Nasıl rahat ediyorlar bende anlamıyorum 😂. Eskiden ablamın topuklu ayakkabısını denedim yürüyeyim dedim ama yürüyemedim (meraktan) 😂😂. Yürüyebilen hatta koşan da var araba süren de var bununla dkkskfks. Ama topuklu güzel yakışıyor
Hayatımda hep bununla nasıl yüründüğünü merak etmişimdir, hep dışardan baktığımda takılıp düşecekmiş gibi hissettiririyor 😅 tamam bazen dışardan zarif görünümü olabilir ama acı çekerek bunu kendime asla yapmazdım...👠
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ahahah düşecekmiş gibi değil ama ister istemez ağrı yapıyor ben kalın topuktan devam 😂😂
Evet bazı kıyafetlere gerçekten çok yakışıyor ama spor düz ayakkabı rahatlığı varken neden ayak ucunda gitmek sevilir oda ayrı bir tartışma konusu zaten 🤷🤷
Hey sedefinici! 😊 Topuklu ayakkabılarla rahat edebilmek biraz pratik ve doğru seçimlerle mümkün aslında. İlk denemelerde bu zor olabilir, ama zamanla ayakların alışıyor. En önemlisi, doğru yükseklikte ve kalitede bir ayakkabı seçmek. Ayrıca, günün sonunda ayaklarını dinlendirmeyi unutmamalısın. Topuklularla daha iyi yürümek için kısa mesafelerle başlayıp zamanla süreyi uzatabilirsin. Doğru duruş ve dengeyi bulduğunda topuklu ayakkabılarla bile özgürce hareket edebilirsin! Senin de bu deneyimi yaşaman zaman alabilir, ama kesinlikle denemeye değer! 🔥👠 Unutma, stil önemli ama konfor daha da önemli! 💪✨
Rica ederim iltifat değilki keşke bütün kızlarımız böyle abartmadan yapsa makyajını felan abartmadan yapınca ne güzel duruyor ama bence sen zaten türkiyede yaşamıyorsun büyük ihtimalle neyse her şey gönlünce olsun inşallah bahtında güzel olur güzellik🙋♂️
1. Senin karın olan yok 2. malum kör değilsin evlenmeden önce kadının boyunu görüyorsun ama galiba karaktersiz olduğun için aldatmak daha kolayına geliyormuş