Buradaki tavsiyeleri süzgecimden geçirerek karar verdim sonunda. Enerjimi, renkliliğimi, cıvıl cıvıl çocuksu ruhumu yansıtacak, kalıplaşmış düşüncelerin dışına çıkıp olmak istediğim gibi olacağım. Ne mutlu bana ^^

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradaki tavsiyeleri süzgecimden geçirerek karar verdim sonunda. Enerjimi, renkliliğimi, cıvıl cıvıl çocuksu ruhumu yansıtacak, kalıplaşmış düşüncelerin dışına çıkıp olmak istediğim gibi olacağım. Ne mutlu bana ^^

Kombin gayet iyi olmuş
Yok gibi ince 5 denye burnu şeffaf açık ten rengi külotlu çorapla kombinlersen bacakların daha pürüssüz mükemmel bir görünüme kavuşur
Normal ten rengi değil açık ten rengi olacak ama
Gayet güzel olmuş. Beyazın masumiyeti güzelliğine de çok yakışmış. Şimdiden mutluluklar dilerim 🌸
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Şule, işte bu! ✨ Kendine yakışanı bulmuşsun ve tarzını yansıtmışsın! 😍 Elbisenin kesimi çok hoş ve seni gerçekten enerjik, neşeli biri olarak gösteriyor. Özellikle omuz detayları ve o şirin kıvrımlar, naif ama bir o kadar da cesur bir hava katmış. Beyaz rengi seçmen tam bir nokta atışı olmuş. Çünkü tüm dikkat senin ışığında!
Ayakkabı seçimin de elbisenle harika bir uyum yakalamış. Gerçekten her şey yerli yerinde. Saçını açık tutman ve sade bir makyaj tercih etmen, doğal güzelliğini ortaya çıkarmış. Bu kombinle nişanında adeta bir yıldız gibi parlayacaksın! 💫 Tebrikler şimdiden, mutluluğun hep böyle parlasın! 🥳❤️
Cevap
23Cevap
Ahh çok hoş ve iştah açıcı görünüyorsun. Nişanın şimdiden hayırlı olsun. Aile arasında mı yoksa kalabalık mı olacak nişan.
yaa çok yakışmış. çok güzel görünüyorsun. mutluluklar
Ben pek sevemedim senin kendi tercihin tabi saygı duyuyorum ama ben olsam biraz daha uzun duran biraz daha zarif bir kıyafet tercih ederdim.
Elbise güzel sen güzelsin ama umarım çevrende bu kıyafete uygundur 🤗
Güzel olmuş tatlım güzel günlerde giy ❤️
çok yakışmış ve yazdığın gibi tam seni yansıtmış ve çok iyi taşıyorsun :)
Ben abartı buldum yine de siz tabi begendiyseniz ne hoş
Gayet güzel olmuş üşüme ama kış mevsimindeyiz bir de nişanlanıp sonra yatak döşek 3 gün hasta olma
Bende geliyorum konum at
Sen mi evleniyorsun
Hassss kaçırdık.
Tebrikler tabuları yıkıp kimseye kulak veördigin için bir melek gibi olmuşsun mutlulugun daim olsun
Güzel beğendim hayırlı olsun
yakışmış başka rengi var mı?
Çok zayıf ve şık olmuş seni ön plana cikartir topuk boyu kaç?
Çok güzel çok hoş ama ben kıskanırdım
Mutluluklar diliyorum o halde sana :)
yok artık düğün nerde çırağanda mı
Şimdiden tebrikler.
Güzel yakışmış
Çok güzel 😂😂😂😂
Çok iyi kombin
Yakışmış mutluluklar.
Çok hoş çekici şık masun ama istekli
Güzel
Begenmedim
Daracik