Moda & Stil Kızlar, Mini etek ile yapılan kombinler hoş duruyor mu genel olarak? Nergiselfida00 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Genel olarak mini etek ile yapılan kombinler güzel duruyor mu? Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Gncl Kızlar, Mini etek ile yapılan kombinler hoş duruyor mu genel olarak? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bence hoş 0 0 Yorumla
gzdezeda Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Evet 1 8 Yorumla Nergiselfida00 1 yıl Her mevsim giyilebilir mi peki Yorumla gzdezeda 1 yıl Tabiki de Yorumla Nergiselfida00 1 yıl Kışın sorun oluyor mu peki giyince Yorumla gzdezeda 1 yıl Hangi ildesin eğer soğuk bir yerdeysen biraz üşüyebilirsin ama her mevsim hoş duruyor bence Yorumla gzdezeda 1 yıl Ve çevremdeki çoğu insan kışın bile giyiyor Yorumla Nergiselfida00 1 yıl Eskişehirdeyim ben soğukta nasıl giyiyorlar ya ben donuyorum Yorumla gzdezeda 1 yıl aaa bende eskişehirdeyim şöyle söyleyeyim ne kadar açık giyinirseniz o kadar üşümüyorsunuz Yorumla Nergiselfida00 1 yıl Hmm anladım teşekkür ederim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bence hoş
Evet
Her mevsim giyilebilir mi peki
Tabiki de
Kışın sorun oluyor mu peki giyince
Hangi ildesin eğer soğuk bir yerdeysen biraz üşüyebilirsin ama her mevsim hoş duruyor bence
Ve çevremdeki çoğu insan kışın bile giyiyor
Eskişehirdeyim ben soğukta nasıl giyiyorlar ya ben donuyorum
aaa bende eskişehirdeyim şöyle söyleyeyim ne kadar açık giyinirseniz o kadar üşümüyorsunuz
Hmm anladım teşekkür ederim