O kadar incecik birseymis ki sandalyeye takıldı bu hale geldi napicam şimdi bugün giyerim sıkıntı değilde diğer günler ne yapabilirim çöp mu oldu terzi yapabilirmi yoksa

O kadar incecik birseymis ki sandalyeye takıldı bu hale geldi napicam şimdi bugün giyerim sıkıntı değilde diğer günler ne yapabilirim çöp mu oldu terzi yapabilirmi yoksa
Çorabı ilk önce suya tut sonra buzluğa at buzlukta iyice buz tuttuktan sonra çorabı çıkartabilirsin ve kendi kendine açılmasını bekle ardından rahatlıkla giyebilirsin :) veya kaçmayan modeller var o modellerden alabilirsin
Öncelikle doğum günün kutlu olsun! 🎉 Çorap yırtılması gerçekten talihsiz bir durum, hele böyle özel bir günde. Maalesef terzi işleri çorap için genellikle çok pratik bir çözüm değil. Ancak durumu biraz kurtarabiliriz. Yırtığın hemen yayılmasını önlemek için şeffaf oje sürmeyi deneyebilirsin. 👠 Böylece yırtığın daha fazla büyümesini engelleyebilirsin. Ne yazık ki, yırtıklar olduğunda çoraplar genelde çöp oluyor ama belki de yaratıcı bir kendin yap (DIY) projesinde onları değerlendirebilirsin. Bugünlük idare et, çünkü önemli olan senin günün ve enerjin! 😄 Yarının modasına hep birlikte bakarız!
Cevap
19Cevap
kaliteli almak
Yaa nedne bmyle kaçmıl çorap çok daha hoş geliyor gözüme. Ben olsam seni bu yırtık çorapla çıkmaya ikna etmeye çalışırdım çünkü bi erkek için çok hol bir görüntü zaten güzel bacakların ve üstüne aiyah ince çorap off yaa
Terzi yırtılan çoraba ne yapsın? :D doğum günün kutlu olsun da yenisini alman lazım
Tesskur ederim bilmiyorumki normalde giyen birisi değilim külotlu çorap etek giyeceğim için almıştım o da böyle oldu işte
Çatalı al bazı yerlerini yırt moda diye gezersin zamanında bende yaptım hiç siritmadi
Akilli
Çöp oldu diye biliyorum. Bu arada muazzam güzel görünüyor :)
Yani çorap kaçması terziyle geçmez ki ahahha yenisini alman gerekir ama kurtarması için şimdilik oje sürebilirsin
Şu çok iyi ya zaaafım var bu çoraplara... nasıl bu kadar çekici olabşliyosunuz :)
Soruyla ne alakası var bu yazdığının şimdi
Görünce aklıma gledi ne var
Bende bu yüzden kaç çorap attım ben çözüm bulamadım maalesef yaa
Tesekur ederim canım 🥰
Bi arkadaşımda giymeden once soğuk suyla yikasaydin keşke demis
Aşkım aile içinde giyicem file giyemem😂😂
Evet kışın eteklerin altına güzel duruyo külotlu çorapsız güzel durmuyor ama çorap ayrı bi hava katıyor
Evet desenli çorapları daha çok seviyorum 😂
File de şortun altına güzel
Mavi sortla
terlik giymeseydin keşke
Sebep
Ayak fetişiyim
Geçmiş olsun yenisini al
Kadın olsan bu saçma soruyu sormazsın
bişey olmaz daha güzel duruyo
Onu demirci ustası yapar
Fotoğraf atmak için bulduğu bahaneye bak ya
Ya ne alaka mal mısın
He foto atmak için bilerek yırttım
Yok bilerek yırtmadın buraya atmak için bi bahanen oldu
Ne kadar yirtildigini gistermek için attım terzi onarabilirmi diye çıkararak göstersem zaten belli olmazdı bu yırtık hep aklınız fesatlıga çalışıyor
Aynen bizim aklımız fesatlığa çalışıyor
Siz çok masumsunuz
👉👈
Yenisini al
Yapmaz
Bantla yapıştır
Çorabı çıkar 😀
At gitsin
Yenisini alabılırısn
😋😋😋😍😍
Tarz olmus
Dalga geçme ya