@lafsöyledibalkabaği :) nick güzelmis arkadasim..
Surekli sivilce varsa yağlı ya da yağlıya dönük bir cilt tipin vardir. O yüzden jel kullanmamalisin. Cildinde hassasmis.. yüz yikama kremini denemelisin..
avene clean ac clear hydra dene bence;
1, si sebum salgisini kontrol altina aldigi icin sivilceler azalip zamanla bitecek krem olduğu icin sivilcelerin kopup yayilmasini önleyecek..
zaten fransada cilt tedavisi icin suyu kullanilan termal gölden elde edilen bir ürün..
denemelisin memnun kalacaksin:)18 Yorumla- +1 yıl
bu ürün de jel şeklinde mi? ya innaılmaz kötüleşti kullandığım üründen kaynaklı çok moralim bozuldu bayağı kızarıklık var:(
- +1 yıl
ben teşekkür ederim güzel bilgiler :)
+1 yılwww.google.com.tr/search
bunu kullanıyorum, memnunum. Benim cildim de çok kurudur ve temizleme jeli kullandıktan sonra pul pul dökülür ama bu iyi geldi. Parabensiz bir temizleme jeli ararken bulmuştum. 10 lira fiyatı da uygun. Ne tanıtım yaptım bea:D00 Yorumla
+1 yılClean & cleaner deep clean kullan ya da daha doğal olan imex sabun yüzünü yıkarken gözünü açabilirsin çünkü %100 doğal ;) ayrıca ısırgan otu özlü maske yap haftafa bir bunun yanında tedradox al eczaneden geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılsabah ise giderken uykum acilmasin diye yuzunu yikamiyorum iş yerinde iki su carpiyorum olay bu gillete tras kopugu yuzu cok guzel yapiyor dene derim e vitaminli hem
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
+1 yılOff cildim için hicbir şey yapmiyorum. Yakin bir erkek arkadasim bayagi bir seyler sürüyor. Ona sorayim. Bir doğal ürünler üreten-satan marka varmis. Boyle küçücük küçücük kaplarda cok pahaliya satiyorlar urunlerini. Muhtemelen iyidir. Marka ismini alayim da sana.
00 Yorumlagarnıer 3 ü 1 arada sanrm en iyisi o gibi. benm yüzüme alerji yapıyor genelde bir çok şey ama ondan memnun kaldm
00 YorumlaBu aktarda satîlan killer varya gerçek olanlar onu dene bir
00 YorumlaLirene yüz temizleme jeli kullanıyorum hem ferahlık hem de parlaklık veriyor çok memnunum:)
01 Yorumla- +1 yıl
ilk defa duydum
+1 yılNivea aqua alabilirsin ya da olay in skin adapt temizleme jellerinden uygun olanini onun disinda yorumlardakiler de iyi
00 YorumlaJel olarak diadermine essentials dengeleyici jeli beğeniyorum ben köpükte de nivea nın daha dün aldım kokusu çok iyi ama memnunluk derecesi kadar kullanmadım daha beğenirsem öneririrm :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhassas ve bol sivilceye sahip bor cildim var avonun clearskin akneye meyilli ciltler icin temizleyici kopugu var serinin maskesi, tonigi, renkli nemlendirici ve kapaticisida var bir cok urun denedim sadece bu urun iyi geldi
00 Yorumla
+1 yılNeutrogena'nin pembe greyfurtlusu var dene istersen
01 Yorumla- +1 yıl
hasarsız ciltler için onlar bana fayda etmez
+1 yılbıoderma. akne serısını alabılırsın. H2O losyonuda hem makyaj temızlemek için hemde tonık için kullanılıyor. guzel ben beğenıyorum.
00 Yorumla
+1 yılNeutrogena deep clean 2 yıldır kullanıyorum çok güzel
00 YorumlaBen ersag köpük kullaniyorum ve cok güzel ve bitkisel
00 Yorumlasadece jel yeterli değil ki tonik te yapmalısın sabah akşam. ayrıca sürekli maske yapmalısın.
00 Yorumlathalion kullanıyorum ben memnunum
00 Yorumla
+1 yılNeutrogena deep clean
03 Yorumla- +1 yıl
deterjan o
- +1 yıl
yağlı ciltler için çok verimli bir "temizleme jeli"
- +1 yıl
aynı fikirde değilim.
clinique kullanıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl bir cildin var?
Arap sabunu kullan :)))))())(()))));%®
00 Yorumlasivilceler için yağ kontrol mendili al
00 Yorumlasebamedin köpüğü derim kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılDove öneririm
00 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum ben
00 Yorumla
+1 yılDove öneririm
01 Yorumla
+1 yılGarnier 3in1
00 Yorumla
+1 yılneutrgna
00 Yorumla
+1 yılgarnier.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
+1 yılEskiden salatalık filan koyarlardı. Filmlerde filan görmüştüm. O ne işe yarar ki?
00 Yorumla
+1 yılGarnierin sivilce karşıtı ürünleri var onu kullanabilirsin.
00 Yorumlatraş köpüğü kullan kanki :)
00 Yorumla
+1 yılneutrogenaya bir bak istersen
00 Yorumlanivea ürünleri kullan
00 YorumlaAcne gun
00 YorumlaNilera okyanus sabun
00 Yorumla
+1 yılSabun.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı