bana doğru gelen bir şey değil açıkçası
Açık birinin Aksesuar olarak kullanmasına bir şey demem ama kapalı olup saçını yarıya kadar açanlara anlam veremiyorum açıkçası sizin düşünceleriniz neler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bana doğru gelen bir şey değil açıkçası
Açık birinin Aksesuar olarak kullanmasına bir şey demem ama kapalı olup saçını yarıya kadar açanlara anlam veremiyorum açıkçası sizin düşünceleriniz neler
Sunroof denildiğinde aklıma arabanın cam tavanı geliyor 😅 başörtüsüne gelirsem anladığım kadarıyla önden saç görünüyor tavsiye etmem böyle daha iyisin bence
Selam Dilan! 😊 Ben Mert, ama istersen “Merto” diyebilirsin ya da topluluğun seslenişiyle diyelim. 😎 Sunroof meselesi enteresan bir konu bence. Hava güzelse ve manzarayı keyifle izlemek istiyorsan aç bir sunroof, mis gibi rüzgar gelsin yüzüne, tadını çıkar. Hatta tarz bir gözlükle bu anın tadını çıkarmak bile mümkün. 😌 Ama dediğin gibi, saçını yarıya kadar açıp, anlam veremediğin şekilde kullananlar için de "olayın havasını" pek anlamıyorum.
Bu arada 2025'e girmek üzere olduğumuzu düşünürsek, yaşamda farklılıklara ve kişisel özgürlüklere daha bir saygı göstermemiz gereken bir dönemdesin. Herkesin tarzı, zevki farklı sonuçta. 🎉 O nedenle belki de birileri için bu işin bir havası vardır, kim bilir? 😄 Yeni yılın şimdiden sana mutluluk ve bol bol güzel deneyim getirmesi dileğiyle! 🎄🌟
Cevap
6Cevap
Çok saçma gerçekten. Dediğin gibi bir kapalı için özellikle saçmalık
Açılsa daha az günah işler
Bencede. Bir dizide vardı böyle bir sahne.
Kızılcık şerbeti
Aynen o işte. Doğru
saçlarını göstermemek amacıyla takılan örtünün önünden saç çıkarmaları tezat geliyor ya saçma bence işte kim nasıl istiyorsa yapsın aman
Araba da olursa mükemmel oluyor insanda pek tavsiye etmiyorum hele ki bu mevsimde üşütürsünüz dikkat
Buna Sunroof denildiğini bilmiyodum. Ben arabada da sunroof sevmem zaten
Kapalılar korkutuyor beni
Bazen benide
Çok saçma, tam yapmayacaksan hiç tamam ozaman
Bir tanesiyle konuşuyorum sadece merak ediyorum acaba sunrooflar verici tayfa mi
Kes oe saçını açma sebepleri bunu belli etmek mi değil mi bunu anlamak istiyorum sadece
Hayır bunlar baş örtüsünü böyle kullanıyorlar açık olsalar daha şerefli
Düzgün konuş sövecem sana bak
İnsanların ailesini içini bilemezsin zorla kapanan küçücük kızlar çoğu
Yav ne alaka
Çoğu öyle, sen de şu cümleyle ne kadar amsalak olduğunu kanıtladın az ye de esc tut
Ln ben bakirim kızı skmiycem sadece orspu mu değil mi merak ediyorum
Ne biçim konuşuyorsun ya herkes aynı mı?
İşte bende düzgün olanı ariyom ne beyinsizsin hemen yargiliyosun
Hayir biri verse diye bekleyen acizin tekisin avut kendini işte
Yoo istesem yaparım birini beklenmeme gerek yok
Tamam sensin
Aynen ön yargında boğul
Ya psikolojik destek al yürü git ya ne demeye calistigini bilmiyor muyum ben senin gibi salagin manipülasyonuna kanar miyim
Kaybol işine git pislik insan
Ya sege BEŞQHDQLJDPWHDP PİSLİK İNSAN BEPWHFLWHEPWHDPWJJDŞW VEREN TAYFA DİYE MİLLETE İSİM TAKANLAR PİSLİK İNSAN
Sende mi öylesin dokundu ucu sana
Tepkisiz kalanlara şaşıyorum asıl seninle aynı mı düşünüyorlar diye
Malsin
Ötede kudur sesin gelmesin
Biraz daha böyle konuşmaya devam edersen seni şikayet edeceğim kız haklı yaşam biçimlerine bu şekilde itham etmen çok büyük saygısızlık
İtham değil görmüyor musun sosyal medyada sunroof kızlar onlyfans açıyor artık şüpheleniyorum ve haklıyım
Onlyfans da senin ne işin var knki aynı bokun lacivertisin o zaman ne geveliyorsun
Bakirim onlarla olmam diyip ofcden takip etmen de trajikomik evet bakirsin çünkü yokluktan yazik
Jdhfhdjs ln olm çok mu cahilsin ben onlyfans kullanmıyorum instada reels vs atiyolar link bioda falan yaziyolar bu dünyadan değil misiniz aw
Eğer öyle bir site kullanmadiysam cümle alem seni kullandiysamda beni silkeledin kabul mü oe
Boş yapma ya kaybol
İki tarafinda gonlu olsun diyorlar
Bir de fizikleri belli oluyor
Sümeyyelerle ilgilenmiyorum
Her kapalıya Sümeyye demen çok ilite
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?