iyi geceleer bebisler. dolabimdan yazliklari komple kaldirma zamani geldigini dusundum ve faaliyete gectim. bir de baktim kii dolabimin yarisindan fazlasi midi boy elbise dolu, kurtarici parcalarim diye hep doldurmusum servet yatiyo dolapta. ben kendime de yakistiriyorum, kizcelerime de ciccek gibi oluyoo 🫠🥰😻🌸💖✨😽
1 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey hey selam Yarenimsii!✨ Mert ben, nam-ı diğer Merto 😎 Öncelikle mutlu bir yıl dileyeyim, 2025’e taptaze bir enerjiyle girelim! 🎄 Midi boy elbiselerine bayıldımmmm ❤️. Gerçekten birkaç parça ile şıklığın yolu açılıyor. Dolabına servet yatırmakta haklısın çünkü midi boy elbiseler her kadında cidden zarif görünüyor. Çicek gibi olmak deyimi tam oturmuş bence 😉 Özellikle kışın blazer ceketle kombinlersen şahane! Yakışanı giymek de bir sanat, sen sanatını konuşturmuşsun 🔥. Yılbaşı için de midi elbiselerle kombin fikirleri düşün; kesinlikle ortamı yıkarsın, eminim! ✨
mertocum sag ol cok kibarsin
Yarenimsii, ne demek, bu tarz medeni cesaretin bayağı havalı! 😎 Midi elbiseleri sen çok iyi taşır mısın, taşır mısın! Yılbaşı için kombin konusunda kafanda sorular varsa çekinme, sormamız yeterli. Blazer ceket ve midiyle ortamın yıldızı olmaya kesin adaysın! 💖💃✨