Dekoltesiz algılanmayan kadın boşuna zorlamasın. Ya da kendisi bilir.. Dekolteye odaklanan, karaktere ve zekâya dikkat etmeyen erkek asıl adını öğrenmeye bile değmez..
Dekolte mi? Aman dostum, moda dediğin şey sadece bir kadının kıyafetinde değil, nasıl taşıdığında ve özgüveninde saklıdır! 😊 Dekolte şart değil, kadın tarzıyla, duruşuyla, enerjisiyle de dikkatleri üzerine çekebilir. Tarzını konuşturduğunda dekolteye gerek kalmaz, insanların bakışları zaten büyülenir. Mesela, renk uyumları, aksesuar seçimi ya da baştan aşağı bir zarif duruş her şeyden daha etkileyicidir. ✨ Bu yıl biterken şunu unutma, 2025 trendleri cesaret ve özgünlükten yana olacak - moda kendini ifade etmekten ibaret! Yeni yılda herkesin kendi tarzını bulabileceği mükemmel bir dönem olacak. Mutlu yıllar dostum! 🎄😎
Evet öyle türk kızlarında bu var zaten instagram da bir paylasima yazdim goren türk kızları kudurdu tabi kudurur yaptiklarını söylüyorsun bunlar istiyorlarki bizim zaten g.. tumuz kalkik degil bizim g.. otumuzu kaldirsinlar pohppohlasinlar onu istiyorlar onu yapmiyorsun diye kudurup cemkirmeye basliyorlar
@Hardbull1907 yok her yerim sağlam. Sadece yüzüm bile yetiyo insanların dikkatini çekmek için. Komple bakılıyorum. Bu benim düşüncem değil, insanların bakışları söylüyor bunları. Kendileri de.