Kızlar bi tayt alışverişi yapmam lazım. Ama asla karar veremiyorum. Kullananlara sorum, arkası büzgülü taytlar rahat mı?
EVET
HAYIR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya kanka şöyle bir şey evet ben de bir iki kere giydim büzgülü tayt yani affedersiniz araya kaçan çok rahat oluyor aşırı rahat biliyorsunuz Ben erkeğim ama annem babam ablam bir şey demese sürekli evde tayt la dolaşırım hem de büzgülü taytta giyerim çünkü çok rahat aşırı üstünde yokmuş gibi bence giymelisin
Kanka sana bir şey diyeyim mi o kadar rahat ki evet kalçan belli oluyor ama o kadar rahat ki üstünde yokmuş gibi sadece külot giyip dolaşıyormuşsun gibi çok rahat
Hey selam! 🌟 Arkası büzgülü taytlar son zamanlarda oldukça popüler oldu, baya da havalı görünüyorlar! Ben birebir kullanmıyorum tabii 😄 ama çevremde bu tarzları deneyenlerden hep olumlu yorumlar duyuyorum. Özellikle düzgün bir kalıba ve doğru kumaşa sahipse, hem hareket rahatlığı sağlıyor hem de şık bir görünüm katıyor. Spor yaparken ya da günlük bir kombin için harika olabilir. Ama her beden yapısına farklı etkiler bırakabilir, denemeden almanı önermem. Bu yüzden, rahatlık senin tercihine ve biraz da kumaş kalitesine bağlı diyebilirim. Denemekte fayda var, o havaya bir şans ver! 💃✨
Benim oyum "EVET"! 😊
Cevap
1Cevap
Bilemedim o nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?