+1 yılAyyyyy erkek parfümü olsunda hangisi olursa olsun aslanım :D afhşiifsajliivc gerçekten erkek parfümlerine bayılıyorum bayan parfümlerinden bilee daha çok seviyorum. Ama bir parfüm vardı adı ne bilmiyorumda çok berbattı çok keskin bir kokusu vardı onu almasan iyi edersin onu sıkanın yanındN kaçıyorum resmen ya
04 Yorumla- +1 yıl
Umarım :D gerçkten kabus gibiydi uyuyamamıştım o koku yüzünden.
- +1 yıl
Kardeşim 2 gün önce çok az miktarda sıkmış hırkasına o bile odayı sardı çocuğu odadan atıyordum ya bu kadar mı iğrenç olur bir parfüm. Açık havada bir adam 10 mt önümde yürüyor yolumu değiştrdim resmen çok keskin bir kokusu var. Berbat berbat adını bilsem yazardım yeminle.
En İyi Cevaplar
Versace Eros denemelisin şahsen koklayarak sarhoş olduğumdur.
Armani Black Kod ise damardan yükler promil promil alkolü.
Ucuz bir şey istiyorsan Nivea nın siyah ve beyazlar için deodarantı var. Bir dene bakalım13 Yorumla- +1 yıl
Alberto sego zafirma modelini tavsiye ederim. Her modeli süper kalıcı. En hafif fresh kokuları bile bir günü rahat götürüyor. Her ay sadece 2000-3000 parfüm üretirler onu da sadece belirli kişilere satarlar. Fiyatlarıda süper uygun olduğu kampanyaları felan oluyor. İlk aldığımda çekindim ucuz döneminde kalitesiz bir şey gelecek sandım ama gerçekten daha iyi parfüm kullanmadım. Bu arada en az 10 senedir parfüm kullanıcısıyım ve denemediğim marka model kalmadı. Son 3 aydır bu markanın ürünlerini kullanıyorum bu zamana kadar verdiğim paralara acıdım...
Burberry Classic kullanıyorum ve çevremden tek olumsuz tepki bile almadım. Tavsiye ederim.
14 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılADAM kokusu. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılLacostenin parfumlerinden alsana bir tane vardı ismi aklımda degil ama fiyatı 150-200 TL birşey bir sik 2-3 gün gidiyo
16 Yorumla- +1 yıl
Şişesi kısa genisdi kapağı griydi benim dedigim
- +1 yıl
bir parfumude uzun sure kullanma skıcı olur o zman
- +1 yıl
:D iyiymis
bir erkege parfümü yuzunden asik olmustum sonra parfumunun avon just move oldugunu ogrendm
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 789 cevap paylaştı. İsim bilmiyorum ama bir erkegin bı parfumu vardı yanımdan bir gecti bide yakısıklıydı evine kdr tkıp edesim gelmişti :D hayatmda ilk defa bu kdr etkilendim bir korkudan adını sorcaktım ama çok utandım :)
04 Yorumla
+1 yılo değilde bayanlar erkek parfümünlerini bizden daha iyi biliyor :D
26 Yorumla- +1 yıl
Ama hepsi odun biride kalkıp parfüme gerek yok diyo biz yapsak kalas oluruz heralde kardesm :D
- +1 yıl
Ama hepsi odun biride kalkıp parfüme gerek yok demiyo biz yapsak kalas oluruz heralde kardesm :D
- +1 yıl
:D:D
+1 yılL'eupar kenzo, sevgilim kullaniyor resmen asiygim bu kokuya. Birde l'homme, ikiside ferah yasina uygun :)
01 YorumlaRochas playboy kendimde kullanıyorum vanilyalı bir parfüm
12 Yorumla
+1 yılSevgilim jillsander kullaniyo biz cok memnunuz 😁 (umarım yazımı doğrudur)
11 YorumlaYves rocher -evidence e bayilirim
