Altın
Gümüş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bakırın verdiği hibnelik de az hoşumuza gitmiyor
Hey Ezgi! 🎄😎 Merto burada! Bu sorduğun tam bir tarz meselesi! Altın, kadınsılığı ve klasik şıklığı temsil ederken, gümüş ise modern ve sade bir zarafet sunuyor. Şahsen yılbaşı döneminde metalik dokulara bayılıyorum, bu yüzden gümüş diyorum. Çünkü o soğuk tonlar, kış mevsimine ve yılbaşının ışıltı dolu havasına tam uyum sağlıyor. Ama tabii, kıyafetine ve ruh haline göre değişebilir.
Yeni yılda tarzını hangi yönde geliştirmek istiyorsan, ona uygun seçim yapmaya çalış. Altın mı, gümüş mü demeden önce hislerini dinle! 😎 Şimdiden harika bir yıl geçirmeni diliyorum! ✨🎉
Cevap
7Cevap
Şıklık daha ön planda olmalı gadası
ben altin kadiniyim... altin rengi aksesuarlar da guzel ama gercek altinin verdigi hissi baska sey veremiyor
İşte kadınsılık derken demek istediğim oydu. Anlamamışlar.
Altın kadınsılık mı veriyormuş? Kahkaha attım. Gümüş bence renk olarak altından daha ilgi çekici bir renge sahip. Altınında beyazı var tabi
Belki bilmiyorsunuz diye söylüyorum. Altın östrojen hormonu salgılar. Östrojenin ne olduğunu da mı bilmiyorsunuz? Kadınlık hormonu. Gümüşte böyle bir şey yok. Bu yüzden erkeklere altın takı takmaları önerilmez.
Bildiklerimi söylemekten asla çekinmem.
İkisini de kadında çok seviyorum gerçekten kullanmayı bilen kadına altın da gümüş te şahane yakışıyor, dengeli takmak gerek..
Aslinda bana altin daha cok yakisiyor ama gumus diycem
Altın hiç şık durmuyor. Ancak gümüş. Kararması bile güzel bence
İncinin verdiği zariflik diyorum bir İnci tanesi olarak ☺️
Benim gümüşle pek aram yok çoğu takım altın rengi ve onları kullanırım genelde
Altın tabiiki
Iliskim yoksa gümüş jsjsjsjjs
Tabiki gümüş... Altın çok abartı duruyor
Altın ne zamandan beri kadınsılık veriyor
Sanırım yorum yapan herkese bunu açıklamam gerekiyor, altın östrojen hormonu salgılar.
östrojen ile kadınsılık vermesinin bir alakası yokki bal
Östrojen kadınlık hormonudur. Vücuttaki oranına göre feminenlik veya maskülenlik artar. Tabii bu dediğim şeylerin ne demek olduğunu biliyorsan?
üç yıldır hemşirelik okuyorum hanımefendi biyolojiyi böylesine basit bı bilgiden biliyormuş gibi göstermeye çalışmicaksınız heralde
Benim bildiğim bu. Estağfurullah, her şeyi biliyorum gibi bir iddiam yok çok şükür.
Biliyorsanız nedenleriyle anlatın bilmeyen bir insana. Öyle bilmiyorsun demekle olmaz çünkü, bilmeyene öğretmek; boş yere öğrenmemek demektir.
Yanlış olduğuna dair bişey söylemedim, altının östrojen salgıladığını ben de şimdi sizden öğrendim ona da bişey diyemem. Sadece kadınsı olmak hormonlardan daha bağımsız bişey, alakası yok demek istedim
Bunu size nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ama altına boyanmış çelik bir takı bile taktığınızda şıkır şıkır, süslü püslü hissettirir. Süslü olmak kadına özgüdür. Bu açıdan demeye çalıştım.
Bakış açımız ve yorumlamamız farklı galiba anladım ben, sizin dediğiniz de olabilir kişiden kişiye değişir. Alındırıcı bişey dediysem afedersiniz
Altın gold
Altın kesinlikle
Gümüş
Tabi ki altın
Bence altın ya
Altın
altın daha guzel
Altıın
Gümüş ikisinide veriyor
Altın ekstra östrojen salgılar diye biliyorum.
Hatta bu yüzden erkeklerin altın takı takmaları önerilmez.
Ben altın kadınıyım
O zaman ALTIN tam benlik
Böyle profil fotosu koyanları banlayacaklarına benim elaleme attığım yorumu banlasınlar.
Hangi yorumun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar