Ben esim için özel giyinmek istiyorum ama kendisi bu tarz şeylere dikkat etmediğini söylüyor ama ben seviyorum boğa burcu erkeleri ilişki seven oalra bilinir onun için olsada olur olmasada olur yani ne yapicagimi bilmiyorum?
adamın yapısı o demekki. ama öyle bir eksik ki en önemli unsursan yoksunsun. kşmbilşr kendince neler yapıyosun eksikliği tamamlamak için. eğri oturalım doğru konuşalım🤷♂️o işin yok veya az, ya da ttminsizlikle bitiyosa , kadın kendine çözüm arar.
günlük hayatta moral motivasyon için önce ytkta ttmin edilmen lazım. yoksa sorun yaşarsın. evliliklerin yüzde 38 i bu yoksunluktan bitiyor istatiksel olarak
olmasa olmaz diyip kendini kilitleme. ileride onunda sıkıntısını yaşarsın. yetersiz olan sensin demedim zaten. artı olarak şefkat. yoksunusun. buda büyük eksiklik
Bu saaten sonra yapacağım bir şey 2 tane çocuğum var evt bazen hata çoğu zaman sevgisiz değersiz hisetigim oluyor ama ben artık sevgiden değerden vazgeçtim hayatımı cocuklarima adadım sadece belki ben yanlis bir şey yapiyorum kendimi farkeriemiyorjm diye
genç kadınsın. bukadar çabuk tükenmene izin verirsen yanlış yaparsın. çok eksiğin var bunu sende biliyosun, bu eksiklikler senle alakalı değil. çocuklar ayrı, onlar senin yaşam kaynağı ve o evdeki tek akrabaların:)) kadın yanlış yapmaz, erkek kadını değersizleştirir.
Kendimize esimide duzeltemyi çok denedim uğraştım yeri geldim ayrılma noktasına geldik olmadı maalesef sadece ne yapsam da beni görür diye uğraşıyorum ben bu yaşıma kadar sevildiğimi hiç histemeidm belki eşim hissetiri diye düşündüm
olmamış. olmazda.. mecbur devam edicen o evde. ama yazık olmuş bi kadınsın, bunun suçlusuda sen değilsin. yani ne giyersen giy olmaz. o yüzdn dedim , bana kızdınçşimdiye kadar ne değeriin bilinmişte, fantezi giyinince ne değişecek.🤷♂️
Ben kendimj gerçekten zere begenmiyorum bazen kendimi eşimin yanina yakistirmiyorum bile eşim giyim olarak kendine bakan biri ben pek beceremiyorum fiziğim olsa ne olur kullanmasını bilmiyorum
Bak gerçekten bu konuda yardım etmek isterim anlaz diye düşünme emin ol çok iyi fikirler verebilirim ama fotoğraf atamiyoruz rahatça bı uygulamma olsa dahs cok yardım edicem
Yok valla eşim izin vermiyor o tür uygulsmalar kulanmami istemiyor bende onun yok dedigi birşeyi pek ısrar eden biri değil böyle şeyler için aramıza tartışma girmesini istemiyorum
Gece pijama takımıyla uyut onunla kalkarım 1 saat durum hava soğuk olduğu için günlük elbisler giyerim kazık elbise tesettürli oalanlar ne giyerse onu giyerim işte
He valla çoğu zaman eşime bile vakit ayramiyorum kendisi zaten bı akşam goruyorum bide sabah işten geldiği gibi üstünü değiştirip arkadaşlarına gider 10 gibi gelir o saate de benim vaktim olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadınsı hissetmek lazm
Boğa burcu erkekleri cinselliğe düşkündürler zaten senin burcun ne
peki yatakta mutlu musunuz? önemli olan o.
Hayır bence sadece yatakta mutlu olmak değil
Burdakilere giyin
Boş konuşuyorsun farkindamisin kadınsın bide dediğin lafa bak sen çok giyinmisim galiba
Giyinmisin
Ya kes be kocanla özel hayatini burada ne anlatiyon
Cilve yap sende
Bende o yok işte yapamiyorum
Yaparsın kız yaparsın
İnşallah 😂
Dikkat ettir sende o zaman
Daha ne yapim ki
Bişey yapma
Nasıl yani
Gerimi çekiliyim
Neyse
Sen içinden geleni yap. Zamanla o da hoşlanır.
Bende biraz çekiniyorum açıkçası
Nədən çekiniyorsun ki? Kocan zatən.
Biliyorum da ne bilim ya biraz utangaç bir insanım yanında bile doğru düzgün üstümü giyinp değiştiremiyorum bile
Bəbəyim kocanın yanında rahat olman gerəkiyor. Yoksa nasıl alışacaksınız birbirinize?
