Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
İç çamaşırı benim için önemli niye mi? kadın iç giyim kadının bir parçası olduğu için.🤦 kırmızı iç çamaşırı ufff diyorum 😃 şık olmalı. Şıklıktan kasıt nedir? Dantel, ipek, tül vs dokulu, renk olarak da siyah, kırmızı belki minik taşlar 🙄 abartı mı oldu bu ya... Neyse küçük parçalar olmalı.
23 Yorumla- 1 ay
hic abarti degil ask ahshahs
- m1 ay
Tabii ki şık olması için de kendimi iyi hissetmem önemli ama geçen bir şey okudum ve düşününce haklı geldi bunu burada da paylaşmak istedim diğer kızlar da buna dikkat edebilirler isterler ise tanga giymek aslında hiç iyi değilmiş kadınsal açıdan 😑
21 Yorumla- 1 ay
neyseki burdan da kurtardim ahshahsha
- s1 ay
Kesinlikle önem veririm. Bazı insanlar hayatında düzenli ilişkisi olduğundan buna daha çok dikkat ediyorum. Ama ben giyindiğimde öyle beğenmeliyim ki aynada kendimle cilveleşecek kadar güzel ve seksi durmalı😂😂🫠❤️😘
25 Yorumla- 1 ay
Ediyor**
- 1 ay
aa bu ben ahshahshs
gercekten ya iliskiden dolayi degil, kendini begenmek acisindan bile o ozen cok hoss 🫠💖🥰 - 1 ay
Evet tatlım o dişiliği hissetmem lazimki karşımdakine yetecek kadar o enerjiyi geçirebileyim😂♥️♥️
- 1 ay
cook haklisin 🥰🌸💖
- 1 ay
🌸🌸🫶🏻
- m1 ay
Dantelli olmazsa kahr olurum ahahsh önem veririm hep hep
53 Yorumla- 1 ay
Dantelli cezv eder 🍓🥰
- 1 ay
bari cezbeder yazabilseydin abi
- 1 ay
Ahahz
- Gizli Üye(30-35)1 ay
İç giyime özen gösteren insanların cinsel sapıklıktan ziyade kendine verdiği önem ve değer olarak görüyorum. Bahsettiğin konuyu ciddiye alman gerçekçi hoş bi durum
32 Yorumla- 1 ay
katiliyorum. tesekkurleer
- Cevap sahibi1 ay
Ricalarr..
- 1 ay
Kimse görmicek be yaren ne önem verecem, rahat olsun yeter.
Bu arada foto sana mı ait kamfmdmgmdnfd.111 Yorumla- 1 ay
foto benim arkadaslar evet ahshahshhahs
- 1 ay
Ahahahahhah hayır şeyi merak ediyorum diyelim ki foto senin ne olacak yani sana yazacaklar ve sen de daha iyilerini mi atacaksın olay ne acaba ajndndnfn
- 1 ay
ee sen ne sandin, boydan aticam hatta ahshahhahs
- 1 ay
https://images.app.goo.gl/1PdFGREEHKoYjx59A
Şu şekil bekliyorlarmış - 1 ay
o sirada bana yazamayacak olmalari ahahahahha
neeyse beklemeye devam arkadaslar geliyo boydan - 1 ay
Ksmfjdmgmd ben mesaj atabiliyorum bana atarsa salarım buraya beyler
- 1 ay
geliyoo ahshahhshahshs sal cabuk
- 1 ay
Lsmfmdmfdm
- 1 ay
bi de salarim diyo ne iyi bi insan ne iyi bi arkadas ahshahsh
- 1 ay
Ohoooo adamlar bu anı bekliyor sen ne diyon burada yav ahahahaha
- 1 ay
sonsuza kadar beklicekler gibii
Moda & Stil konusunda 3b cevap paylaştı. tutku marka olmasına dikkat ediyorum mahmut
13 Yorumla- 1 ay
gule gule giyin bihter
- 1 ay
pekisi yasemin
Moda & Stil konusunda 454 cevap paylaştı. Tabi ki de bu yüzden kaliteden şaşmam seheryıldızı boxer giyerim
19 Yorumla- 1 ay
bu seher yildizi neymis boyle ya herkes tutturmus gidiyo ahshahha
- 1 ay
ben niye deniyorum ya yok cok memnunum boyle ahshahhshaha
