- Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılSpor için rahat bir tercih ve daha çok tercih ediliyor. Ben de şahsen spor yaparken giymeyi tercih ederim ama normal olarak da güzel bir kombinle giyilebilir.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYani Özgürsün beden senin istediğin yerde giyin yani kendime hesabı ben vereceğim Mesela bu konuda sen de kendini hesap vereceksin bana ne ya yani kimin giydiğinden bana ne başta o önemli yani
00 Yorumla
hayır kendine yakıştırıyorsan her yerde giymelisin bence, erkekler safece sporda giymeli
21 Yorumla
1 yılSadece spor da giyilenleri de var deri pantalon tarzınds ve füze tayt olarak kıyafet olarak giyilenleri de ama önemli olan kişinin kendi proporsiyonunu bilip yakışanı giyebilmesi
31 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam benlaraaa! 🤗 Taytın sadece sporla sınırlı kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Günlük hayatta rahatlığıyla öne çıkıyor ve sokak stilinde harika kombinler yaratabilirsin. Fotoğraflardaki gibi spor ayakkabılar ve crop top'larla hem şık hem de cool bir görünüm elde edebilirsin. Üzerine oversize bir ceket veya uzun bir şal alarak stili tamamlayabilirsin. Tabi ki aksesuarlar ve çantalarla da tarzına renk katmayı unutma! 🎒🕶️ Taytın esnekliği ve konforu, seni hem özgür hissettirecek hem de modanın içinde tutacak! 😎✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u 1 yılher zaman giyilebilir bence
00 Yorumla Doğru iç çamaşırı seçimi yapıldıkça bence güzel bir parça. Yazın çok da güzel durduğunu söyleyemem ancak sonbahar ve kış için kesinlikle mükemmel.
Ha tabii bana sorarsanız spor için de gayet güzel. Rahat hareket etmenizi sağlıyor ve kumaşı da pek hareket etmiyor.42 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi nette bir bilgi buldum:
"Tayt, Orta Çağ’da bacakları sıcak tutma amacıyla giyilen bir kıyafetti. Altın iplikli ve değerli taşlarla bezeli taytlar ise Rönesans zamanı kraliyet aileleri tarafından tercih ediliyordu. Tayt, İkinci Dünya Savaşı’nda askerlerin giydiği bir üniforma olmasıyla 1950’lerde kadınların dolabında girmeye başladı. Taytın genel kullanımı, 1960’lı yıllardan bu yana, kadınların bacaklarını saran, bacakları sıcak tutan bir kıyafet olarak biliniyor."
Buna göre yapılış ve kullanılış amacı bakımından illa spor yaparken giyilecek diye bir şey yok. Günlük yaşamda da bir tercih olabilir ki zaten çoktan olmuş bile.
10 Yorumla
1 yılGerçekten kötü görünüyor ya bi kadının bütün vücut hatlarının belli olması. Şimdi kimse gelipte herkes özgürdür demesin. Açıklığın ve giyimin bi sınırı vardır. Yolda bi erkek tayt giyse nasıl da herkes yargılar adamı döverler bile. Ama kadın giyince de hoş olmuyor. Kara çarşafı nasıl tenzih etmiyorsam çıplaklığı da asla tenzih etmiyorum.
411 Yorumla- 1 yıl
Milletin orası burası meydanda olmasın bir zahmet. Görüntü kirliliği oluşuyor
- 1 yıl
Ne alaka ya ben insanların dış görünüşüne bir zey demiyorum.
- 1 yıl
Hanımefendi cplak gezmiyorlar, kimse kimseye karismamali sadece. Hic kimse başkasına kendi fikrini dayatmamali, bu sizin için de gecerli. Çoğunluk sizin giyiminize hoş bakmasa ve size laf etse mesela? Ne hissedersiniz? Üstün değil kimse diğerinden, neden karar mercii gibi davranıyorsunuz. Sadece bu kadar basit bir şey. Siz yapmayın size de kimse birsey demesin. Bakmayın gormeyin
- 1 yıl
Ben insanların tarzına falan bir şey demiyorum. Misal kara çarşaf yüz kapalı göz kapalı bu bir milli güvenlik sorunudur bence ama serbest yani yapacak bir şey yok. Çıplaklık ile açıklik çok farklı şeyler, insanlar düzgünce giyinmeli. İnsanlar diyorum çünkü kadın erkek farketmeksizin. Misal şort giymek var ve şort giymek var her şeyin bir sınırı var. Bende açık giyinirim sınırı aşmadikca. Ve tayta gelecek olursak bütün vücut hatları belli olunacak şekilde giyinildiginde gerçekten ahlâksızlık bu. Çünkü ayıp denen bir şey var toplum ahlakı denen bir şey var. Evde değilsiniz, dışarda bir toplum içindesiniz. Bir erkek tayt giyip çıkarsa insanlar yargılar doğal olarak ve kadın içinde geçerli bu yargılanir doğal olarak çünkü toplum ahlakına uymuyor bu tarz şeyler.