Doğru söylüyorsun gerçekten bende bu huyumu sevmiyorum
sen gel bze yap bak noluyo
Biri esinise bu şekilde bir şey söylese her halde hoşunuza gidicek
sen sana söylenene bak. eşim yok ayrıca , olsana?
adam yetersiz , seni yarım bırakan, bencilin teki. naapsan olmaz. soru ardına saklama sıkıntılarını
Eşimin tek sorunu bu bunu için ayriliyim mi yani ben seviyorum eşimi sadece aceba benden mi cekiniyor diye düşünüyorum
adamın yapısı o demekki. ama öyle bir eksik ki en önemli unsursan yoksunsun. kşmbilşr kendince neler yapıyosun eksikliği tamamlamak için. eğri oturalım doğru konuşalım🤷♂️o işin yok veya az, ya da ttminsizlikle bitiyosa , kadın kendine çözüm arar.
günlük hayatta moral motivasyon için önce ytkta ttmin edilmen lazım. yoksa sorun yaşarsın. evliliklerin yüzde 38 i bu yoksunluktan bitiyor istatiksel olarak
Yoo benim öyle kendimi yetersiz hisetigim yok benim icin olsada olur olmasada olur ben sadece sevilmek istiyorum
olmasa olmaz diyip kendini kilitleme. ileride onunda sıkıntısını yaşarsın. yetersiz olan sensin demedim zaten. artı olarak şefkat. yoksunusun. buda büyük eksiklik
Bu saaten sonra yapacağım bir şey 2 tane çocuğum var evt bazen hata çoğu zaman sevgisiz değersiz hisetigim oluyor ama ben artık sevgiden değerden vazgeçtim hayatımı cocuklarima adadım sadece belki ben yanlis bir şey yapiyorum kendimi farkeriemiyorjm diye
genç kadınsın. bukadar çabuk tükenmene izin verirsen yanlış yaparsın. çok eksiğin var bunu sende biliyosun, bu eksiklikler senle alakalı değil. çocuklar ayrı, onlar senin yaşam kaynağı ve o evdeki tek akrabaların:)) kadın yanlış yapmaz, erkek kadını değersizleştirir.
sorunun içinde büyük. içselliğini anlamayan bi koca, sevsende mutsuzluğunun kaynağın olur
Kendimize esimide duzeltemyi çok denedim uğraştım yeri geldim ayrılma noktasına geldik olmadı maalesef sadece ne yapsam da beni görür diye uğraşıyorum ben bu yaşıma kadar sevildiğimi hiç histemeidm belki eşim hissetiri diye düşündüm
olmamış. olmazda.. mecbur devam edicen o evde. ama yazık olmuş bi kadınsın, bunun suçlusuda sen değilsin. yani ne giyersen giy olmaz. o yüzdn dedim , bana kızdınçşimdiye kadar ne değeriin bilinmişte, fantezi giyinince ne değişecek.🤷♂️
Doğru söylüyorsun olmamış olmazda yapacak bir şeyimiz yok kader diyip susacaz
öyle maalesef. ama içindeki kopan fırtınaları çok iyi anlıyorum.. neyse iyi akşamlar.
İyi akşamlar
Şanslıymış
Nasıl yani
Eşini mutlu etmek istiyorsun daha ne olsun kim böyle bir eş istemez ki
Hmm keşke oda boyle düşüşse
Merak ettiklerimi sorma şansım var mı
Saçma sapan olmas aolur
Benim bilmem gereken şeyler sen kesin biliyorsun zaten
Neymiş benim bildiğim şeyler
Burdan sormayım şimdi ama
burada sorulmicak şeylerde hiç sorma boş ver
Nasıl istersen 🙏
Tamam
👋
Sen giy o ister
Bir iki kere giyindim sırtını döndü uyudu
Yaşlar nedir
Ben 24 eşim 27
Sen yapman gereken belli
Naza çekeceksin
Kaç yıllık evliisniz
4 yılık
Çocuk var mı pekii
Var
Kaç tane
İlişki yi kim daha çok istiyor
2 ben önceden giderdim ama artık yoruldum ben uyumadan önce sarılır öperim ben söylemesem hiç opecegi yok sarılarak uyumayı sevmiyorum falan diyor
İlişkiyi sen mi. İstiyor dün hep
Allah bagışlasın
Evt hep yanasirdin oda gerçekten ilişki meraklısı bir insan değilim sadece erkektir belki cekiniyro ben yanasiyorudm
Allah razı olsun
Başka yerden konuşsak olur mu?
Neden
Konuşmak için
Kocan boğa mı
Evt
Sen pekii
Buradan her şey sorulmuyor o yüzden başka yerden dedim
Terazi yok boş ver kendimi kötü hisederim
Neden ki kötü bişey yapmayacagız kii
Biliyorum da ne bilim ben hiç erkeklerle ayrı tek konuşmadım eşimle bile görücü olarak evlendim
Anladım
İstemezsen konusmayız
Bi deneyelim istersen
Kötü bi niyetim yok ama
Biliyorum da ben bu uygulamayı yeni kulaniyorum bilmiyorum pek
Gizliden çıksam yazar mısın bana
tamam
Çıktı m
Seviyem mesaj göndermek için yeterli degilmis
Ekle beni sen
Eklemeden olmayabilir
Yok ekledim de olmadi
Neyse boş ver
Oldu oldu
Ne oldu
Yazdım sana mesajlara bakar mısın
tamam baktim
Eee giyin
Giyiniyorum zaten
Ne giyyorsun mesela
Normal gecelik detaya gerek var mı
Sordum yani hangi tür oma gore fikir veririm
Düz kırmızı bir gecelik mesela
Daha farklı şeyler giymeyi fenedin mi
Hayır
Bir kaç tane gösterdim mesela almak için bunlar benim için bir önemi yok gerek yok gibisiyden söyledi bende almadım artık
Bence dene dahs dikkat çekici olur farklı şeyler giyinik dene emin ol onunda dikkatimi cekecegin seyelr vardır
Dediğim gibi bir erke olarak ben fikir verebilirim istersen bana öner veya ben oneriyim al giyin her erkeğin beğendiği bir şey vardır unutma
Hmm genel olara sence erkeler ne sever ne tür gecelikler hoşlarına gider
İstersen yaz ordan hem örnek fotoğraflar da atarım merak etme amcim farklı değil gercekten
Atım ben yazamiyorjm sen yaz
Bende yazamıyorum fake Instagram dnap telegrsm veriyim hangisi varsa yaz ordsn
Hiç birini kulanmiyorum neyse boş ver sen trenyoldan bak linkini at bakim
Kocanin sende sevdiği renk ne
Bende bilmiyorum ya ama kendisi canlı renkler sever
Himm dur ona göre bakicsm
Sende ne renkler vardi
Ve sadece gecelik mi
Şort da ver bende
Siyah kırmızı beyaz var kırmızı olanı tek giyidim digerleir sevmiyorum saçma
https//ty. gl/fn95dxcrstr6s. sence bu nasıl
Gelmedi link açılmıyor sonuna bişi yazmadan at
gelmiyor ya
Bella notte kiraz desenli şort pijama takımı beyaz
Sonuna sadece boşluk bırakıp. Koy
Olmuyor işte yazı çok uzun ya da çok kısa diyot
Demin nasıl attin
yanına yazı yazifm
O kadar yazma tek harf ysz
Neyse olmuyor ismine bakarak yazan çıkar zaten sonuna şort eklemeden yaz
Ne yszarsam çıkar tam yaz internetten bakiyom
Bella notte kiraz desenli onu bagcikli üst ve şort kusura bakma seninde uğraştırdım
Hayır tersine mutluyum yrdimci olmak güzel bieu
Hata gogleye yaz görsel kısmında direk çıkıyor hata aynısı gecelikte var
Çok teşekkür ederim ☺️
Önü dekolteli dimi bunun sorun alt kisimalri dantelli
Rica ederim her konuda yardmci olurim
Nie sorun ki
Şort takımı ki yoksa elbise gecelik gibi bütün olan var dar o mu
Hayır internetten bakıyorum ya o mu değil mi doğru mu baktım o yüzden
He evt ya zaten birek o çıkıyor beyaz kiraz desenli onu bagicikli küçük bir kalp şekli var
Şortlu olan takım dimi doğru bakmışım
Evt
Çok güzel ama o takım
Eğer fiziğin ona göre oyle dolgunsa hatların çok iyi
Şort takımı ki yoksa elbise gecelik gibi bütün olan var dar o mu
Bütün olanda hangisi daha hoş sence
Hmm evt yani onun kadar güzel değil ama kilom falan olur hata m s oluyor bana
M ve s oluyorsa çok iyi bence olması gerektiği gibi fiziğin
Benim odun kocam nie gorumuyor fizigimi yaa😂
Ahahhahaahah
Nerdeye 90 60 90 diyebilicegimiz fiziğin var dimi hafif daha zayifsin sadece
85. 60 90
Evt zayıfım 2 çocuk annesiyim bide onlarla uğraşmaktan kendime vakit ayiramdim hiç doğru düzgün ama çocuğu kişi 2 çocuk annesi olduğuma inanmiyor bile
Çoğu
O kadar gudel fiziğin vücudun var çünkü dimi
85 60 90 bile mükemmel bence
