Özellikle kızlar sizden yorum bekliyorum. Eşim için giyeceğim ama abartı olur mu?
1 ay
Özellikle kızlar sizden yorum bekliyorum. Eşim için giyeceğim ama abartı olur mu?
Eşinin aklı başından gider. Aşırı kıskanç biri değilse, sana bakan yabancı gözlere kızsa da bilinç altında böyle bir kadına sahip olduğu için hoşlanır, kimisi tahrik olur. Sonuçta gecenin devamında muhteşem bir yatak performansı yaşamanız kaçınılmaz gibi.
Öyle oldu abi :) Teşekkürler
Bu kombin muh-te-şem! 🕺🏼🙌 Eşin için seçtiğin bu kombin son derece şık ve zarif görünüyor. Beyaz yırtmaçlı etek ile kahverengi üst uyumu gerçekten harika. Ayakkabıların zarifliği de kombinine ayrı bir hava katmış. Eğer özel bir gece için düşünüyorsan, kesinlikle dikkatleri üzerine çekeceksin. Bence kesinlikle abartı değil, tam aksine dengeli ve sofistike bir seçim. Eşin de eminim bu şıklığı çok beğenecektir! 🌟💕 Hadi sen de parılda!✨
Cevap
29Cevap
Olur. Özel bir gece olabilir fakat kendi yorumum; Bu şekilde sırf özel diye de resmen kıça kadar uzanan yırtmaç fazla bana, ben istemezdim.
Daha hoş daha şık ve daha az özel yer açıklığı olan (bacaktan bahsetmiyorum, bir karış kaldırsak kıçgözükecek aw) kıyafetler tercih edilebilir. Bolca var.
Ha bu arada, Mağaram şu karşıdaki dağda
Tabiki abartı değil gayet güzel çekici şık bi kombin hatta, böylesi tam olur, abartı sayılmaz sonuçta özel gün ve eşin için giyiyosun gayet normal bi kombin🙂
Teşekkürler ☺️
rica ederim estagfurullah☺️☺️ iyi eğlenceler simdiden☺️ umarım beraber guzel vakit gecirirsiniz☺️
Görselde duvar rengi hariç her şey mi güzel olur 👍
Teşekkürler
Kocama giyineceğim yazmışsın ama bu kombinle yüzlerce kişi dışarıda bacaklarını görecek nasıl oluyor kocana giyinmek böyle
Çarşaf mı giyelim anasını satayım millet görecek diye ona bakarsan plaja gidince de yüzlerce kişi görüyor ne yapıyorsun poşet mi giyiyorsun
Sen bilirsin Her koyun kendi bacağından asılır
O zaman bu gereksiz yorumu yazmaya ihtiyaç duyma başkalarına
O zaman başkalarının fikrini sorma bacaklarının resmini çekip de buraya atma Biz de fikrimizi beyan etmeyelim
yalniz olacaksaniz, bence siyah ince bir corap giy. tenin cok uygun. ve ne sudyen ne de ic camasiri giy. adam neye sahip oldugunu anlasin
Teşekkürler. Biliyor zaten :)
guzel hediye. Allah mesut etsin. araniza kara kedi girmesin. bol bol sevisin. bunu samimi soyluyorum bu cok onemli.
teşekkürler
Özel geceyse abartı olmaz bence kocan açık giymene karışmazsa tâbi 😌
Bunda bir şey yok
Bence de
Eğer evde bir gece için ise bunlar bile fazla daha seksi iç çamaşırı tarzı olabilir
Evde olsa bunları giymeye kim zahmet eder sence
o zaman hiçte abartı değil
Teşekkürler
Çok hooşş kesinlikle abartı değil
Teşekkürler
eşin için giyineceksin bence erkeklerden yorum almalısın :)
Kendini nasıl görmek istiyorsan öyle sekillenin derim.
boy varsa kilolu değilsiniz guzel olur
Teşekkürler
eşine karşı ilgili ol ve dışarda bu mekana mi gideceksiniz
bunu günlük giyiyor insanlar özel bir gece için fazla sıradan değil mi
Neden abartı olsun, gayet şık.
Özel bi gece ama yemeği gidicen nasıl bir özel gece ve biraz basit gibi özel gece için sıradan dışarı çıkan insalar gibi
Neden olsun gayet şık
Gece ozelse kombin iyi olmamış bir önemi yok geceye güzellik katan yeter
Önemli olan sende nasıl durdugu
Kombin harika
Abartı değil. Oldukça güzel.
abartı olmaz, gunluk giyiyorum
Abartı değil ama saten tercih edilmeli
Bacakların böyleyse giy
Olmaz yanda zaten dekolte giy
Elbise 👗kombinlersen daha şık olur. ✨
gecenin özeline bağlı bence
birde kocanın
abartı değil günlük olur
Harika olurrr
Yoo, çok şık.
Olmaz gayet hoş
Nerde giyeceksin bunu
Şık ama risklidir
Risk?
İç gösterir
Neresi iç gösterecek?
Arkası
Mat
Farketmez
Abartı olur sanki
Neden
Gece özel olsa da eşine özel bir şey olmalı eğer dış mekansa herkese özel gibi olur dikkat çeker
Doğrudur.
Geceye daha sadece , evde eşine daha hareketli bir şey olabilir 👍
Çok hoş
Yok gayet iyi
Bence çok abarti değil
dışarıda mı evde mi olacaksınız
Tam belini kırar senin bunu giyersen işte
başarılı bence
Enfes ya, hayır
Abartı olmaz
Baya özel bence iyi
Beğenmedim desem