Arkadaşlar geçen gün değişiklik olsun diye kendime kahkül kestim. Yamuk falan da olmadı ama kendime cok yakıstıramadım haliyle cok pişman oldum. Kahkül uzatmakta zor iş. Sizin denediğiniz veya bildiğiniz bir yöntem var mı? Saçımı nasıl hızlı uzatabilirim?
Cevabın nedir?
- Saç Bakım konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılcanım ben 7 yaşımdan 17 yaşıma kadar perçemle hayat sürdüm :D :D :D valla çok dert rüzgar eser uçar bozulur , koşarsın bozulur onu yaparsın bozulur :D yanımda tarak gezdiriyordum sırf taramak için adım süslüye çıkmıştı :D ben çok zor uzattım ilk uzatışlarda gözüme geliyordu ve sinir oluyordum yine kesiyordum ama sonra karar verdim uzattım uzamaya başladığında tokayla yanlara filan tutturuyordum öyle öyle büyüdü :) 4 yıldır kahkülsüzüm :) kahkül her insana yakışmaz hele ki alnı küçük insanlara hiç yakışmaz. her insan kahkülün bakımını da yapamaz , biraz uzasın yan perçem daha hoş zaten uzat yan perçem yap :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kaç gün bekle bazen ani değişiklik olunca aynada kendine alışamıyorsun. Uzatması aslında kolay su kılları besler özellikle soğuk su (Hasta olma) saça çok iyi gelir. Kırıklarını düzenli kestir böylelikle saç kırıklarla uğraşmak yerine uzatmaya odaklanır. Ayriyeten bir bakım ürünü kullanmamanı tavsiye ederim bazen sorun yaratabiliyorlar.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUzatmak dışında bir yöntem daha var ama benimki gibi çok kötü olduğu zamanlar için geçerli :) Çok iyi bir kuaförde (SÖZDE!) saçımı kestirdim adam bildiğin besleme saçı kesmişti bende mecburen saçımın sadece ön kısmı için peruk hazırlatmıştım hiç belli olmuyordu ama seninki muhtemelen o kadar kötü değildir :) Yine de çok rahatsız olursan aklında bulunsun :)
Ya moda diye herkes kestirmeye kalkıyor hüsrana uğruyor. Her insana kahkül gitmiyor boşuna kendinizi kandırıp üzülmeyin. Kahkül dediğin ya Esme Denters olacak ya da BS Teskla :)
www.ekadinca.com/.../...3%BCl-kesimleri-2014-2.jpg12 Yorumla
kuaförde kaynak yaptirabilirsin , ekleme gibi yani tv de görmüstüm baya kisa olan saclari orjinal gibi söyledigim yöntemle uzatiyolar , tabiki nekadar masrafli onu bilemem
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
134
Cevap
38Cevap
Ben de geçen yıl mayıs ayında kestirdim. Yediklerime dikkat ettim. Bol balık fındık. Vitaminlerimi kullanıyorum düzenli. Şu an çenemi geçtiler. Bir de saçını çok sık yıkama. Yağ saçı besler. Haftada iki ideal zaten sık yıkamadığın sürece yağ derdin de olmaz
00 Yorumlabende bu ara kahkül yapmayı planlıyodum vazgeçirdin beni :D ne geliyosa basımıza sıkıntıdan geliyo sürekli şekil değiştiriyoruz, saçını bioblas sarmaşık özlü şampuanla uzatabilirsin eger onu kullanmam diyosan kendi sampuanının içine eczaneden aldıgın"bemiks ampul" den iki tane kırıp içindeki ilacı şampuanına dök aklıma baska bişey gelmedi :d
00 Yorumla
+1 yılSenin anlin genis o yuzden hos durmustur bence. benim anlim cok dar ve zor oluyor. saclarimda dalgali kahkullerime sekil vermek zorunda kaliyordum. uzatmak istiyorsan yilan ve badem yagini karistirip sampuanina katip kullanabilirsin cok ise yariyor. bilindik birsey ama yinede herkese soylerim ve memnun kaliyorlar
00 Yorumla
+1 yılya percem kestirmek yerine takma kullansaydın keske :D
www.kizlarsoruyor.com/.../a11490-saclar-nasil-uzar-nasil-bakim-yapilir