Ben kendimj gerçekten zere begenmiyorum bazen kendimi eşimin yanina yakistirmiyorum bile eşim giyim olarak kendine bakan biri ben pek beceremiyorum fiziğim olsa ne olur kullanmasını bilmiyorum
Bak gerçekten bu konuda yardım etmek isterim anlaz diye düşünme emin ol çok iyi fikirler verebilirim ama fotoğraf atamiyoruz rahatça bı uygulamma olsa dahs cok yardım edicem
Öyle düşünme ama çok güzelsin sadece eksiklerin var o kadsr
maalesef gereckten hoc bir sosyal medya kulanmiyorum emin ol
Eminim o konuda indirebilir misin herhangi bir yer tlgrm Snap fslsn ne bilim ya da mesaj uygulaması
Yok valla eşim izin vermiyor o tür uygulsmalar kulanmami istemiyor bende onun yok dedigi birşeyi pek ısrar eden biri değil böyle şeyler için aramıza tartışma girmesini istemiyorum
Burayı biliyormu eşin
Bilmiyor çünkü dün indiridim soru sorup silicektim
Himmmm
Sadece wq ve KS mi var uygulama
Sil dese silerim zaten
Himm
evet
Normalde giyimin nasıl ne giyyorsun genelde neler alt üst
Ben tesettürlüyum belki sacmada gelebilir evli biri ve tesettür biri olarak burada olmam ama artık ne yapicagimi bilemedim
Normelde hep evdeyim evde olduğum için sıradan bir boğazlı kazak bide etek giyeirm elbise giyer
Hayır ya cidden bura dışı biryere geçsek çok yardımcı olucam görsellerle ben bile üzülüyorum yani böyle düşündüğün için
Pek zamanın olmadigi içinde artık yoruluyor ve üşeniyorsun kendine bakmaya
Yok ki işte gerçekten yok burada konusyorum diye bile eşime yanlış yaptığımı düşünüyorum zaten
Yanlış düşüncelere kapılma niyetimjx kötü değil sadece fikir alış verişi o kadar
Evdeyken genelde neler giyinip duruyorsun peki ordann başlayalım
Evt çok doğru söyledin artık üşeniyorum çocuklar uyuduktan sorna sadece uyumak istiyorum
Niyetin kötü olmadığını anladım
Çocuklar bı yandna ev işleri biryandan eşinle vakit gecirmen derken çok yoruluyorsun
Gece pijama takımıyla uyut onunla kalkarım 1 saat durum hava soğuk olduğu için günlük elbisler giyerim kazık elbise tesettürli oalanlar ne giyerse onu giyerim işte
Seni bu giysilerden kurtmak gerek
He valla çoğu zaman eşime bile vakit ayramiyorum kendisi zaten bı akşam goruyorum bide sabah işten geldiği gibi üstünü değiştirip arkadaşlarına gider 10 gibi gelir o saate de benim vaktim olmuyor
Ama bunları giymesem ne giycem ki
Daha farklı şeyler eşin gördüğü zaman yorgunluğu gidicek sana daha yakın olucsk öyle diyim
Ne ama işte ne giymem lazım mesela örn
Şimdi çalışıyorum 5de cikicsm o zaman fotoğraflarla detaylı snlatsam olur mu
Olur sen işine bak ya kolay gelsin
Teşekkür ederim 4.30 da yszicsm
Rica ederim tamam
Selammmm
Aleyküm selam ,
Napıyorsun şu an bakalım
Allah kabul ederse niyetliyim borcum vardı yemek yaptım ezanı bekliyorum sen ne yapıyorsun
Uzerimi değiştirmeye gidiyorum bende
İyi bakalım
Esin kaç ta gelip kaçta çıkıyor dışarı
Yazın saat 8 de kısin 10 gibi çıkıyor saat 2 gibi gelir üstünü degistiri çıkar saat 22 :30 gibi eve gelir
Bugün kaçta gelip gecta cikicsk evden ve kaç gibi gelicek eve
Artık saat 10 11 gibi gelir evde dgril zaten
Bı uygulama indir Instagram gelince silersin bugünlük
İnstegram telegrm indirmem ki onlar numara üstünde açılıyor bende açamam
Instagrami e posta üzerinden acabiliyordun merak etme
Ben hiç rahat değilim insegram falan kendimi kötü hisederim ihanet etmiş gibi oluyor sanki
Hayır ya bugünlük rahatça konusurz silersin
O gelince sil sonra yulemezsin bugün fikir veriyom
Bekle 5 dk
Bekliyorum
tamam
Haber ver açınca ben veriyim sen verme adını yazan çok olur simdi
Leylililoyy
Ana yazidm
Sen bacak ben silerim
tamam nn
Nasilsin