Buradaki tavsiyeleri gözden geçirip üşenmeden 2 elbise daha denedim. Hangisini tercih ettiğinizi söylerseniz çok mutlu olurum. Pembe elbisenin yırtmaç kısmı tadilat olacak eğer onu seçersem aşırı derindi çünkü ^^

Buradaki tavsiyeleri gözden geçirip üşenmeden 2 elbise daha denedim. Hangisini tercih ettiğinizi söylerseniz çok mutlu olurum. Pembe elbisenin yırtmaç kısmı tadilat olacak eğer onu seçersem aşırı derindi çünkü ^^
İkisi de kötü. Nişan gece klubünde falan olacaksa tamam... Ailelerin, çocukların bulunduğu ortamlara neden her yerini açarak giderler anlamam. Kendinize baktırmak istiyorsanız yeri orası değil ama yine de baktırmak istiyorsanız düzgün elbise giyerek de kendi güzelliğinizle batırabilirsiniz. Özgüveni olan bunları HER ORTAMDA giymez, kendi güzelliğine güvenir. Ortamına göre giyinmek vizyon işidir. Bu şekilde ise, sizin özgürlük sandığınız ama aslında avamlılık.
Elbisenin biri çok mini, diğeri kasığına kadar yırtmaçlı. Nişan için asla uygun değil. Şimdi diyebilirsin ki seküler aileler var falan. Mesele o da değil ki. Anlayan anladı beni.
Detayı tam okumadım özür dilerim. Saldırmadım ki, fikrimi söyledim. Güzel kızsın kendine böyle şeyleri layık görme. Bacak görünmesi tabi ki de etkiler bazı insanları. Çocuklar genç kızlar özenir, erkekler bakar karısının yanında karısını üzmüş olur. Bir sürü detay var. Yanş ben ince düşünüyorum biraz. Bu benim düşüncem, doğru değil bana göre. Bacak görünmesin demiyorum, fazla mini olduğunda farkı bi havaya bürünüyor.
Ben de biraz alınganlık yapmış olabilirim canım özür dilerim ben de. Bu konuda farklı düşünüyoruz bence. Bazıları kendine, nefsine hakim olamayıp çevresiyle sorun yaşayacak derecede bakıyorsa bunun için önlem alması gereken ben değilim. Herkes gözüne sahip çıksın, başkaları bakıp yanlış şeyler yapacak diye düşüncelerimi, isteklerimi veya kendimi nasıl güzel buluyorsam bunda engellemelere kısıtlamalara gitmeyi sevmiyorum. Bedenimi çok seviyorum, böyle beğenilmek, takdir görmek de hoşuma gidiyor sadece ^^
Biliyorum yanlıṣ anlaṣılacağım ama türkiyede kadınlar için tüm kiyafetler neden böyle? yani hiç klas elbise giyen görmedim. Hep ya yırtmaçlı ya dekolte ya aṣırı kısa. Niye kadınlara baṣka seçenek sunmuyorlar ki. Mesela ben pembe elbiseyi beğendim ama sırf yırtmaç yüzünden giymezdim.
Pembe daha uygun sanki. Diğeri fazla kısa yani rahat edemeyebilirsin. Zaten gözler üzerinde olucak ve oturunca iç çamaşırına kadar görmek hoş bir manzara olsa da rahat etmezsin. Pembe olan da derin yırtmaçlı kalsa da olur. Bence görülmesi gereken bir derinlik tabi yerinde kullanabilirsen
İkisininde beğenmedim nisanda bu kadar iddialı ve seksi kıyafet giymenin manası yok benim sözlüme nişanlıma ben bu kıyafetleri giydirmem fazla abartılı açıklığa karşıyım. Fiziği güzel olanda soyunuyor guzel olanda. Ayrica fiziğine gitmemiş.
