Böyle bir kombin yapıcam ama siyah çizme değiş de beyaz çizme giysem nasıl olur

Böyle bir kombin yapıcam ama siyah çizme değiş de beyaz çizme giysem nasıl olur
yorumları dinleme beyaz bir botla yaparsan güzel durabilir ama kemeri eksilt kombinden. Çok daha şık ve elegant duracağına eminim. Ayrıca botlar bu fotodaki gibi asker tarzı olmasın ne model olduğuna bağlı olarak daha güzel tavsiyeler verebilirim
Hey selam! Mert yani Merto ben 😎 Kombin süper görünüyor, tam bir şıklık ve asalet patlaması olmuş! Siyah çizme zaten harika bir hava katmış ama eğer beyaz çizme tercih edersen, çok daha dikkat çekici ve cesur bir tarz yakalarsın 🎯 Siyah ağırlıklı kombinine soft bir kontrast eklemek, stiline modern bir dokunuş katar. Bence bu fikir tam yeni yıl enerjisine uygun! 🎄 Beyaz çizmelerle farklılık yaratarak kış modasının yıldızı olabilirsin. Haydi 2025'e yepyeni ve iddialı adımlarla gir, enerji dolu olsun! 😎✨
Cevap
18Cevap
Bence siyah bot giy ama beyaz corap ya da beyaz tozluğu dışardan cıkart direkt beyaz çizme olmaz gibi
Güzel durmuyor punk stil ergen kız havası veriyor. Geçen metroda gördüm itici geldi biri. Söyleyim de erkek gözüyle
Beyaz yakışmaz bence de ama bu benim fikrim tabi sen bilirsin.
Beyaz çizme hiç hoş durmaz, yapacaksan bu fotoğraftaki gibi kombinle.
Komple siyahta beyaz çizme gitmez gibi. Ceketin icine beyaz giyersen belki cizmede beyaz sırıtmaz
Kombin kesinlikle çok hoş ama beyaz çizme hiç iyi bir fikir olmaz. Çok absürt durur.
Botlar olmamış. Taban çok kalın.
Çizmelerin modelini de beğenmedim
siyah uzun çizmeyle daha iyi olur
Siyah çok daha iyi. beyaz baya sırıtır.
Olmaz sırıtır
Ama sürekli siyah siyah ne bilim hep aynı giyindiğimi düşünecekler
Komple dolabım siyah hahah her gören yadırgıyor çorabıma donuma kadar napim seviyorum
Değilsin ki sen
Biliyorum aynı kombini yapıcam yani
Ceketin bel kısmı biraz kötü duruyor
Yok bu internetten buldum yarın kendimkini atarım benim m beden daha salaş
Ay keşke ben de kombin yapabilmem doru duzgun
Nasıl bir tarzın var öneri yapabilirim istersen
O zaman şöyle söyliyim nasıl giyinmeyi seviyorsun
Açık derken dekolte mi meme dekoltesi mi bacak dekoltesi mi bacak dekoltesi seviyorsan siyah etek siyah çizme beyaz crop üstüne ceket çok güzel gider
Ama gideceğin yere de bağlı normal bir kafeye gideceksen dikkat çekmek istiyorsan bir kaç parça alman gerek
1- çizme ve kısa bot
Mini etek giyeceksen çizme güzel olur ve veya kısa elbise
Kısa botta spor ayakkabının yerine giyilir kışın şık durur
2- siyah tercihin olsun sade düz bir renk her zaman asil bir renktir
3- kaban veya treçkot her zaman ayrı bir hava katar
Yani daha detaylı anlatmam için seni görmem gerek bedenini kilonu boyunu vs
O yüzden Instagram kullanıyorsan oradan bakayım istersen ona göre yorum yapayım
Yani dediğim gibi profilinde göremedim bir şey istersen internetten bak kombinlere
Sen söylediğinde takipten çıkmıştım kusura bakma o yüzden yardımcı olamadım ama birkaç tüyo vereyim
Birincisi sana yakışanı tercih etmelisin her zaman yani neyin yakışıp neyin yakışmadığını bilmen gerekiyor bir kere ikincisi kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyinmelisin yoksa mağazadaki mankenlere de her şeyi giydiriyorlar boş üçüncüsü dediğim gibi tarzını belirledikten sonra gerisi geliyor bunlardan daha önemlisi güzel koku elbette kıyafetin güzeldir ama bok gibi kokuyorsundur yine kimse yanına yaklaşmaz güzel kokuyorsundur kıyafetin Suriyeli gibidir yine kimse yaklaşmaz tamam kendimiz için giyiniyoruz ama yine de göze hitap etmeliyiz güzel giyiniyorsundur temiz kokuyorsundur ama saçların kezban gibidir dağınıktır bakımsızdır yine yanlış ya çok var dediğim gibi buradan anlatamıyorum
Gayet şık
Esmer mi tenin
Uyum yok
bence beyaz olmaz ya garip durur siyah daha iyiii
Kötü
Aşıri dişil ya su kombin
Beyaz siritir askisi
Beyaz giyme
Beyaz bozar
Güzel durur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?