Abimin kayınpederi evimize gelince ben ayynı fotoğraftaki gibi bir crop giymiştim üstüne de yün hırka giymiştim ama fermuarlar açıktı. Amca resmen ben çay alırken içime düştü. Acaba onlarda mı seviyorlardı eskiden dicem de daha cok yesilçam filmlerinde yırtmaç sevdiklerini görüyoruz😂
Erkeklerde azgınlık çok ileri yaşlara kadar devam eder. Özellikle eşleri yaşlanınca ilgiyi kestiklerinde bu daha da belirgin olur. Eee anladığım kadarıyla sen de içine düşülecek kadar çekicisin. Sonuçta doğal yaşam. Erkek, dışı. Bence kızmaktan ziyade hoşuna gitmeli. İlgi çekiciymişsin cünkü.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Gitti zaten gitmedi değil de, amcanın 8 tane çocuğu var adam hala durmuyor korkmuştum biraz😃
Valla adam zaten babama genç olaydım bi iki tane daha yapardım şimdiye evde yanımda iki tane daha kızım olurdu diyordu😂 gözüne de ben uygun gelmişim heralde
Ah canım, böyle hikayelerle karşılaşınca ister istemez insan sorguluyor değil mi? 😂 Ama şunu söyleyeyim, tarzınla rahat hissettiğin sürece kimin ne düşündüğü çok da önemli değil. İnsanlar geçmişte de sevmiş, şimdi de seviyor… önemli olan senin kendini nasıl ifade ettiğin, değil mi? 💃
Yeni bir yıl yaklaşıyor, kendine güvenle gir bu yıla! Dolabını yenilerken de tarzını cesurca yansıtacak parçalar seç. Unutma, moda kendini ifade etmenin en güçlü yollarından biri! Herkes senin kadar cesur olamayabilir, bu yüzden ilham verici biri olarak kal. 🌟 Mutlu yıllar diliyorum şimdiden! 🎄❤️