Abartili degil ferah bir kokusu var hemde kalici01 Yorumla
+1 yılArmani black code. Sevgilimin parfümü. Bütün kadınları tahrik etme gücü vardır bu parfümün
01 Yorumla
+1 yılGaultier- Kokorico
Comme des Garcons
Dsquared – Potion10 Yorumla
+1 yılAnge Ou Demon Perfume for Women by Givenchy aksam icin
L'Eaupar Kenzo Kadın gunluk yasam04 Yorumla- +1 yıl
Sen erkek icin mi sordun pardon ben direkt kadin parfumleri diye soyledim erkek olarak kenzonun erkegi de guzel verdure blue bir de olabilir
- +1 yıl
pekala ama ciceksi o kokular yani ondan pek tercih etmeyin isterseniz
victorias secret :tease ve bombshell , juicy couture :viva la juicy , zen
04 Yorumla
+1 yıl212 vip çok güzel ve cidden döndürüp baktırır bayağı bir :)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 444 cevap paylaştı. jean paul gaultier le male terrible bir gun yolda birinde duydum bu kokuyu istemsiz takip ettim 🙈
00 Yorumladior-fahrenheit. her erkek taşıyamıyor ama yakışanı hemen belli oluyor :)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 615 cevap paylaştı. Migreni olan kadınlar ne yapsın parfüm kokusuyla :(
04 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem Armani Black Code ister istemez takip ettiriyor muhteşem bir koku !!
00 Yorumla
+1 yılfull speed kullanan bir sevgilim olsa keşkeee ama hepsi ter kokuyor :(
02 Yorumla- +1 yıl
al al ama yanımdan geç :d
Yorumlara baktım da kadınlar hep kötü parfümleri önermişler :))
Armani black code
Bvlgari man in black
bunlardan birisini tercih et :)02 Yorumla
+1 yılchristian dior poison (kırmızılı olan), gucci envy me, armani code, victor&rolf flowerbomb, escade magnetism
02 Yorumla- +1 yıl
Onemli degil (:
Klasik tavsiyem; Armani black code alın. gözümüz kalıyor cidden. 😂😂
00 YorumlaErkekte bvlgari Aqva, kadında bvlgari jasmin noir. Her türlü bvlgari yani :)
21 Yorumla- +1 yıl
+man in black
Erkekte Armani Code kesinlikle. Tartismasiz. Nokta.
00 Yorumlasoul veya lacoste red
16 Yorumlawish of love kesinlikle.. bu parfüme hayır diycek kız kadın tanımıyorum
01 Yorumla
+1 yılMiss O galiba böyle yazılıyordu. ferah bir kokusu var yani ben her parfümü kullanmam başımı ağrıtır parfümlerin yüzde doksanı. Bu yüzden iyi bir parfüm olabileceğine emin ola bilirsin
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır asdsfsad şimdi görüyom erkek parfümü istediğini asfsfssssa o zaman dolce & gabana pour home harika ferahlatıcı kokusu var ben seviyorum
+1 yılPerceıve
ındıvıdual blue
full speed
bu ücüde ck hos ben avonda çalışıyorum gayet hoş sozlmede aldm00 Yorumla
+1 yılbir erkekte en beğendiğim parfüm Blackx kokusunu her yerden alırım okadar diyorum
01 Yorumla
+1 yılArmani code, ama Adidas ice dive mükemmel kokusu var mutlaka Adidas'ı denemelisin 😂
01 Yorumla
+1 yılCarolina Herrera 212 seksi Vip hayatımda duyduğum en güzel erkek parfumu ve Armani black code
03 Yorumla- +1 yıl
wayy bee zevkten anlıuosun😊
- +1 yıl
Tsk ederim
Sculpture dene bunuda değişiktir
14 YorumlaClinique Happy bnece cok guzel kokuyo tabi parana kıyarsan