- 1 yıl
Sınırı siz mi belirliyorsunuz? Sinir ne? Kim koyuyor o sınırı? Diğer örnekte kim ne isterse giyer. Ona da laf edilemez. O da ona inanıyor demekki. İnancı o ne diyeceksiniz. Öteki de rahat etmek istiyor. Size uymuyorsa giymeyin. Bu kadar. Kural koyucu olma yetkisini nerden alıyorsunuz. Oyyyhhhh valla yoruyorsunuz. İster kısa giyer ister uzun size ne bakın sizeeee nee. Hani ilgilendirmez sizi yani ne karisiyorsunuz yahu
- 1 yıl
Şu an konu giyim üzerine olduğu için giyimden bahsediyorum abicim. O bahsettiğin örnekler tabiki de başlı başına bir fiyasko berbat boktan şeyler. Ayrıca kuralı ben koymuyorum ne bu zoruna giden ya görüşüm bu yönde benim ve normal bulmuyorum bakış açım bu şekilde. Giyen insanlara da gidip de dövmuyrum yani. Normal gelmiyor ve evet çıplak gezmek ahlaksızlıktır, çarşaf da milli güvenlik sorunudur, o bahsettiğin örneklerde boktan şeyler ve o durumlarda önlenmeli. Ben bu durumdan bahsettim diye de şiddeti tecavüzü kul hakkını vs normal buluyor değilim. Bir insan etek giyebilir şort giyebilir özgürdür ama diğer insanlari rahatsız edercesine çıplaklasmis bir şekilde gezmesi normal değil tekrarlıyorum ben de açık giyiniyorum ama çıplaklığı savunmuyorum. İyi geceler.
1 yılYa bence giyilir özellikle bol kıyafetlerde çok güzel oluyorr
528 Yorumla- 1 yıl
Bişey demiyorum sana
- 1 yıl
@ayazwinston Neden?
- 1 yıl
Yok bişey haklıymışim onu öğrendim sadece
- 1 yıl
@ayazwinston biraz konuşalım mı
- 1 yıl
Bu yaptığınla azıcık konuşma isteğim varsa onuda bitirdin
- 1 yıl
@ayazwinston ya ben sana ne yaptım bisey yapmadım ki
- 1 yıl
Ya cidden yapma bana bunu ya
- 1 yıl
Ne mi yaptın bence gayet iyi biliyorsun
- 1 yıl
Cidden bunu yaptın ya azıcık konuşma isteğim varsa onuda öldürdün çok saol
- 1 yıl
@ayazwinston ya niye engelliyosun
- 1 yıl
Ve ayaz bilsem sorarmiydim sence
- 1 yıl
Acaba niye engelledim acaba
- 1 yıl
@ayazwinston ya bilmiyorum diyorum ya soruyorum o yüzden hani
- 1 yıl
Bilmemezlikten gelmen daha kotu şu an
- 1 yıl
@ayazwinston ya valla kafayı yiycem neyi bilmiyorum soruyorum iste bilsem 10 saat alzaymırlılar gibi sormam biraz olsun beni tanıyorsan
- 1 yıl
Tamam yok bişey hiçbir şey demedim say
- 1 yıl
@ayazwinston kusura bakma ama sayamıyorum engellemek ne ya
- 1 yıl
Ya bugün bile ervayla kavga ettim senin için diyebilirsin belki etmeseydim banane ki haklisinda ama unutamıyorum görmüyor musun
- 1 yıl
Yazdığımda bakmıyorsan engellememin de sorunu olmaması gerek
- 1 yıl
Benim neyimi unutamiyorsun mükemmel biri değilim ben
- 1 yıl
@ayazwinston ya yazdın mı ki bakmadım
- 1 yıl
Ya bir tamam deme zahmetinde bile bulunmadın dün bana mı kızıyorsun ayaz
- 1 yıl
@ayazwinston bazen birini unutmak için mükemmel olması gerekmiyor
- 1 yıl
Tamam insanları rahatsız etmeyelim gel
- 1 yıl
