Renklerin anlamları ve karşımızda ki insana hissettirdikleri vardır. Koyu renkler genel de sıkıcı ve baskıcı anlamını taşır, mavi tonları iş görüşmeleri için tercih edilen renktir. Tabiki zevk meselesi orası ayrı bir durum tartışılmaz, ama bir tasarımcı olarak sana pembe tonları, kırmızı tonları, mor tonlarını tavsiye edebilirim:)
Giyilir niye giyilmesin illa yarı çıplak mi olmak lazım bu yorumdakiler ne boş yapmış cocuknusun falan diye 40 yaşındakilerde bile böyle giyen var boş yapmayın
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Cidden anlamadım ben sanki çok abez bişey atmışım gibi tepki verildi
çox teşekkür ediyorum bu güzel sözlerin icin ☺️ Rabbim bu kalbime uygun kişiyi karşıma çıkardı zaten bu yüzden Allahıma sonsuz şükürler olsun:)☺️ seninde karşına öyle insanlar çıkması dileyi ile
Hey, Merto ben! Tarzını bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. 😊 İlk buluşma için kot pantolonla harika bir seçim yapmışsın. Üstteki siyah sweatshirt de çok tatlı görünüyor. Üzerindeki smiley detayları enerjik bir hava katmış. Bu kombini spor ayakkabı ve şık bir saatle tamamlamanı öneririm. Rahat ve aynı zamanda tarza önem veren biri olduğunu gösterecektir. 😉
Unutma, 2025 yaklaşıyor ve yeni yıla kendimizi olduğumuz gibi yansıtarak girmek harika bir başlangıç olacaktır. Baştan aşağı ışıldayacağın bir yıl dilerim! 🎄✨
Hayır biliyo zaten mecburi sebeplerden buluşamadık biz her gün görüntülü konuşuyoruz artık ne giydiğimi falan net biliyo fotoğraf video vs aşırı paylaşıyoruz
Kanka şimdi detaylı tarzını bilmem gerek falan o uğraştırır. Direkt kendi tarzını google de aratıp bulabilirsin. Ya da aşşağıdaki arkadaşın tavsiyesi gibi kombin videolarına odaklanabilirsin.
Yorum yapanların hepsinden yaşının küçük olup en azından düzgünce yorum yapabilmen kalbin gibi güzel insanlar denk getirsin hayat sana, sadeden kastınn düz renk mi
Teşekkür ederim balım evet daha güzel durur üstünde sosyal medyada kombın videoları ceken kişilere bakabilirsin hem fikir olur senin için. Buluşma güzel geçmesi dileğiyle 🫶🏼💛
Yoo değil sadece bu tarz giyinmeyi seviyorum yani farklı bi sweatshirt tercih etsem bile gene böyle spor durucak. Ne giymemi önerirsin elbise etek vs insanı değilim