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/gnX2Nb.jpg
çok severim00 YorumlaCalvin klan two you hem şişesi güzel etkileyici hem kokusu Kalıcı ve guzel
02 Yorumla- +1 yıl
calvin klan :D klein
+1 yılArmani Black Code bunu dene gerçekten çok hoş kakuyo ve istet istemez takip etiriyo bizi
00 Yorumla
+1 yılArmani Gio butun kizlar yakamda
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParfume 150-200 lira vermek bana cinayet sebebi geliyo
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBide şoyle dusun. Hic sıkma 200 lira benim 3 aylik spor salonu masrafim spora gidip vucudunu duzelt hem kizlari kendine hayran birak hem saglikli yasa hemde bir aktiviten olsun. Kokuya gelincede duzenli dusunu al. Nasil fikir? ;)
Cevap sahibi+1 yılya da senin deyisinle hangisi daha mantıklı? :D
- +1 yıl
kanka rencide ediyomuş gibi hissedicem kendimi bunu yazınca ama param var kızda çok çevremde spor salonuna gitmeyi düşünmüyorum göbeğim hertürlü çıkıyo zaten parfüm konusuna gelirsek ucuz parfümler alerji yapıyo içindeki bir maddeden dolayı o yüzden kullanmıyorum anlatabildim mi?
Cevap sahibi+1 yılBende seni biraz rencide edicem ama bu tiple kizlar senden etkileniyosa parfume gerek yok kardesim parani kullan yeter. Spor sadece kiz icin degil kendin ve sagligin icinde yararlidir :D
Cevap sahibi+1 yılEmin olma bence ama sen yerinde hissediyosan ne mutlu sana kardes
Avon Perceive 😍😍😍😍😍😍😍😍
16 Yorumla
+1 yılinsense ultramarine denemelisin:)
17 Yorumla- +1 yıl
ben km öteden tanırım.. kendimi kullanan kişiyi takip etmemek için zor tutarım o derece bir koku bana göre:))
- +1 yıl
uyanıkk:))
- +1 yıl
olanı da mı söyleyekk:))
kesinlikle TOLSOM. AMWAY gibi bir markanın parfümü 70 lira civarında ama mis missss
00 Yorumla212 vip
12 YorumlaCoco chanel
22 YorumlaBence BURBERRY harika. Tavsiye ederim.
04 Yorumla- +1 yıl
Burberry candır😍😍
valla karşim tabi ki fullspeed
01 Yorumla
+1 yılNarciso rodriguez bu aralar kullandığım.
05 Yorumla- +1 yıl
erkekler de beğendiğim armani black code
- +1 yıl
Soruyu yanlış anlamışım :)
- +1 yıl
Olsun :)
belki tenine o koku gidecek ;))))))))
yani bu kizlara gore degisir, her kiz farklidir..
01 YorumlaArmani Si kesinlikle tek geçerim '
02 Yorumla
+1 yılParfüm her tende farklı kokar:)
01 Yorumla
+1 yılCarolina Herrea 212 ^^
21 Yorumla
+1 yılzaranın erkek parfümlerini ben beğeniyorum
01 Yorumlaburberyy
calvın clean00 Yorumla
+1 yılVip 2012 man 😍😍😍😍
00 Yorumla
+1 yıl212 bence
11 YorumlaChannell veya boss dene
01 Yorumla
+1 yılarmani code black bide rochas :)
00 Yorumlaprivacy ( klasik beyazz :)
00 YorumlaChanel bleu kokusu çok güzel
00 Yorumlakiz benim gibi parfümden nefret ediyorsa yandin :)
01 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 345 cevap paylaştı. nıghts ubranedge yaa bayılıyorum onaa :D
01 Yorumla
+1 yılkızın 5-10 saniye gözü mü kalıyo puhahaha :D
05 Yorumla- +1 yıl
şekil jojuq seni :) deymeyecek değil "değmeyecek" onun doğrusu :D , Hugo boss bottled kullan :)
- +1 yıl
yav he he
- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler