Moda & Stil Kizlar südyenleri nasil yikiyoruz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Makinaya atsam demiri egriliyor. Elimde yikiyamiyorum napicam ben bunu ya Güncellemeler1 yıl Sütyen topu ne ya? Kizlar südyenleri nasil yikiyoruz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl elimde yikayip sunger kismini kıvırmadan avcunla bastırarak sıkıyorum, sulu kaliyor ama dusun icine asıyorum suyu damlaya damlaya kuruyor. ancak bu sekilde saglam kalıyorlar 1 1 Yorumla MAMBAS 1 yıl Mantar yapar ya düzgün durulanmassa aman dikkat Yorumla
_Bloom_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Yuvarlak top gibi bişey içine koyuyorsun yıkanınca bozulma yapmıyor 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sütyen topu kullan. 0 1 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Ben iç giyimciyim. Sor, anlatırlar kullanımını da. Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Suya koy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
elimde yikayip sunger kismini kıvırmadan avcunla bastırarak sıkıyorum, sulu kaliyor ama dusun icine asıyorum suyu damlaya damlaya kuruyor. ancak bu sekilde saglam kalıyorlar
Mantar yapar ya düzgün durulanmassa aman dikkat
Yuvarlak top gibi bişey içine koyuyorsun yıkanınca bozulma yapmıyor
Topu var topu , yıkama topu onunla yıka
Sütyen topu kullan.
Ben iç giyimciyim. Sor, anlatırlar kullanımını da.
Sytyn yikayixi kilif al
Tekerleğe bagla
Elle
Topu var ya
Suya koy