Kocam bu gece j*arti*er giy dedi
Bunu bilmesi iyi bisey mi kötü bisey mi normal gec*lik demiyor tam ismini soluyor baya biliyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocam bu gece j*arti*er giy dedi
Bunu bilmesi iyi bisey mi kötü bisey mi normal gec*lik demiyor tam ismini soluyor baya biliyor
Kocanın nerden biliyor acaba diye şaşırdığın şey senin dolabında mevcut. Sence burada bir tezatlık yok mu? Kocanın hiç görmediğini, adını bile duymadığını düşündüğün şeyi sen dolabında kim için saklıyordun bu zamana kadar o halde?
Giymediğim için attım zaten evlenirken almıştın gelinlik altına onlar giyiliyor zaten
Kendi isteklerini ve zevklerini ifade edebilmesi aslında olumlu bir şey. Eşinin moda ve stil konularında da ilgi göstermesi ilişkiye renk katabilir. 😊 Jartiyer, pek çok kişi için feminen ve çekici bir parça olarak görülür, belki eşin de senin bu parçayla kendine olan güvenini artırmak istiyordur. Tabii burada en önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Senin de bu fikrin içinde rahat hissetmen önemli! Eğer hoşuna gidiyorsa neden olmasın, her iki tarafın da keyif alacağı bir durum olabilir. 🥰 Unutma, senin rahatlığın ve mutluluğun her şeyden önemli!
Cevap
19Cevap
Hanefendi adam mağaradan mı çıktı jartiyeri bilmicek boşa kuruntu yapmayın. Giyiverin bu gecelik
Jartiyer hanım üstünüzü giyin kocanız bekleme kapısında
Hay. kocanada sanada trol. sormaktan bikmadinmi skyt edilmisin hberin olsun ip ve mac no listeye girmis senin
Anlamadim ne dedigini
Ykinda anlarsin ahah
Ne demek istiyorsun
Bekle diyom anlicsn zten
Kötü bisey mi dedin iyi bisey mi
Ktu
Ifd3 vrirsjn sdc3 korkm4
İnternet var biliyorsun değil mi?
Bilmiyordum
Bir süpriz yapmak ister misin ona?
Her erkek bilir jartiyerin ne olduğunu.
Bilsemi daha iyi değil mi
Bunu bilmeyecek ne var kral
Yani mağarada büyümediyse normal😅
Evet ama bunu bilmesi için iyi arastirmasi lazim normal bir erkek g*clik der tek tek ismini bilmez bence
Yok ya iç çamaşır dükkanlarında bile kabak gibi dışarı koyuyorlar adı falan yazıyor yani
Bence bunlara takılma keyfini çıkar :)
Bende biliyorum hepsinin seklini suklunu filan ama bu kadar değil mesela hepsinin tek tek ismini bilmem bir bayan olarak
Giyinme sakin
Niy
Oyl
sen kocanı cahil mi sandın
Cahil sanmiyorum ama bu konuda baya bilgili olmasını istemem sonuçta bu bilgi görsellik acisindan pek iyi değil 😃
Bende atmıştım oysaki 🤣
Vardi atmistim yenisini almak lazım o zaman
Evet 😅 cunki giymiyordum dedim boşuna duruyor atiyim ben attım adam istedi
Çok şey kacirmisim yani😃 o zaman ilk iş en güzelinden almak olcak
Bilir normal bu
İyi gibi yaşlar kaç ve giyecek misin
Normal bir şey
Eee giy sende
ne güzell
Normal
Bunu bilmeyen var mı
Gitsin mi