Etek altına külotlu çorap etek çok kısa değil dizde falan üstüne siyah badi deri ceket
Not çok açık giyinmiyecek şekilde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Etek altına külotlu çorap etek çok kısa değil dizde falan üstüne siyah badi deri ceket
Not çok açık giyinmiyecek şekilde
Cevap
2Cevap
Giy ve aynaya bak sana yakıştıysa düşünme!!!
Peki kötü kız görürler mi açık giyinmem elbise falan giysemde genelde pantolon giyiyorum ama eteği çok beğenerek aldım giyinmek istiyorum çok açık değil zaten
Yani kötü kız görürler mi yoksa nasılsam öyle mi
Yok öyle değilim zaten sadece küçük şehirde yaşıyorum bu yüzden taktım ama etek çok kısa değil zaten
Neden açık açık söyle kötü mü görürler ama etek çok kısa değil
Ama güzel giyinmeyi kendim için seviyorum normaldede güzel uyumlu giyiniyorum ama eteği çok seviyorum giyersem çok kısa değil yani zaten rahatsız edemezler burada herkes herkesi tanır kafalarını kırarım sadece ne kadar sevimli olmuş mu derler yoksa beklemezdim mi derler gerçi çok kısa değil olsa ben giymem zaten bide külotlu çorap giyeceğim
Ama yardımcı ol fikrini söyle
Görme o anlamda değil kötü kız görürler mi yoksa sevimli olmuş mu derler bu konuda
Sövdün anladım kötü düşünürler diyorsun ama çok kısa değilki
Giyince çok mutlu oldum çok açık değil zaten fakat hafif çekiniyorum
Yani biraz evet
Of ya yinede sağ ol
Bişey deme fikrini sordum söyledin teşekkürler sadece çok açık değil o yüzden giymek istiyorum kararsız kaldım
Lütfen kafamı çorba yapma 😂
Özelden arkadaş olarak konuşacaksak özet geçeceğim niye çekiniyorum
Ay evett
İkiside taşır gibi iyi geceler
Ben zaten Dinen hassasım açığım ama çok değil yani etek giysem külotlu çorap giyerim elimden geldiğince sakınıyorum Zaten kapansam bile simli taşlı şeyleri bırakamam ama kendime seviyorum süslü olmayı yoksa erkekler için değil ama teşekkür ederim 🙃
Seviyorum yaa 😊
Genel giyimin böyle mi
Hayır genelde pantolon falan giyiyorum
Partiye mi?
Günlük abartılı tarz değil açıkta değil
O yüzden demedim punk tarzı gibi geliyor kulağa veya metalci
Hyr tam metal değil ama gerçekten güzel tarz etek çok kısa değil diz boyu kötü kız görürler mi yoksa normal olarak nasılsam öyle mi görürler
Bir şey olmaz öyleyse zaten gündelik hayatta bu tarz dolaşan çok
Yani küçük şehirde yaşıyorum çok kısa değil zaten olsa ben giymem ama eteği çok seviyorum ve kışın külotlu çorap avantajı var sadece beklemezdim mi derler yoksa sevimli olmuş mu derler bilemedim
Sevimli olmuş derler. Beklemezdim demek için tesettürlü olman lazım
Tesettürlü değilim ama ben Dinen hassasım tek kusurum açığım çok değil ama işte İlerde Kapanırım belki İNŞALLAH Ama yine simli taşlı şeyleri bırakamam
Bu arada çok teşekkür ederim 🙃
Rica ederim
Gorebilirmiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😊 Etek altına külotlu çorap hem şık hem de işlevsel bir seçim olabilir. Özellikle diz hizasında bir etekle harika durur. Siyah badi ve deri ceket kombinasyonu ise oldukça havalı! Bu tarz, fazla açık olmadan da kendine güvenli ve hoş bir görünüm elde etmeni sağlar. Külotlu çorabın mat olması, görünümünü daha sofistike hale getirebilir. Ayakkabı olarak ise deri botlar veya şık bir topuklu tercih edebilirsin. Kendini ifade ederken rahat ve özgür hissetmek en önemlisi! 🔥💃🏻 Unutma, stil senin elinde bir sanat eseri! 😎🌟