Moda & Stil 1 ay Kızlar, eşime topukluları nasıl sevdirebilirim? HeelLover Takip Et Xper 3 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 çok sık giysin istiyorum ama hiç giymiyor. nasıl ikna edebilirim sizce? Kızlar, eşime topukluları nasıl sevdirebilirim? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 ay Moda & Stil konusunda 905 cevap paylaştı. İkna etsen de eşin sen istiyorsun diye hatır gönül amaçlı giyecek, içinden geldiği için değil. Uğraşma o yüzden, sen ona bi babet hediye et 🥴 0 1 Yorumla HeelLover 1 ay evet benim için giyecek doğru ama çok hoşuma gidiyor öyle görmek 🥰 Yorumla
tombismombis Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Spor ayakkabılarının hepsine topuk yapıştır. Mecbur giyer 0 0 Yorumla
ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay İlla giymesi mi gerek 0 1 Yorumla HeelLover 1 ay giymeyedebilir ama öyle görmeyi çok seviyorum Yorumla
bilinmeyeninsonu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay Eşine bence sevmediği bir şeyi giydirmemelisin 0 1 Yorumla HeelLover 1 ay ama giysin istiyorum sadece otursa bile öyle görmek hoşuma gidiyor Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İkna etsen de eşin sen istiyorsun diye hatır gönül amaçlı giyecek, içinden geldiği için değil. Uğraşma o yüzden, sen ona bi babet hediye et 🥴
evet benim için giyecek doğru ama çok hoşuma gidiyor öyle görmek 🥰
Spor ayakkabılarının hepsine topuk yapıştır. Mecbur giyer
İlla giymesi mi gerek
giymeyedebilir ama öyle görmeyi çok seviyorum
Eşine bence sevmediği bir şeyi giydirmemelisin
ama giysin istiyorum sadece otursa bile öyle görmek hoşuma gidiyor