Ya beyfendi engellediği için
- 1 yıl
Buradan yazdım ona bak
Taytlar, esnek yapısı sayesinde gün boyu rahatlık sağlar. Özellikle evde veya seyahat ederken tercih edilebilir. Sadece spor salonlarında değil, günlük hayatta da rahatlıkla tercih ediliyor. Kişiye ve kullanılma alanına göre tayt seçimi yapılmalı. Dileyen sporda dileyen kombinleyerek rahat ortamlarda da giyebilir.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 714 cevap paylaştı. heryerde giyiyorum hatta içlik olarak bile kullanıyorum
11 Yorumla
1 yılhayır tabi ki iyi bir kombinle mekana göre rahatlığa göre giyilebilir
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFiziğin güzelse her yerde giyebilirsin. Ama şimdi çok çeşitli tayt modelleri çıktı. İspanyol paça tayt kumaşı farklı olan taytlar vs vs.. Taytın rengine bağlı olarakta değişir tabii.. Fiziğin güzelse her zaman giy. Ben her gün tayt giyiyorum buz pistinede gittiğim için ara ara 😁
21 Yorumla- 1 yıl
cırkınse bıle toparlıo ama taytlar
- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılTayt normalleşti çoktandır yani artık bunun üstüne kafa yormaya bile gerek yok. Ama tenis eteği günlük giyime uygun mu desen iş değişirdi tabi. Ona hala alışılmış değil.
10 Yorumla Kaban sweat taytt giyiyorum her yerde giyiyorum
515 Yorumla
1 yılSadece sporda giyilse daha iyi aslında. Bir erkeğin tayt giyip çıktığını, her yerinin belli olduğunu düşünün, mantıklı geliyorsa eğer tabii ki sizin de giyinmeniz mantıklı olur.
13 Yorumla- 1 yıl
Giyin zaten giyemezsiniz demedim ki 🤷♂️ bana güzek görünmediğini dile getirdim, soruda buydu zaten.
1 yılDogru düzgün giyinen insanları seviyorum çıplak dolaşan insanlar çok rahatsız edici
20 YorumlaBen giymiyorum hiç tarzım değil ama kurtarıcı bir parça sweatlerle filan. Yine de hiç taytla yapılmış bir kombine bakıp ne güzel giyinmiş dediğim olmadı. Estetik görünen bir parça değil bence. Fiziği güzel olanları seksi gösteriyor evet ama o da ucuz bir seksapel gibi geliyor bana özür dilerim👉👈 bir mini etek gibi değil yani.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı.
1 yılİsteyen istediği yerde giysin, ben bana ne der geçerim.
10 Yorumla üstüne oversize kazak, hoodielerle falan güzel oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen sadece yürüyüşte ve evde giyerim ama her yerde giyilebilir bence. Kırçıllı gri, fosforlu, çizgili, leopar desenli olanları reyonda görmeye bile tahammül edemiyorum. Çok itici geliyor.
40 Yorumla
1 yılyoo ben her yere giyerim hem rahat hem kalcami belirginlestiriyor kadin enerjimi artiriyor
22 Yorumla- 1 yıl
Bencede özgüven önemli biraz teşhir seviyorsunuz sanırım
1 yılTayt sokakta veya başka bir ortamda giysem bile üzerine bol, uzun, rahat bir üst alırım. Kendimi bakışların hapsinde hissetmek istemem kesinlikle.
