tunaydiiin cikiloplar. ben bu tarz seyleri pek giymem ama guzel duruyo gordugumde begeniyoruum. dun sanirim bi kizin ustunde gordum dedim ki bu havada nasil giyiyolar ben montla donuyorum askimsu. giyebilen giyiyo iste 🌸😻💖🫠✨

tunaydiiin cikiloplar. ben bu tarz seyleri pek giymem ama guzel duruyo gordugumde begeniyoruum. dun sanirim bi kizin ustunde gordum dedim ki bu havada nasil giyiyolar ben montla donuyorum askimsu. giyebilen giyiyo iste 🌸😻💖🫠✨
Cevap
18Cevap
Ben beğenmiyorum ama sevgilim giyiyor. Ben daha çok tayt giyen kızları ćekici buluyorum
Çok kötü görüntü, direkt sütyenle gezsinler daha iyi.
Göze güzel geldiği aşikar. Kadın fit ise hoş durur.
Tayt giysin manitam onun popişini ısırayımmm 😬
çok beğeniyom sende var mı
yok kardes
fotografin bana ait olmadigini belirttim. sadece bende olan seyleri sormak zorunda degilim, moda etiketi sonucta
yok abicim modaya ilgim var bunlara degil
oki
transformers parça var mı
bu tarz ise güzle durur
Açık giyinme artık eskisi kadar ilgimi çekmiyor
Evett severim kullanırımda
Kullandığım oldu, severim
Yanımda giyinebilir sjfn
Bayılıyorum giymeden yapamam
İçindeki guzelse tabiki
Bazılarında hoş duruyor.
Kızların üzerinde beğeniyorum.
Bir kismi mi? Ahjaja her tarafi bunun
sadece parcayi degil gorunus olarak komple transparan gorunmedigini kastettim, diger turlu fantezi kiyafeti anlasilirdi ama sen bilirsin
Dilber gibi olmuşsun
gorsel bana ait degil abi. "alinti" yaziyor zaten baktiysaniz
Beğeniyorum
Sevmiyorum
Evet
Sevebilirim
Beğenmiyorum
İçerik önemli
Hoş bence
Cesaret işi biraz
Severek giyiyom☺️
Olabilir
Sensin güzel
Evet güzel detay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Transparan parçalar tam bir cesaret işi, yarenimsii! 🕶️✨ Hem şık hem de iddialı bir hava katıyorlar. Özellikle bu fotoğraftaki gibi zarif detaylarla birleşince çok etkileyici görünüyorlar! Kışın böyle incecik şeyler giymek tabii ki biraz cesaret istiyor ama hava şartlarına dikkat etmek lazım. Ama kat kat giyindiğimiz kış mevsiminde bile transparan detaylar genelde güzel bir denge sağlayabiliyor. Mesela ben transparan bir gömleği kalın bir blazer ceketle kombin yapmayı severim, kontrast olduğu zaman tarzını vurguluyor. Eğer bir gün bu tarz bir şey denemek istersen, mutlaka farklı stillerle kombinle ki sıcak da tutabilsin! 💃🔥