ayrıntılı anlatmıslar bence :))00 YorumlaKestirdim bende saçlarımı bundan sonra asla kestirmem. Uzun saç her zaman iyiidir. Bemiks ampul tatli badem yağı senamiki cam terebentin yagi haftada bir defa yapiyorum. 3cm uzadi. 1 aydir yapiyorum. Minoxidil diye bir şey de duydum bu kürü bir ay daha yapip minoxidile gecmeyi düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılPercemin bence senin dediğin kadar kötü değil. Hatta sana sempatiklik bile katmis diyebilirim. Tatlı olmuşsun. Ama illa uzasin diyorsan ısıran otunu kaynatıp soğumaya bırak. O soguduktan sonra saçımı onunla yatmadan önce yıka. Saçını havluyla sarıp yat. Havlu yeşil olacaktır başını düzgün sar ki yastik da yeşil olmasın. Sabah kalktığında da saçını yıka. İstedigin sıklıkta yapabilirsin. Bir zararını ben gormedim
00 Yorumla
+1 yılarkadaşa attığın linke baktım öyle çok kötü durmuyor. sana tuhaf gelmiştir kendini öyle görünce. çok rahatsızsan kuaföre git düzeltsin ya da yana atarak kullan çok kısa kesmemişsin çünkü. saçının yapısını bilemem ben çok uğraşmıştım kahküllerimi uzamak için çünkü saçlarım çok yavaş uzuyor. eğer seninde öyleyse takviye ürünler kullan
00 YorumlaBir tutam sinamekiyi yarim cay bardagondan biraz fazla suda kaynatip icine bemiks ampul dok ve sinameki yagi da kullanabilirsin sac dibine sık haftada birkez denendiii bende ayni dertten dolayi kullandim ama ben 2 sene kullandim en son keserken cok kisa kesildi 3 parmak kaldi sac :D
00 Yorumlaben gerçek saç perçem almıştım 70 tl biraz kullandm hevesm geçti çıkardım duruyor arada deişiklik olsun die takıyorum kendi saç rengime boyadılar belli olmuyo keşke öyle yapsaydın... saç uzatmak içinde şampuanına çam terebentin yagı koy.
10 YorumlaValla sacini nasil hizli uzatirsin buna bisey diyemiycem ama boyle kahkul kestirme istekleri sizi durttugunde kestirmek yerine postis satan peruk satan yerlerden takma kahkul almanizi oneririm cokta pahalı bisey degil hem cok kullanisli herkese oneriyorum
00 Yorumla
+1 yılkulaklarnın arkasına sıkıştaracağın kadar uzayana dek toplayıp tel toka yardımıyla gözünün önünden kaldıracaksın. benimde ters çıkışım var. düz değil aşağı doğru eğimli kestiriyorum o yüzden anlayabiliyorum seni
00 Yorumlakahküle ba-yı-lı-rım. ama alnının biraz geniş ve yüzünün buna uygun olması lazım. hem niye kesiyosan kendin. kuaföre gitseydin bir o ayarlardı. perçem haline getirme bence ben perçemden nefret ederim çok eski moda. moda bile değildir hatta
00 Yorumla
+1 yılCANIM BADEM YAĞI AMA TATALI BADEM YAĞI BİRDA B 12 HAP BUL KIR ONU SEÇI ÇOK BESLİYOR BİRDE ZEYTİN YAĞI KULLAN SAÇINA BADEM YAĞINI AMA 2 SAAT BEKLET (= HAFTADA BİR KEZ KULLANIRSAN FAYDASINI GÖRECEĞİNE EMİNİM <3
00 YorumlaKeratin yağı kullanabilirsin :) Ha percem pismanlikmi konusuna gelince yuz sekillerine ve percem modellerine gore degisebilen bisey o bu konu hakkinda pek bir yorumum yok :)
00 YorumlaŞampuanının içine doğum kontrol hapı koy saçlarını onunla yıka ama kuaförlere falan yaptır çünkü derine değerse değdiği yerlerde kıl çıkabilir sadece saçını yıkarsan uzamasına yardımcı olur
00 Yorumla
+1 yılBen kahkullerimi 3-4 haftada bir kisaltirim cok cabuk uzuyorlar ama herkes cok yakistigini soyluyor o yuzden severek kullanirim alnin kisaysa yakismamis olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbanyodan önce yarım saat kadar saç diplerine zeytin yağı sürüp bekle hem saçların canlanır hemde hızlı uzar uzayana kadarda tokayla yukardan veya yanlardan iki tane arkaya doğru toplayabilirsin. başıma gelmişti benimde sinirden ağladığım bir durumdu neyse ki atlattım :D
