Deneyen var mı etkisi oluyor mu?
İnternette bayağı fark edilir etkiler yapıyor demişler ama bilmıyorum
İnternette bayağı fark edilir etkiler yapıyor demişler ama bilmıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ben Rosense'nin gül suyunu kullanıyorum. Yüzüm aşırı yağlıydı ta ki "gül suyu+soda" karışımını yapana kadar. İlk gün yaptığım da siyah noktalar hep kabardı yüzüm kıp kırmızı oldu ama kullanmaya 1 gün daha devam ettim ve cildim dengelendi ne kuru ne yağlı. Ben tavsiye ederim herkese. Bu arada Rosense gül suyu bittikten sonra bende bu Clean Rose'nin gül suyunu kullanacağım. Fiyatı aktar da 25 tl idi. 400 ml veya 500 ml. İnternette ise 25 tl kargo felan aynı paraya geliyor yine. E bu arada gül suyu'nun bende siyah noktalara, sivilcelere felan bir etkisi olmadı. Yağı ve kiri aldığı için sivilceyi biraz da siyah noktayı engeller bende de bu şekilde. Ama eğer paranız var ise dermalogica gibi ürünlere geçip kullanmayı bırakabilirsiniz. Ben yakında bırakmak demeyelim de ürünleri aldığım zaman pek kullanmam gerek kalmaz gibime geliyor.
Gül suyu
Elma sirkesi
Limon suyu
Yoğurt
Bütün doğal yolları denedim sivilciler için, İşe yarıyor ama tam anlamda değil.
Doktora gidip tedavi gördüm şu an cildimde tek sivilce bile yok ama gülsuyu sürüyorum yine arada :)
Normalinde gül suyu peelingi yapıyordum ve kesinlikle fark ediyor cildin nemi, sivilcelerin kuruması vs gibi birçok olumlu etkisi var..
Ya ben yapıyorum her gün makyajımı temizlerken ama bir faydasını görmedim ya da ben farketmedim bilemiyorum
Evet
Cevap
5Cevap
Evet gul suyu cildi siklastirir, lekeleri yok eder ama duzenli yapycaksin
Sahi ben çok duyuyorum bu gül suyunu , ama detaylı bilmiyorum genelde ne için kullanılıyor?
Bu kandillerde namaza gittiğimiz de cemaatin çıkışında adamların cemaatin eline döktüğü dimi. d
Pekala nereden buluruz?
100 saf olanını yalnız marketlerde yoktur kesin.
teşekkür ettim
Deneyenleri biliyorum denemelisin farki goreceksin 😄
Yumuşacık bir ten. Köyde bizde bebeklere sürerlerdi hem rahatlatıyor hem yumuşacık tutuyor. Pişik vs de baya işe yarardı.
Sivilcelerim için denedim, başta azalır gibi oldular, sonradan yine eski haline döndü.. Cildine göre etkisi farklı olabilir, denemekten birşey kaybetmezsin bence.
Siyah noktalara temizleyici tonik etkisinin oldugundan cok bahsedilir.
Doğal bişey sonuçta yapsan iyi olur diye düşünüyorum
cildin yağlı ise uzak dur gülsuyundan
Bayadir dusunuyorum.. sursemmi surmesemmi diye:)
Fayda gorursen soyle bende yapayim
kullanırım gül suyu, 2 şişe bitirdim 3. şişedeyim
yağlı cilde iyi gelir :))
Yaparsan işe yarar tabiiki :)
Ne içinmiş bu
denesekmi acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar