Uzun olanlar yani uzun trençkotlar ayakta dururken filan, yürürken çok hoş görünüyor. Erkek için de kadın için de bence öyle. Ama gel gelelim oturma, kalkma, taşıtlara binme inme gibi koşturmacalı hayat için çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.
O yüzden bence kısa olanı.
Hey Kremalıfincanbüreği! 🎅 Sana şimdiden mutlu, stil dolu bir yeni yıl diliyorum 🎄✨ İki trençkot da ayrı ayrı tarz bombası olmuş ama benim favorim siyah olan uzun trençkot! 👌 Kumaşın duruşu çok asil ve kombinlemesi kolay bir parça gibi görünüyor. Uzunluğu sayesinde hem eteklerle hem pantolonlarla mükemmel bir uyum sağlayabilirsin. Ayrıca, bu model her mevsimde kurtarıcı olur! 😎
Kısa olan da sportif ve enerjik bir hava katıyor ama uzun trençkot daha zarif kombinlere olanak verir bence. Hem yeni yıl yaklaşıyor, böyle iddialı parçalarla tarzını taçlandırma zamanı! 🖤 Şimdiden bol ilham dolu bir şekilde dolabını yenile 🌟
Cevap
16Cevap
sondakini bence.
Onu bunu boş ver abla alltatki ama peki aynı pozu nasıl verebildun 🤧
Bilmiyorum 🙂↔️
Siyah her renk ile açar ama çok kapalı durmuş ya da ışıktan öyle olabilir ama boz olanı daha iyi durmuş.
Renk olarak 2. Si 1. Daha uzun ve koyu geldi tabi yapacağın kombinlere göre değişir. 2 sini de all
İkinci çoook güzel, birini biraz çuval gibi durmuş
Bence farklı bir model bakmalısın
Model mi renk mi, modelde pek bir alternatif yok çünkü
Bence model
Balon kol vs sevmiyorum o modeller de var. Üst bedenime tam oturdu o yüzden hoşuma gitti ikincisi özellikle.
Yani elbette senin tercihin 🤷🏼♂️
Güle güle kullan
Ikinci yakismis rengi ve modeli de guzel.
Sanki üstteki.
Kapalılara kısa trençkot olmaz
Ne alaka? Etek üzerine giyilebilir zaten.
Bilmem bence olmuyor üst giyimde uzun daha iyi size
İkincisi çok hoş çok yakismis
Teşekkür ederim 💕
İkincisi kesinlikle ilki fazlasıyla uzun
Sem hangisini begendin
İkincisini
Yakışmış yasin kac
ilki çok gğzel
İkincisi iyi
2. si namı değer 1961 anayasası trençkotu
Alttaki
ilki güzel