20 Yorumla
1 yılbabam oldum olasi şort giymeme bile izin verirken tayta cok kızar ve taytı cok basit ve ucuz insanlarin giydiğini söyler ama bence cok rahat aslinda bi yandan babama hak veriyorum ama yine cogu yere giderken tayt geçirip cikiyorum çünkü yaz kış inanilmaz bi rahatlik 👌👌
00 Yorumla
1 yılRahat bulmuyorum şahsen. Spor için üretildiğini düşünüyorum. Dar bir şey giyeceksem kot pantolon tercih ediyorum
05 Yorumla- 1 yıl
Rahat da hiç günlük kombinde denemedim ondan garip gelmiştir bana da 😄
- 1 yıl
Mantıklı aslında. Denerimmm
1 yılYürüyüş, temizlik, market alışverişi, spor olmalı bence. Taytı okula giderken bile giymek istemiyordum. Şık durmuyor. Eşofman takımı da evde olmalı ya da şu diğerlerini yaparken giyilmeli.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Genelleme yapmak istemiyorum ama teşhir için giyenler iğrenç ve basit görünüyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla sokakta mi giyilir, sporda mi bilmem ama
Birini gördüm. Açık gri tayt giymiş. Her yeri meydandaydı. İncecik kilotlu çorap gibi tayt
20 YorumlaSadece sporda giyilmeli. Zira her bölgeleri aleni bir biçimde belli ve hâyâsızlık had safhada
20 YorumlaBen tayt crop çok sevmiyorum sweat tişörtle falan güzel duruyo cropla da güzel kombinlenirse giyilir
01 Yorumla
1 yılSporda giyerim dışarda giydiysem de genelde oversize sweatshirt ile kombinler kapatırım
02 Yorumla- 1 yıl
Aynenn ✨✨
1 yılkombini bozan parçalardan biri o yüzden sadece spor
01 Yorumla
1 yılevet zira giyip dışarıda gezenler gerçekten hiç ama hiç yakışmıyor evden çıkmadan önce kendinize çok bakın öyle çıkın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNerde giyersin bilmem ama birgün birinizi alıp 31 yılın patlamasını gerçekleştireceğim kesin. Acayip azdiriyor
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılRezil mi olduk pes doğrusu
Cevap sahibi1 yılİçlik olarak giyilen şeyi dışlık olarak giyiyorsunuz ondan sonra rezil oluyoruz
Cevap sahibi1 yılLütfen biraz gerçekçi olun.
Alışverişte AVM'ye gezmeye gidildiğinde giyilir aslında
10 Yorumla
1 yılBence hayır Almanya'da yaşıyorum herkes giyiyor sokaktada sporda da
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tayt sadece spor da giyilecek diye bir kural mı var 🤔
10 Yorumla
1 yılBen sporda asla tayt giymiyorum zaten kadınlara özel yere gidiyorum
10 Yorumla
1 yılBunun bir yaptırımı olmaz isteyen istediği yerde giyer
00 Yorumla
1 yılEtek pantolon altına tayt giyiyorum rahat edemem yoksa
00 Yorumla
1 yılHer zaman girilmeli ama içine giydiğine dikkat etmeli
00 Yorumla
1 yılHerkesin görüşü farklıdır ben şahsen doğru bulmuyorum dışarıda
00 Yorumla
1 yılKadınlara yakışıyor. Ama spor haricinde giyilir ise meraklı bakışlara hazır olmak lazım.
00 YorumlaTaytin altına giyilen iç çamaşırları bazen çok itici olabiliyor...
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı.
1 yılHarikulade her yerde giyebilir ama uygun ortam tywr olmalı
00 Yorumla
1 yıl
evde de giyilir :d
00 YorumlaŞirkette bile giyen var insan ister istemez bakıyor 😁
00 YorumlaMerhaba, tayt sadece sporda giyilebilecek bir kıyafet değil, doğrusu bu tayta biraz haksızlık olur
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 1 yılBaska günlerde kombin zor olur dar ve dikkat çekici bir kıyafet
00 Yorumla
1 yılSporda hiç giyilmemeli bence😄onun dışında üstünde tunik ile falan giyilebilir
00 YorumlaArtık öğrendik alıştık onsuz olmaz :))) Ama keşke zamanında sokağa çıkacak kadar büyütmeseydik
00 YorumlaYok benim hatun sadece evde giyebilir oda bana sjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFiziğiniz kötüyse giymeyin sarkık popo görmekten bıktım
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAsla kötü niyetim yok ama cidden çok çirkin duruyor
30 YorumlaSporda giyilse iyi olur dışarda güzel durmuyor gerçekten
00 YorumlaEvet biz sizin pis poponuzu en ince ayrıntısına kadar görmek zorunda mıyız
00 Yorumla
1 yılBende kalsakı güzelse heryerde giymeli -şişkolarada paara cezası uygulamalı -😂😂😂
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılİnsanın canı ne zaman isterse o zaman giymeli.
00 Yorumla İnce vücutlu ve zayıf kadınlarda yaşları kaç olursa olsun çok hoş gözüküyor fakat biraz kilolu kadınlarda maalesef çok kötü gözüküyor
10 Yorumla
1 yılGayet güzel oluyor. Günlük de giyerim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTaytı eteğimin ve elbisemin altına giymekteyim. Sporu (kardiyo) eşofmanla yapıyorum. Sokakta taytla dolaşan kadın veya erkeklerden haz etmiyorum.
21 YorumlaBence isteyen istediği yerde giyebilir
20 YorumlaModa & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Günlük yaşamda da giyilir
20 Yorumla
1 yılyoo sporda daha çok giyiliyor diye bir tek sporda mı giyilecek
01 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası