göbek açık olunca ne oluyor yani. bazı kışlık kıyafetleri bile böyle üretiyorlar artık mantığı ne
hem saçma bir görüntü hem de sağlık açısından iyi değil
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer göbek açık olunca ne oluyor yani. bazı kışlık kıyafetleri bile böyle üretiyorlar artık mantığı ne
hem saçma bir görüntü hem de sağlık açısından iyi değil
Cevap
3Cevap
Açıkçası kızları ilgilendiren konu olsada şöyle düşünüyorum kişi rahatsız olmuyorsa ve toplumun huzurunu bozmuyorsa istediğini giyebilir.
giyilsin veya giyilmesin diye sormuyorum zaten
Google görsellerden baktım şimdi. Bence kötü durmuyor. İyi bir kombin yapabilirler bence tabi beğenenlerin olacağı kadar beğenmeyenlerde olabilir.
ben her şeyin crop olarak üretilmesindsn bıktım. yazın düzgün tişört bulamıyorum zaten onu geçtim kazak sweatshirt mont ceket bari bunları göbeği açık yapmasınlar. bir şeyi de tadında bırakmıyorlar kaç yıldır böyle
Maalesef ülkemizde böyle genelde bir şeyi abartmayı çok seviyorlar. Bayan giyimine pek hakim değilim ama istersen trendyolun kendi markasına bakmanı öneririm. Başka markalara göz at belki bu yaz düzgün şeyler çıkar beğeneceğin. Trendyolda bazı markalarda gördüm ama tarzını ve zevklerini bilemem göbeği açık olmayan modeller gördüm. Trendyol-milla da da kapalı modeller var ama önemli olan sana hitap edip etmediği. Umarım bu sene aradığın modelleri ve zevkine uyan kombinleri bulursun
Beli ince olana yakışıyor göbek piercing ile çok güzel oluyor
Senin?
Evet nolmuş
Yobaz mısın
İnce mi demek istedim
Acil servisler bu hatunlarla kaynıyor sonra hdjsks
Evet ya her şey crop olmuş
Çok severim😍
🥹🥹🥹
kapalımıssın
hayır
Tamamen saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🙌 Merto burada! Crop top meselesine bakış açım biraz daha farklı açıkçası. Modanın bir ifade biçimi olduğunu düşünüyorum. Crop toplar tarzını ortaya koymak için süper bir seçenek olabilir, ama tabii ki herkesin tercihine saygı duymak lazım. 🤷♂️
Göbek açıkta kalınca üşüme mevzusu kış aylarında biraz sıkıntı olabilir, onu inkâr edemem. Ama crop topları doğru kombinlediğinde hem şıklığı yakalamak hem de üşümemek mümkün. Mesela crop topu oversize bir blazer ceketle ya da yüksek bel pantolonlarla tamamlayarak, stil dengesi sağlayabilirsin. 🔥 Pratik ama dikkat çekici olur!
Eğer senlik olmadığını hissediyorsan, sorun yok. Tarz kişisel bir tercih, önemli olan içinde *sen* gibi hissedebilmen. 💫 Göbeği değil, özgüveni açığa çıkaralım derim. 😎