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılSampuaninin içine 250 mlde bir kapak olacak şekilde cam terebentin esansı koy yalniz çok kuvvetli bir esanstir dikkatli kullanmani öneririm bir de haftada 2-3 beoanthen bemiks evigen ampul arti badem yagi bakimi yap
00 Yorumla
+1 yılAslinda sana oyle geliyordur bende ilk kestirdigimde oyle saniyordum ama yakisiyormus
20 Yorumla
+1 yılbence hemen kahkullu bir fotoğrafını koymalisin. kimisine cok fazla yakisiyo. sen yeni kestinya alisma evren var
40 YorumlaSaç Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Sürekli yaptığım şey. Alışkanlık oldu her defasinda belki yakışır diye yapmam. Her defasinda da tokalarla tutturdum, malum bir ise yaramiyor kısacık saç -,-
00 Yorumla
+1 yılUzun süredir. Ne kahkül ne de perçem saçlarımı kendi haline bıraktım ve şuangerçekten uzunlar ve çok sağlıklılar saçlarınızı makasa koymayın küserler
00 Yorumla
+1 yılKahküllüyüm mutluyum :D
Kahverengi gözlüyüm ya bir güzel durmuyor ama lens takınca gözüm irileşiyor renkleniyor güzel duruyor00 YorumlaSaç Bakım konusunda 615 cevap paylaştı. Ben yıllardır kahküllüyüm kendime yakıştırıyorum. Bazen uzun bazen kısa kullandım. Ama daima kullandım. Kahkül aksine çabuk uzar ama umarım kağıt makası ile kesmemişsindir.
00 YorumlaPercemlerini surekli tokayla tuttur gözünün onunde olmasin. Haftada ya da iki haftada bir mayonez maskesi uygula. Uzadigini fark edeceksin.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel durur ilk kestirdiğinde. Asıl sorun uzayınca bence. Hani gözüne gelir yana atarsın durmaz zor iş
00 Yorumla
+1 yılBayankurukafa diyorki : percem ve kahkul bir kiza yakisir ama alnin genissr belkide senin alnin dardir. Yapacak sey sacini arkaya atip tel tokayla tutturmak malesef
00 YorumlaNasıl uzar bilmiyorum ama sac yıkamakla uzamaz bitki değil sac. Bunu çok iyi biliyorum
01 Yorumlaperçem başlı başına pişmanlık büyük bir hevesle kestiriyosun sonra rahatsız ediyo yakışmıyo felan tel toka kullan ya da thomas taw'un ayda 7 cm uzatan şampuanı var onu kullan bende şu an onu kullanıyorum tavsiye ederim
00 Yorumlakesinlikle işe yarıyr bende kestirmiştim bir ara bir ay sonra uzadı haftada 2-3 kez yapabilirsin boşlukları sil lütfen
https:// kozmikbakim. blogspot. com. tr/2013/08/hzl-sac-uzatma-yontemi-iii-siyah-turp. html00 YorumlaSevmiyorum şu kahkulu. Bir ara hataya düşüp kestirmiştim uzayana kadar canım çıktı. Yukarda bir tel tokayla tutturuyordum genelde
00 Yorumla
+1 yılsarmısak yağı benımde var ve erkek arkadasım cok sevdıgı ıcın kestırıyodum ıkı yıldır ama ayrılınca sarmısak yagı kullandım baya uzattı daha ıyı oldu :D
00 YorumlaGeçmiş olsun canım :) saçını sık sık yıka başka yolu yok :) keşke kesmeden önce takma olanlarını alıp bir deneseydin hoşuna giderse keserdin bir dahakine öyle yap :)
00 Yorumla
+1 yılSacini makineyle kurutma cok kuru kaldigi icin yag atio ve uzamasini engellio bidd kiriklarini aldir saclarini her gun dusa giriosan yikama masaj yap sacinin dibine bak nasi uzuo
00 Yorumla
+1 yılkahkülünü 2 ay boyunca arkaya tutturcaksin tel tokayla falan başka çaresi yok :D
10 Yorumla
+1 yılbenım kardesımde vardı arkadasımdada bır yıl sonra anca ama yana at sekıllendırıc kullanıp taylor swıft yapıyor arada fotografnı atsana
00 YorumlaPerçem diyorsun mahkum kestigini söyledim:)) ben perceme bayiliyorum seviyorum ve kestiriyorumda :))
00 Yorumla
+1 yılkahküller normal boydaki saçına göre çok daha hızlı uzar uzun olmadığı için vitamini daha verimli kullanır o yüzden sıkıntı yapma
