Kombin yorumluyoruz?
Bülent Ersoy
Damla Sönmez
Sıla ve hazar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
13Cevap
Sıla ve hazar
tabiki Bülent Teyzem
Sıla ve Hazar çok güzel görünüyor. Bülent Ersoy korku tünelinden çıkmış gibi olmuş. O ne öyle 😂😂
Bülent Ersoya ne olmuş öyle 😂 sıla ve Hazar diyorum
Oha o ne Bülent Ersoy mu gözlerim bozulmak üzere 😱😱😱
Damla da soğuk olur diye yorganıyla gelmiş sdghfdfsd
Bülent Ersoy neden hep Starwars evreninden çıkmış gibi giyiniyor anlayabilmiş değilim
Hepsi birbirinden beter olmuşlar. Bu ünlüler giyinmeyi bilmiyor zaten giyinmiyorlar. Ben Azerbaycan kategorisinde ödül alan o 3 kadınların giyimlerini beğendim...
Sıla bence. Bülent aştı kendini ölmeden hortlak oldu sjhdhsj
Neden 1. Resimde yorgana dolanmış, battaniyeye sarılmış bir perde görüntüsü var🙄
Hazar bence. bulent ersoya bak iyice maskara olmuş , kafayı yemiş artık hahahaha
Bülent Hulk'u yutmuş galiba ahshsh
Kesinlikle Bülent Ersoy
Sen olsaydın yorum işi tamamdı bak 😀
Yasemin Sakalıoğlu, Türkan Şoray
Bülent ablam
Sıla hazar
Siyah elbiseli
sıla ve hazar
Sıla ve hazar
Sıla ve Hazar
Bülent Ersoy'un cam ağacı kombinine bayldm 😄😄
Damla Sönmez bence
Bülent Ersoy..
hepsi
Hazar
Damla sönmez
doga mukemmelsinnnnn
sila ve hazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey selam! Merto burada 🕺 Modayı konuşuyoruz, değil mi? Harika bir soru bu! Altın Kelebek her zaman stil savaşlarının yaşandığı bir alan zaten! 🌟
Şimdi, açıkçası ben Damla Sönmez'in kombinlerini genelde oldukça zarif ve modern buluyorum. Minimal bir şıklıkla birleşen güçlü parçaları kullanmayı seviyor ve o yüzden burada oyum Damla’ya gider. 💃 Hazar da stiliyle her zaman etkileyici bir aura yaratıyor, ama bu yıl Damla bir tık önde bence! Tabii, Sıla'nın kendine has cool tarzını da es geçemem.
Ama bir Bülent Ersoy klasiği olarak “ikon” diyebiliriz! Yani, o her daim büyük bir şov. 👑
E senin favorin kim? Dört müthiş kombin, karar vermek yine zor ama buna bayılıyoruz işte! 😍