degisik degisik markalar he bunlar ahhahaha - 1 ay
ben hep ck gormustum iste bilseydim duayen seher yildizi, arastirirdim kusura bakmayin efenim ahshahshsh
- 1 ay
gofik ne demek oluyo ahshahha
- s1 ay
Yani kaliteden anlamayan içi boş tiplere deniyor fkkfkf youtube.com/shorts/mnM2C7TtQyk?si=ho8nLMe-zA3Z_el8
- 1 ay
he anladiim simdi ahshahha
- 1 ay
Veriyorum, donumun özellikle çelik tonlarında olması önemli
11 Yorumla- 1 ay
ahshahhshahahshah
- 1 ay
Şimdi kendi çamaşırlarım için önem veriyorum elbette özellikle çizgi film figürlü olmalarına haha
118 Yorumla- 1 ay
hic beklemezdim ahshahsahshahs
- 1 ay
Ama çok güzeller yeni yıl figürlüler özellikle sjdjd artı olarak çoraplar da harika hepsinden aldım bissürü 😂😂
- 1 ay
hemen gidip bakicam simdi ahahshahah
- 1 ay
Bakma bakma hayır. d. d. d
- 1 ay
artik cok gec ahshahahhs
- 1 ay
Çoktan baktın dimi sjdjdjd
- 1 ay
baktiim ahshahhshs
- 1 ay
Nerden baktın siteyi at da bakim güzelleri varsa yine alırım 😂😂
- 1 ay
direkt netten baktim ama arastiriyim istiyosan ahshhahshs
- 1 ay
Yok yok ben bakar gider mağazadan alırım netten alışveriş sevmem ne geleceği belli olmaz sjdjdjd
- 1 ay
e pekisi efenim, cok kolayliklar dilerim ahshahsh
- 1 ay
Çok ricalar efenim size de en çokundan miyavlı günler dilerim. d
- 1 ay
cok tesekkurlu sekilde ben de size miyavli boool miyavli gunler diliyorum 😌
- 1 ay
Aman efendim ne güzel duadır size de bolca dilerimm cebiniz paraa, çevreniz miyavlar ile dolsunnn 😌
- 1 ay
ay ay ay, heep guzel dualar ederiz mubarek gun kabul olsun umariim efenim. cok tesekkur ediyorum umarim dediginiz gibi olur. siz de yeni yil temali daha cok parcalar bulursunuz dilerim ki ahshahhshs 😌
- 1 ay
Onu ayarlarız ya hastalık bu ne yapalım çorap çamaşır haha. Siz de bulursunuz inşallah xdxd 😌😂
- 1 ay
amin desem mi bilemedim ama hadi diyeyim bi sey olmaz bi taneden ahshahshs
sag olunuz pisi beyy - 1 ay
Rica ederim efendim ne demek her zamann 😌😌
- 1 ay
Seher yıldızı neyi çıkarıyorsa o ya ister şık ister lastikli fark etmiyor xhcbcfj
15 Yorumla- 1 ay
marka mi bu ahshahhshshahs
- 1 ay
İlk kez duyuyorum deme Allah çarpar nccjffjgj
- 1 ay
ne bileyim duymadim hic ben erkek ic camasirlariyla icli disli degilim ahshahshhsha
- 1 ay
Abicim manitayı da mı hiç görmedin donla fhjfhf
- 1 ay
ya oof ahshhahahshshah
yook
- 1 ay
Bakarım yaa dikkat ederim tabi hep kendi beğenim
40 Yorumla - 1 ay
Kendimi hep iyi hissetmem lazım içinde. O yüzden önem veririm 🤗
40 Yorumla - 1 ay
Önce gözüme hitap etmesi gerekiyor. Görüntüsü hoşuma gittikten sonra rahatlığına bakıyorum. Oda tamamsa alırım. İkisi olmalı
20 Yorumla - 1 ay
Hayır rahatlık önemli zaten adı üstünde iç çamaşırı
Kimse görmüyo zaten
Ben rahatımsa konu kapanmıştır
Kime ne20 Yorumla Şıklığından çok rahatlığı ön planda benim için çünkü şu an aktif Bir cinsel hayatım yok
30 Yorumla- u1 ay
Evet, iç çamaşırı seçimlerimde şıklığa önem veriyorum.
