Moda & Stil Profilime ekledim fotoğrafı. Mutfak önlüğünü kendim diktim yaptım. Nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ulan ne biçim insanlarsınız. Hiçbiriniz de demiyorsunuz dövmen ne kadaaaa güsel olmuş. Profilime ekledim fotoğrafı. Mutfak önlüğünü kendim diktim yaptım. Nasıl olmuş? Cevapla Fotoğraf Soruları Profil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dreamprent Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Güzel olmuş. Birde ütü yapsan daha güzel görünür 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ütülü hali. Ütü kabul etmiyor ya. Ona üzüldüm. Yorumla dreamprent 1 yıl Anladım. Olabilşr tabi Yorumla
Alpistee Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 85% 1 yıl Basit bir şey olmuş ama başlangıç için iyi 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Neyin başlangıcı Yorumla Alpistee 1 yıl Önlük dikim başlangıcı içiin Yorumla Soran 1 yıl Yok abi bea. Bir tane yeter. Yorumla Alpistee 1 yıl Tanıdığım biri yapıyor önlük ve satıyor Yorumla Soran 1 yıl Ben uğraşamam Yorumla Alpistee 1 yıl Sjsjs üşengeç Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl on numero 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Onu kaldırdım o elbise çünkü. Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Güzel olmuş. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. foto gitmiş 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Moda & Stil konusunda 624 cevap paylaştı. Dovmen nerde la 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ne diyon la Yorumla GezegenAdam 1 yıl Güncelleme yi diyorum la Yorumla Soran 1 yıl Kaldırdım ya la Yorumla GezegenAdam 1 yıl Ha ne bilem görmedim hacı pardon Yorumla Soran 1 yıl Tamam hacı cavcav Yorumla GezegenAdam 1 yıl 😂😂🤪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güzel olmuş. Birde ütü yapsan daha güzel görünür
Ütülü hali. Ütü kabul etmiyor ya. Ona üzüldüm.
Anladım. Olabilşr tabi
Basit bir şey olmuş ama başlangıç için iyi
Neyin başlangıcı
Önlük dikim başlangıcı içiin
Yok abi bea. Bir tane yeter.
Tanıdığım biri yapıyor önlük ve satıyor
Ben uğraşamam
Sjsjs üşengeç
on numero
Onu kaldırdım o elbise çünkü.
Güzel olmuş ellerine sağlık
Güzel olmuş.