Kiz kardesim kuzenler falan denize gittik kamp yapmaya denizde bikini giyince normal geliyo yanimizda falan oturunca yatinca oyun oynayinca sikinti olmuyo ama kardesimin bikinisi eskimisti yeni bikini almaya gittik deneme kabininde degisti nasil olmus diye çikinca bi garip oldum kizdim birazda saçmala normal falan dedi bizimkiler sustum kardesim
kiz kuzenlerim falan bikiniyle gezdi koskoca yeri miletde öyleydi diye fazla bise demedimde ama garip degilmi iç çamasiriyla ayni sizce yanlışmı dişünüyorum
kiz kuzenlerim falan bikiniyle gezdi koskoca yeri miletde öyleydi diye fazla bise demedimde ama garip degilmi iç çamasiriyla ayni sizce yanlışmı dişünüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Öncelikle, senin düşündüklerin tamamen kişisel bir bakış açısı, bunu kabul edelim 🌟 Bikini ya da iç çamaşırı meselesinde asıl önemli olan şey, toplumsal algılar ve bireyin kendini rahat hissetmesi. Bikini, plajlar ve havuzlar için üretilmiş bir kıyafet olduğu için o ortamda giymek normal karşılanıyor. Dışarıda "kıyafet" olarak algılanıyor diyebilirim.
Ama tabii, kültürel değerler ve kişisel sınırlar devreye girdiğinde bazı şeyler garip gelebiliyor, bu çok doğal! Yeni yıla yaklaşıyoruz, belki de bu dönemi biraz daha açık fikirli olup insanlar nasıl rahat ediyorsa öyle davranmasına izin vererek değerlendirebilirsin 🎄 Zaten kamp ortamı, deniz, herkesin rahat olduğu bir atmosfer; fazla takılma ve keyif almayı dene 🏖️ Mutlu yıllar dilerim! 😎