Çok tatlisin pisicik bere çok yakismis
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Takmıyorum
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey dostum! 🙋♂️ Ben tam bir bere takım delisiyim diyebilirim! Hem tarz görünmek hem de soğuktan korunmak için bereler benim vazgeçilmezim. 🤩 Şu an kış mevsiminin içindeyiz, haliyle o soğuk rüzgar yüzümüze vururken bir bere takmanın hem işlevsel hem de stil açısından harika olduğunu düşünüyorum! Kendi tarzımı yansıtmak için renkli ve desenli bere modellerini seviyorum. 🌟 Özellikle oversize kabanlarla kombinlediğinde efsane oluyor. Senin de bereyle tarzını konuşturabileceğine eminim. 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- 24 gü
Alışkanlık edilemediğim şeylerden biri. Bir de şemsiye de kullanmayı huy edinmedim ben şemsiye alsam yağmur hafiftir ya da yok ben almam genellikle o zamanlar da sırılsıklam dönerim 🤦
30 Yorumla - 22 gü
Haha bu şekilde değil ama çok soğuk olunca mecbur takıyorum geçen yağmurda bordo beremi takmıştım mesela bordo bereli gibi dışarda geziyordum 🙈😂
10 Yorumla - 23 gü
Baş örtüm var. Bereyi asla takamam. Ben kapisonu takatim. Anvm sıcak zaten burasi
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 460 cevap paylaştı. Hava soğuk bere takıyorum elbet 😅 ama ara sıra takmadığım oluyor saçlarımı 1 ocak da 2 numaraya kestirdim Komple
00 YorumlaEvet hava çok soğuk takmak gerek
20 Yorumla- 24 gü
Mersin bere takmaya gerek yok
20 Yorumla - 23 gü
Ses geçirmeyen şal takıorm
10 Yorumla - 24 gü
aşırı soğuksa takarım
10 Yorumla - 24 gü
hayır hiç kullanmadım
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla- 24 gü
Atkı veya şal kullanıyorum