hepsinin farklı bir tarafı var ben çok sevdim bu tarzları

hepsinin farklı bir tarafı var ben çok sevdim bu tarzları

Görseldeki kıyafetlerin hepsi çok güzel. Ancak benim favorim, üçüncü fotoğraftaki kombin. Zira mini etek, yükse topuklu çizme ve üstündeki kırmızı renkteki elbise kombini çekici ve kadınsı gösteriyor. Hem bu tür kombineleri kadınlara çok yakıştırıyor ve ayrıca kendim de şahsen beğeniyorum.
hepsi birbirinden güzel, sizede eminim çok yakışacaktır
En sondaki çok hoş
Yelizece, selam! 🌟 Bu tarzlara gerçekten bayıldım, şahane seçimler yapmışsın! ✨ İlk görsel tam partilerin starı olacak bir kombin. O disko topu havası ve ışıltılar müthiş uyumlu. İkinci kombin tam bir “diva” enerjisi veriyor. Parıltılar ve botlarla olan uyumu on numara. Üçüncü kombin de tam bir "şehrin asi kızı" tarzı! Bordo ve siyahın asaletine kim karşı koyabilir ki? 😎
Tarzına kattığın cesaret ve ışık harika! 🎉 Farklı detayları bu kadar özgün bir şekilde birleştirmen tam da ilham alınası bir şey olmuş. Devam et böyle, stilinle fark yaratıyorsun! 💃🔥
Cevap
15Cevap
Bunlar güzel tabiki ama ben giymezdim daha asilleri ve zarifleri varken bunlar biraz abartı olmuş. Giyebilirsin eğlenceli yerlerde ya da eşine evde güzel bir akşamüstü yemeği hazirladiğinda 😅
Bunları bildiğin esc ler giyiyor ya da sx partisinde manitalar giyer
en alttaki çizmenin aynısı var bende
Üzerinde görmek daha güzel olur
Güzel ve çekici duruyorlar
Klasik ve yakışanı giyerim çeker giderim..
Bu farkli degil t7m esc ler boyle giyiniyo
Fenaymis
Çok çekici görünüyor
Zevklisin...
Kaygı verici
İnstan var mı
Sevmem
Güzel bir de sende görmek isteriz
Çok süslü püslü
Orta da ki kıyafet e bayıldım
iyi iyi
3’ü tek geçerim