iyi aksamlaar canimslaar. soyle giyinen erkekler 100 adim falan onde olabilir mii, asiri yakisan bi tarz. biliyo bu adamlar isinii, her seye ragmen polo yaka t-shirt diyorum erkeklere cok yakisiyo 🫠

iyi aksamlaar canimslaar. soyle giyinen erkekler 100 adim falan onde olabilir mii, asiri yakisan bi tarz. biliyo bu adamlar isinii, her seye ragmen polo yaka t-shirt diyorum erkeklere cok yakisiyo 🫠
Örneğin, aşağıdaki giyim tarzlar hoşuma gidiyor.

polo yaka tisort gercekten... giyin erkekler nolur 😋 bi de kısın siyah bogazli kazak, fume kumas pantolon ve siyah kaban cok ilgi cekici geliyo bana. bi tik polat alemdar gibi ama uzun boylularda efsane duruyor
cok yakisiyo yakisana gercekten dee
İyi akşamlar Yarenim 😊 Polo yaka t-shirt kesinlikle klas bir tercih! Erkeklerde hem rahat hem de şık bir duruş sağlıyor. Kombinleyebilirsen herkesin gözdesi olabilirsin. Özellikle yaz aylarında, hem spor hem de hafif havalı bir tarz yakalamak için harika bir seçim. Senin de dediğin gibi, stil sahibinin kim olduğunu belli eden parçalardan biri 👌🏻 Ayrıca, o fotoğraftaki kombin de harika görünüyor. Polo yaka t-shirt'lerin altına güzel kesim bir pantolon ve şık bir ayakkabıyla etkileyici bir tarz yaratmak mümkün. Tarzını daima konuştur 💫
pardon da merto, ben nerden senin yarenin oluyorum? bana yarenim demeyin ya tovbe tovbeee 😒
Cevap
19Cevap
fark etmiyor hiç
spesifik bir şey yok herkese aynı şeyler yakışmıyor. Giyimi kendisiyle bir bütün olarak bana hoş geliyorsa öyledir değilse değildir.
ya bi sey soyle iste be mizikci olma
iy hic sevmem he
ay laf atiyo bi de
ben asko giyinmeyi seviyorum maskulen sevmemm ama tesekkur ederiim ahshha
tamaam ahshahsh
Bi erkeğin vücudu güzelse kendinede bakıyorsa valla her şey yakışıyor giyim kuşamdanda anlıyorsa bir adım önde oluyor bu kesim
Bu resimdeki gibi giyinen erkekleri çok beğeniyorum böyle tek renk küçük detaylar da güzel oluyo mesela saat , kemer
Bol eşofman ama fiziği iyiyse fiziği çöpse zaten isterse dünyanın en pahalı kıyafetini giysin
Ben polo yaka giyemiyorum kolum sığmıyot t shirte napacaz
Pileli etek siyah ince çorap ince topuk ayakkabı deri pantolon ve bazen tayt
Evet görseldeki güzel ama ben bir de siyah gömlek siyah pantolon ve beyaz gömleği çok yakıştırıyorum. Siyah dar tişört bir de olmazsa olmazı
Siyah pantolon beyaz gömlek tam garson modeli 🤣🤣
@AfiliYlnzlık ama papyonsuz benim dediğim sade uzun kol beyaz gömlek
Ben utanırım şimdi
ne dicen yine kim bilir ahahhaha
tamam tamam uzulmee ahhshahs
Kol damarları hariç siyah vücuda tam oturan tişört
guzel oluyoo 🫠
Hıhımmm
Bence de güzel tarz ben polo değil de düz siyah tişört üstüne seviyorum kolye ve saat ile güzel kombin oluyor
kumaş pantolon tayt gibi pantolon giyenlere hiç yakıştıramıyorum kumaş ve kazak polo yaka👌🏻
Şu sıralar oversize dikkatimi çekiyor
bilmiyorum ya seçemedim
Minik dövmeler ve büstiyer 😂
Oversize bayılıyorum 😋🤤
Saçı da önemli doaksmsk
ayakkabi olarakta air force takıntım var ( erkeklerde) plxkskamsns
Siyah veya beyaz gömlek
Oversize giyimi beğeniyorum erkeklerde
benim crop ilgimi çekiyor
Kol saati ve boğazlı kazak
Bu ben işte balıkçı yaka beyaz kazak gri saat 😂
old money candir evet
Saçları ve fizik
çiçekli elbise giyen kadınlar <3
Beyaz iç çamaşırı
Bol sweatler bayılıyorum onları öyle görünce 😃.
Yakışıklı ve uzun boyluysa her şey yakışıyor
Gri eşofman :d
Jaket.
Gömlek var..
Siyah gömlek👌
Giyimi ve tarzı
Yakışıklıya her şey yakışır 👍
don atlet
Ayakkabı..
Evet polo yaka çok yakışıyor
Uzun boy
Tayt