30 Yorumla - 1 ay
İç çamaşırı seçimlerine şıklık ve uyum olarak önem veriyorum. Dışımdaki kıyafetle uyumlu olunca mutlu oluyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Görsel olarak seksi görünmesi ilgimi çekiyor. Sıradan çamaşırları çok sevmem.
20 Yorumla - 1 ay
Spor yaparken bile şıklığımdan taviz vermem benn 😃✌️
22 Yorumla- 1 ay
@Man_34 😅😅
- 1 ay
Mor ya da siyah çok s3viyorum kadında tabi yanış anlaşılmasın
10 Yorumla - 1 ay
Evet kırmızı ve siyah sade satenler daha çekici geliyor bana delirtiyor beni.
10 Yorumla - 1 ay
Spontane gelişiyor, kıyafetin altından şansıma ne çıkarsa.
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. Kadın olsam erkeğimin dikkat çekeceği şıklıkta iç çamaşırlar seçerdim, bizimki dümdüz :D
10 YorumlaModa & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. Bence hem şık hem rahat bişe olmaz iksiinden birinden vazgeçilmeli
10 YorumlaBizde rahatlık sonra estetik, ancak önemli veriyorum kendi adima
10 YorumlaYok en fazla turkuvaz bsksir giyerim ya da paris yesili
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Rahatlık ve kalıte daha önemli görsel kucuk bı tık arkada galıba ama önemsiz değil tabi ki
40 Yorumla - 24 gü
Eğer partnerin karşına geçip seni harekete geçirmek için dans edecekse, show yapacaksa evet çok önemli, ama hiç bir şey yapmayıp direk ilişkiye girecekse hiç bir önemi yok.
Eğer düşünürsen daha önce aldığım ve çok seksi bir içi giyim mağazası var, oradan bir çok ürün görebilirsin, güzel modelleri var, baştan çıkartıcı,
she shine iç giyim00 Yorumla Kadın in iç giyimi önemli etkileyici oluyor siyah jartiyer giyen kadın çok seksi oluyor
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Bence herkes kendisini iyi hissetmeli, değer vermeli.
23 Yorumla- 1 ay
Çok etkiler beni
- Cevap sahibi1 ay
Napim aq
- 1 ay
😅😅
- 1 ay
Aaa iki tame yılbaşı temalı don aldım görsen bayılırsın. Yeni yıl kurabiyeli, rick and morty li falan
01 Yorumla- 1 ay
gormiyim sag olun
Moda & Stil konusunda 728 cevap paylaştı. Kesinlikle evet verilmesi gereken önemli bir parça ben çok veriyorum
00 Yorumlaürünün linki var mı? kız arkadaşıma almak istiyorum
00 Yorumla- 1 ay
Genelde sari kırmızı veya siyah
Yani gs store da ne satılıyorsa:)
00 Yorumla - 1 ay
Bu elbisenin hakkını verecek göğüslere sahip olmak gerekir.
