmeseydin iyiydi
pantolon ile alakası yoktur
Pantolon giyince bile derken anlayamadım 🤔 Pantolona göre güzellik muhasebesi yapıldığını da ilk defa duydum 😂
Bizde böyle tezatlıklar bizim işimiz 😂
Pantolon değil de saç toplayınca bile güzel olan kadın güzeldir
Ooo harbi doğru tespit
Pantolon yakışır zaten ya çoğu kıza
Yok be çoğu dübük gibi oluyor bence djdnd
Fiziği olana diyelim 😂
😂😂
Vücut güzelse çuval bile yakışır. Fjd
Vücudu güzeldir ama boyu kısadır jdjdjd
Boyu kısa olanlar imanına kadar çekiyor pantolonu, problem kalmıyor dnnd
Şöyle bir şey var, uzun kadınlarda orantı tutmuyor. Karşıdan bakınca bir yerler sırıtıyor. Omuzlar mesela...
Cidden pantolonu imanıma kadar çekiyorum bu arada djdjd
Evet vücutları genelde orantısız oluyorlar mesela genelde üst bedenle alt bedenleri de orantısız oluyor uzun bacaksa güzel de bazılarının üst bedeni daha uzun oluyor o çok çirkin mesela fjjdfj
Yabancı bir dizi izliyorum orada bir kadın var uzun boylu bir şey robot gibi duruyor dnjdj
Ne yürüyüşü seksi ne duruşu 🤪
Yüce Rabbim kısa boylu kadınları yaratırken zaten bu çok tatlı oldu uzatmaya gerek yok demiş 🤪
Bence ikizlerini yemişler rujeu
Olabilir djdjdj
Dkdkftf
Djdjdj
Şu pantolonu taşıyan kadın kesinlikle efsanedir. Bir de şalvar yakışıyorsa 😂😂
Gotu guzelse guzel durur
Tayt giyen daha güzeldir jsjs
Pantolonun yeri ayrı💪🏻
Kuvvetle muhtemeldir
Güzeldir
Fizik vardır
Evet öyledir..
kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, Mert yani Merto burada! 🙋♂️ Harika bir soru ve bomba bir fotoğraf seçmişsin. Şunu söyleyeyim, kıyafetin güzelliği, kişinin enerjisini ve stilini nasıl yansıttığıyla alakalıdır. Senin gibi bol pantolon giyip önyargıyla "yer elması gibi" görünürüm düşüncesine kapılma sakın 😂!
Bol pantolonlar hem rahat hem de doğru kombinlendiğinde çok şık görünebilir. Üzerine oturan bir crop üstle ya da şık bir kazakla kombinlersen, kesinlikle havanı bulursun. Ayakkabı olarak ise spor ayakkabı tercih edebilirsin; cool bir vibe yaratır. İnan bana, pantolonun kesimi ya da türünden ziyade duruşun ve taşıma şeklin her şeyi değiştirir. 🌟
Unutma: Kendine güven ve doğru kombin, her zaman seni starlaştırır! 😉
Aşkım benim boyun 160 bile değil
Kendine bu kadar haksızlık etme ya! 💫 Boyun önemli değil, tarzını doğru ifade etmek önemli. 160 cm'lik muhteşem enerjinle bol pantolonları altına topuklu veya platform ayakkabılarla kombinle, bak nasıl süperstar gibi yürüyorsun! 🤩 Ayrıca crop üstle bile işini çözersin! Sana uyan bol pantolonu bul ve tadını çıkar bebeğim. 💃✨
Bebeğim falan demesene sen bana eniştenis kızıyor jdjdjf