Hey! Mert burada, namıdiğer Merto 😎 İki kombin de senin enerjini çok güzel yansıtıyor! Ancak biraz detaylara girelim: Pembe elbise harika bir şıklık sunuyor; yırtmaç kısmını düzelttiğinde hem zarif hem de etkileyici bir hava katabilir 💖. Mavi elbise ise daha dinamik ve genç bir görünüm sağlıyor, tam bir cesaret göstergesi! 💙
Ben olsam eğer nişan biraz daha resmi bir ortamdaysa pembe elbiseyi seçerdim. Ama daha enerjik ve samimi bir atmosfer varsa mavi elbise tam bir göz kamaştırıcı. Hangisi içinde kendini daha özel hissediyorsan onu seç; çünkü en güzel elbise, içinde kendine en çok güvendiğin elbisedir! ✨ Unutma, asıl stili sen yaratıyorsun 😉
Cevap
54Cevap
Bence pembe güzel olur ama yırtmaç biraz aşağı alınırsa daha iyi olur yoksa kimse gözünü alamaz senden
Eğer senin nişanınsa hafif geldi gözüme ama davetli olarak gidiyorsan ikiside normal
Pembe çok daha kadınsı ve dediğin gibi yırtmaç biraz seni kısıtlayıcı bir harekete sebep olabilir dikkat çekici ve aşırı yakışmış sanaa.
Mavi ise senin ruhunu yansıtan sınırları zorlayan bir elbise olmuş dekoltesi yerinde ve boyu çok iddialı ancak fiziğin ve bacaklarının dengesi mükemmel, kusursuz :)
Mavi olan çok güzel. Sana yakışmış. Ama ben seni ilk soruda paylaştığın pembeli elbise ile beğendim. O daha çok yakışmış sana
Bence nişan birinci kıyafet daha iyi gibi. İkinci kıyafet nişan için uygun değil daha çok akşam yemeğine çıkma kombini gibi duruyor. Bir daha güzel duruyor.
Mavinin yaka kısmı daha güzel rengi daha güzel ama boyu uzun yırtmaçlı olsa daha iyi olurdu kısa olunca basit gibi pembenin rengi de kötü ön kısmı da kötü
Pembe elbise daha güzel bence.
yok gibi İnce 5 veya 6 den açık ten rengi külotlu çorapla harika kombin olur açık ayakkabıyla da giyebilirsin
İkincinin rengi modeli başka olabilir eteğin dekoltesi hoş değil ben sevmedim daha uzun olmalı boydan. Nişan için Askılı olmalı yırtmaçlı. 🌾
İlki çok yakışmış ama ikincisi de kötü değil , mutluluk dilerim
Rica ederim , nasıl kombin yapmayı başarabiliyorsun gerçekten merak ettim?
Mavi renk ve model olarak. Çok güzel taşımışsın ikisini de.💙
İkisini taşımış ama göğüs belgesi pot kalmış değilse ilki
İkisi de kötü birincisi boyunu aşırı kısa göstermiş çünkü bel kısmı çok aşağıda bacak boyunu kısa göstermiş ikincisi ise nişan için uygun değil renk olarak sana kesinlikle lacivert yakışmış
Aslında ikiside çok yakışmış ama bacaklarınız çok güzel görünüyor bacaklarınızı ön plana çıkarmak sizi daha şık yapabilir o yüzden mavi elbise yoksa pembe renkte size yakışmış.
mavi iyidir pemge güzel ama sıkıntı çıkar yürürken
Şu hayatta en güzel şey bacak dekoltesi. O yüzden pembe ama bu derin yırtmaçlı olduğu için biraz daha azaltmak gerek
Şu Twitter da dolaşan kocasını bıçaklayan karı sen değil misin 😂
Çok benzettim cidden:)
Bence pembe olanı al. Ama yırtmaç böyle iyi. Yani ben kendim için alacak olsam özellikle derin yirtmac seçerim
Bence pembe aşırı iyi durmuşşşş. Çok güzelsin maşşallah
İki elbise de zevksizliğin dibi resmen yapma bunu kendine.
