Kıyafetin tarzı şekli dekoltesini etkiler mi?
peki siz nasıl bir kıyafet giyersiniz dekolte kullanıyor musunuz hangisi=?
Kıyafetin tarzı şekli dekoltesini etkiler mi?
peki siz nasıl bir kıyafet giyersiniz dekolte kullanıyor musunuz hangisi=?
JackFater001 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Tabi etkili olur boşa vücut geliştirmiorum
başarılar. Fakat vücut geliştirenler kadınsı durmuyor ve gögüsleri çok fazla küçülüyor dekolte giysen de boş olur.
Göğüslerim küçük değil
arkadaşım vücut geliştirme yapıyorum diyorsun memen küçük değil çok küçüktür. iddia etmiyorum gerçekleri söyledim
şaka mısın küçük değil dedik abartı da yapmıyorum vücut geliştirmeyi küçük olsa küçük derim niye yalan söyliyim
kardeşim bildiğim için söylüyorum geliştirmecileri amatörleri bilirim. kanıtlarım boş boş konuşma büyük konusunca susar kalırsın. *75 b sütyen bile fazla geliyordur hala yalan söylüyorsun
canımın içi ben göğsümü nasıl küçültürüm diye uğraşıyorum zaten tabi sen daha çok biliyomuşsun
Allahım bir de bana diyor nasıl kücültürüm. abi yalan söylüyordu ULTRA YALANA DÖNDÜ Sabır ya sabır.
Yav mememin büyük olduğunu mu kanıtlicam sana? Daha geçen soru sordum nasıl küçültenilirim diye. Neyse boş ver hadi başkasına sar benim mememi çok biliyosun hani
hadi kaç kaç size de bu yakışır yalanlar ve gerçekler ortada zaten. Dürüst olmak bu kadar zor değil mi? daha geçen gün de sormus nasıl kucultebılırım. yok knk KATE UPTON GIBI DOLGUN BUYUK DIK BIR DE DIK KNK fızık kurallarına meydan okuyor mubarek YALANCI
karakter ya sabır
mansplaining ustasısın benim mememi bile daha çok biliyosun aynenn çok bilmiş
Yalanlar meydana cıkınca gerçekleri pat diyi duyunca böyle kıvırıp kacarsınız köseye sıkısınca sacma sözlerle kıvırırsınız.
Sizler busunuz maalesef. msaj at dedım kactı
İşim gücüm yok başıma seni mi alıcam mememin büyük olduğunu kanıtlamak için😀 çok bilmiş
Sen gibi biriyle sesliyi geç mesajla bile konuşmam ezik kompleksli seni çok kandırmışlar etrafında bi düzgün kadın yok herhalde
Küçük olsa daha iyi ve rahat olurdu niye gururuma yediremiyim kafayı yemişsin sen iyice hiç büyük memeli kadın görmemiş zavallı
bak ya aslında hakaret etmeseydın bende sana saldırmazdım bende de hata var bende yok demıyorum banane mılletın memesınden ama sende cok agır konustun. kusuruma bakma tamam
Ya napıyım benden daha çok biliyo gibi konuşuyosun yok memen öyle yok şöyle ha küçük ha büyük seni ilgilendirmez ilk kötü konuşan da sendin neyse iyi akiamlar