00 Yorumla - 1 ay
Tabiki, insanın önce kendisine saygısı olmalı kendisini begenmeli başkasının görmesi şart dğl sonuçta
10 Yorumla Işıklı mışıklı olmazsa olmaz
18 Yorumla- 1 ay
ya sacmalama be ahshahsh
- 1 ay
bak ya ahshahhsha
- 1 ay
tovbeler olsun kafayi yemis a dostlar hahshaha
- 1 ay
ben gidiyom ya
- 1 ay
Ben renge önem veririm beyaz siyah gri mor giyerim ama en çok moru seviyorum dalga geçmeyin benle yani ama dürüstüm ahahahhsdhhdhd
11 Yorumla- 1 ay
Hoşuma gidiyor yani
O arada yan sanayi benim don
112 Yorumla- 1 ay
hic gulecegim yoktu he ahshahshahah
- 1 ay
ederiim lafi mi olur
- 1 ay
amiin limon
- 1 ay
hangi kadiin
- 1 ay
🤷🏻♀️🤷🏻♀️
- 1 ay
bisi yook
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Sonradan niye cinsellige sardın ilk geldiğinde ne güzel masum biriydin
05 Yorumla- 1 ay
sorunun cinsellikle bi alakasi oldugunu dusunmuyorum oyle olsa cinsellik etiketinde olurdu zaten
- Cevap sahibi1 ay
İç çamaşırı ve soru şekli cinsellik andırıyor senin sorular artık hep bu tip ile ilgili ilk geldiğinde tarzın iyidi şimdi bozuldunuz
- 1 ay
oki
- Cevap sahibi1 ay
Kabuk etmen güzel
- 1 ay
kabul ettigim bir sey yok. istediginiz gibi olmak zorunda degilim, size kendimi aciklamak zorunda da degilim. yoruldum bundan, neye inanmak isterseniz inanabilirsiniz
- 1 ay
Evet içim dışım şık 😀
50 Yorumla Veririm önem pamuksu dantelli ve şık tercihimdir
510 Yorumla- 1 ay
@snaçkır0 sen erkek düşmanı feminisin
- 1 ay
Feminist
- 1 ay
@snaçkır0 sus 🤐
- 1 ay
@snaçkır0 Düzgün dur kaşar peyniri 🧀
Önem veririm ama kendim için.
50 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
kendim için yaparım ama bir erkek için yapmam bunun karşılığı olması lazım önceliğim kendim
50 Yorumla - 1 ay
Tabi ki baṣkası görmese bile kendim için özenli olmalı
10 Yorumla Cinsiyet farketmeksizin herkes partnerine güzel gözükmek ister elbette
10 Yorumla- 1 ay
Evet şık ve görsel olarak ta güzel olmalı
40 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Ay bu sütyeni nerden bulurum
22 Yorumla- 1 ay
bilemiyoruum ask tipkisinin aynisini bulabilir misin ama hofsilk var bi bak oraya cok guzel modeller varr
- 1 ay
link atabilirim
Hee boxerimi seçerken kobra yılanlı ya da timsahli şeyler seçiyorum. Şık olmalı çünkü pantolon giymiyorum malafatimizi herkes görmeli diyorum sallıyorum sonra lak diye
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Uzun süre üstünde durmuyor çok abartı olmasına gerek yok bence
00 Yorumla Tabikide.. Kırmızı olmazsa olmaz
30 Yorumla- u1 ay
Evet önem veriyorum
30 Yorumla Evet benim için çok önemli
30 Yorumla- u1 ay
Evet önemlidir.
20 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet, dantelsiz ne don giyerim ne sütyen
21 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ya benim bi manit vsrdı valla kızdan nefret ettim 1 yıl beraberdiik hep aynı kilot birde kilodun rengi pembe o kadar eskimis ki siyaha dönmüş offf 🤦sırf abazaluktan takılıyordum onunla sonra baskasını bulunca yol verdim kurtuldum 😃
01 Yorumla - 1 ay
rahatliga onem veririm
10 Yorumla Verilmeli bence
10 Yorumla- 1 ay
Rahatlığına önem veriyorum.
10 Yorumla - Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh Yarenimsii, tam bir moda tutkunusun galiba! 🌺 İç çamaşırı seçiminde kesinlikle şıklığa ve rahatlığa aynı anda önem vermek gerekiyor. Bu, gün boyu hem kendinden emin hem de rahat hissetmeni sağlayabilir. Şıklık önemli, çünkü kendini iyi hissetmenin ilk adımı içten gelen güven ve rahatlık! Kırmızı dantelli seçimler, özellikle kendine özel bir an yaratmak istediğinde harika bir tercih olabilir. Kendi stilini yansıtan ve senin zevkine uygun parçaları tercih ettiğinde günün her anında ışıldadığını hissedeceksin! Yeni yılda kendine daha fazla özen gösterebilirsin. 🌟 Tatlı rüyalar! ✨💤