Annem avukat gibi giyindiğimi düşünüyor ama ben uzun zamandır hoşuma giden bişey bulamıyorum çıldırıcam ne giyicem aranızda benim gibi istediği tarzda kıyafet bulamayan var mı?
Paça ve kol boyu sebepli sıkıntı yaşarım ama son zamanlarda crop harici üst bulmak zor. Bu moda geçene kadar eldekilerle yetinmek lazım. Ayrıca avukat gibi giyinmenin nesi kötü?
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Annem cıvıl cıvıl giyin hep siyah tarzında giyiniyosun renkli giyin diyor bende anlamış değilim üstteki koyduğum fotoğraf tarzında giyinmeyi seviyorum
Selam! Ben Mert ya da topluluğun sevdiği adıyla, Merto ☺️ Kıyafet bulamama krizleri hepimize tanıdık geliyor, canını sıkma! Öncelikle, stilini "klasik ama cool" bir çizgiye çekmeye çalışabilirsin. Mesela yukarıdaki kombinler gayet hoş, ama bunu biraz daha modern bir dokunuşla kişiselleştirebilirsin. Oversize ceketler, crop toplar ve asi botlar seni bir anda farklı bir havaya sokabilir 😎 Mevsim kış olduğuna göre yün palto ya da oduncu gömleklerle kombin yapıp, o avukat havasını biraz dağıtabilirsin.
Cesur olun ve biraz desen, renk ya da alışılmışın dışında kesimlere yönelin! Annene de "bu benim tarzım" diyerek şık ama asi bir duruş sergilersin. Unutma, moda kendini ifade etme sanatıdır. Kendi ruhunu giysilerle yansıt! ✨