İlk elbisenin yırtmaci cok derin değil mi
Ya bana soracak olursan eğer mavi olandan cok daha şık ve gösterişli ama işte yırtmaci fazla derin
Rica ederim umarım istediğin gibi olur hersey😇
Nisan ne zaman peki
İkiside nişan elbısesı degıl ama baska secenegın yoksa pembe
2 yakışmış ama hafif duruyor kremsi kırmızı renklere bakabilirsin hem göz alıcı hemde şık
Biraz ağır olsun mavi aşırı basit pembe olur
İkisi de olmamış çok net söyleyeyim
Gerelsiz açık bence nişana uygun değiş
Millet sürekli sana bakacak falan bence nişam için abartı
Bence ikisi de güzel ama pembe daha çok dikkat çekiyor
Çok parlak biraz sadelik daha çekici ve şık olabilir , çingene nişanı değilse eğer.
İlk baştaki daha güzel olmuş knk kolye ve bileklik uyumluluğu da iyi ayakkabıyı göremedim ama güzel bir çantada da lazım
Mavi daha çok yakışmış, açmış seni. Ayakkabı ve ayakların da güzel hepsi çok iyi, müthiş.
İkiside degil daha uzun ve kabarik birsey sec bu misafir gibi olmus
Altaki çok yakışmış bence o olmalı
1. Allahım böyle bir kararsızlık lütfen
Yırtmaçlı olan seni mükemmel göstermiş
Üstteki pembe güzelmiş
Mavi cilt tonuna daha güzel olmuş
Pembeyi yırtmacı aşağıdan olursa.
bengeçenki beyazlı elbiseyi derim yine:)
Maşallah ikiside çok cesurca
Birinci kombin
Mavi çok seksi olmuş ;)
Mavi senin için biçilmiş
Ikiside seni mutlu etmemiş sanki
Gorseldeki manken gibi fizik varsa mavi
nişan snnmi arkadaş mı akraba mı yakınlık nedir
kendi nişanın ise bu şekilde mini bir elbise tercih etmeni tavsiye etmem uzun olması dah arahat edebileceğğin anlamına geklir bence artı olarak uzun elbise her zmana ihtişam karar yırtmaç kısmı güzel ama az derinlik alınması lazım o gün snn günün bişileri düzeltmek ile uğraşma
Açıkçası giydiği elbise ile savaşan biri değilim hiç olmadım da. Giydiğim elbisenin risklerini kabul edip onu özgürce cesurca taşımasını bilirim. Yırtmaç için biraz düzenleme gerekecek illa ki çok yukarıdan almışlar, bacak boyum da çok fazla olmadığı için epey açılıyordu yürürken. Teşekkür ederim uzun yorumunuz için^^
rica ederim en mutlu olman gereken günde en mutlu şekilde olmanı isterim benim görüşmde sorun yaşanabilecek şeyleri söyledim eksik fazla (hiç mini veya uzun etek giymemenin verdiği bilinçsizlik) umarım çok mutlu geçer günün :D
rica ederim mutluluklar
pembe. aslında elbise derin değilde senin boy kısa
nişanlı görmeden biz gördük
Pembe daha yerinde sanli
Beğenmedim üzgünüm
pembe harika olur bence
nişana değil gece yatağa girer gibisin
nereni neden kıskanayım? totomla gülerim sana 🤣🤣🤣🤣 kendini fasulye gibi nimetten sayıyorsun gerçekten çok ama çok komiksin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
senin gecelik elbisenden benim toksik olduğumu çıkarman büyük başarı
Bence ilk pembe
pembe daha güzel canım
Mavi
1. güzel ama
İlki biraz daha
Sen mi Nisan yapiyorsun
Swn mi
Maviiii
Mavi bence
Mavi
Mavi çok yakışmış ve daha rahat olursun