00 YorumlaBeslenmene dikkat et canım, hızlı ve sağlıklı uzar saçların.
00 Yorumla
+1 yılBeğenmediysen kahkülü tuttur tel tokayla falan istersen
00 Yorumla
+1 yılBende cok seviyorum ama yuzum kasiniyo rahatsiz ediyo beni.
Kahkuller gec uzar00 YorumlaTel tokayla tepende topla. Yapabileceğin bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılTepene toplayacaksn baska yolu yok :)) Varsa bana da soyle. Gerçi ben memnunum :))
00 Yorumla
+1 yılGeçen yıl bir hevesle kestirip bir kez olsun kullanmadığım saç modeli... Sarmaşık özlü şampuan kullanabilirsin işe yarıyor. 1 2 ayda baya uzama oldu.
00 Yorumlason çok kötü yapmışsın
tas kafa oldun değil mi
artık ciddiye alınır bir tipin yok :))00 Yorumla
+1 yılPişmanlık değil bence değişikliktir. Bana cok yakışmıştı ben sevmiştim ve ben gibi değildim. Değişiklik istenildiğinde Saçı Kısacık kestirmek yerine daha iyi bir Seçenek
00 Yorumla
+1 yılBen kahkül kullanıyorum 5 ocakta kestim uzadı bile hemencil artık yana ayırıyorum biraz gözlerime giriyo:F bakım kürleri uygula nette bir ton tarif var
00 Yorumla
+1 yılZigavus kullan nasıl uzadığına sen bile hayret ediceksin ya
00 Yorumla
+1 yılKeratinli ürünler kullan uzamasını azıcıkta olsa hızlandırır
00 YorumlaAh kardeş bende kahkül kestırdım fena pişmanım bulanılırsen çözüm banada Ulaş :D
00 Yorumla
+1 yılSaçın ön kısımlarıda en zor uzayan yeridir. Uzayana kadar tokayla tuttur sevmefiysen, yapacak pek bir şey yok
00 YorumlaBende değişiklik olsun diye kestirdim yakıştıranlar oldu kendim yakıştırdım hoşlandığım çocuk yakıştırmadı o yüzden bir an önce uzasın istiyorumm :D
00 YorumlaCanim ben 1sene oldu kahkulu birakali. Omzumun altina kadar geliyor kahkullerim yani bayagi uzadi. Dert etme güzel bisekilde kullanmaya bak :)
00 Yorumlaperçem ya da kahkül benim idealimdir. tüm kız arklarıma öyke yaptırtırırım saçlarını. ama sana gitmemiş olabilr.
00 YorumlaAynı sorunu bende yaşadım hemde 2 kere ona yapıcak bır cozum yok uzayana kadar bırkac ay beklemek zorundasın.
02 Yorumlaİstersen fotoğraf koy bir de biz bakalım
13 Yorumla
+1 yılSaçını uzayana kadar toplamaya spreyle bir şekilde halletmeye çalış kahkül pişmanlıktır :/
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Percem demişsin ama kahkul kesmışsın Onu anlamadım ama biraz böyle kullan bence
00 Yorumla
+1 yılBu hafta bende kestirecektim. Şu an vazgeçtim. Allah razı olsun :)
00 YorumlaTurp ye sık sık
Biotin aldım eczaneden hergün bir tablet yuttum
Saçım ıslakken uyudum yani akşamları yıkadım kurulamadım
Beslenmene dikkat et her vitaminden al
Uzama sürecinde tokayla arkalara dogru tutturmuştum hep saçımı00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler