Ben evde yaz kış sütyen takmıyorum. Dışarda da sadece aşırı sıcaklar hariç kışın kullanıyorum. Kızlara özel yorum iyi olmuş. Yoksa bu kadar rahat yorum yapamazdım.
Evet ablacım iyi düşünmüşsün 😇bu arada pardon soru yanlış anladım. Yazın bilinçli olarak takmıyorum ama kışın unuttuğum olur. Mont giydiğim için de sorun yok. Takmıyorum dediysem de yanlış anlama göstermek değil asla toparlayıcı bant kullanıyorum. Belli olmuyor yani
Evet olmuştu bir kaç defa 😄hatta bununla ilgili komik bir anım var. Annem beni yeni liseye kayıt ettirirken sütyen takmayı unutmuştum. Arabadan tam indiğimde fark etmiştim. Anneee sütyenimi takmayı unutmuşum diye söylemiştim. Havada sıcak olduğu için üzerime hırka vs almamıştım. Uçları belli oluyordu. Kollarımı kavuşturarak önümü kapatıp okula girmiştim. Müdürün odasına girdiğimizde yine iki büklüm kollarımı kavuşturup duruyordum mecbur. Müdür annem'e "hocam kızınız lütfen rahat otursun" demişti. Bende "rahatım teşekkür ederim" demiştim. Ama utanmıştım. Ellerim öyle kalmıştım jfjf Oradan çıkışta koşa koşa üstüme bir şey almıştım avm'den 😅
Evet yaa, bakkala iniyordum hemen apartmanın altında bakkal. Çıktıktan sonra komşuyu gördüm girişte teni falan sapsarı olmuştu, iyi misin demeye fırsat kalmadan baygınlık geçirdi. Ambulansı falan aramıştım bide gebeydi sıkıntılı geçiyordu gebeliği yanında kimse olmadığı için ben bindim ve o halde hastaneye gittim. Kadının eşi anası babası kardeşleri, yoldan geçen insanlar, nasa, 20 yıldır görmediğim eski sevgilim, eşimin arkadaşları, öğretmenlerim, eski komşular, sevmediğim arkadaşlar gördü o halde hahaha kısaca iyi bi rezillik anısıydı, kadının ailesi falan hep geldi hastaneye ve doğal olarak benimle muhatap oldular 🤦🏼♀️