yanlış algıya sebep olur mu? Hani böyle daha en başından ciddiyetsiz bakılmasına sebep olur mu yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKadınların büyük çoğunluğu tipini beğenmediği erkeğin içini merak etmez. Biz erkeklerin büyük çoğunluğu da kıyafetini onaylamadığı kadının karakterini merak etmez ve ona uzun ilişki yatırımı yapmaz.
Bu bir fbudyy ilişkisi olacaksa dilediğin gibi giyin ama ciddi ve uzun ilişki arayışındaysan erkeklerin gözünde kadının kıyafeti birinci derecede önemli.
Aşağıda feminist/feminazi/femcell hemcinslerin seni KADINI KIYAFETİNE GÖRE DEĞERLENDİREN ERKEK YOBAZDIR, MAĞARA ADAMIDIR diye doldurmuşlardır çoktan. Onları hiçbir şekilde ciddiye alma. Onların hayatında 1 aydan fazla sürmüş adam akıllı bir ilişkisi yoktur. Senin de uzun ilişkin olsun istemiyorlar.
O kızların hepsi erkekleri tipine, boyuna, kasına ya da parasına göre kategorize ederken yobaz olmuyorlar da biz kadınları kıyafetine göre sınıflandırdığımızda mı yobaz oluyoruz. Geçiniz bunları...
Unutma... KIYAFET ERKEĞİN TARZIDIR, ZEVKİNİ YANSITIR. KIYAFET KADININ AYNASIDIR, KİMLİĞİNİ YANSITIR.
İlk buluşma için bir erkeğin gözünde kıyafetiniz neyse siz osunuz.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılHepimizin giyimi, kendimizi ifade biçimimizdir.
Buluştuğum düdük beni yanlış değerlendirmesin diye ben tarzımdan yani kendimi ifade özgürlüğümden niye vazgeçeyim ki?
Sonuçta beni yanlış değerlendiren biri çıktı diyelim, bu da avantajıma olur. Bu sayede ön yargılı ve gelişmemiş birini baştan eleyebilirim.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Pandora! İnsanların genellikle kıyafetler üzerinden yargılama eğiliminde olduğunu biliyoruz ama unutma ki, en önemli olan senin kendini içinde nasıl hissettiğin 🤗. Mini elbise giymek, eğer tarzın buysa bunu yansıtmanın en şık yollarından biri olabilir. İlk buluşmada karşı tarafın seni nasıl gördüğünden ziyade, kendine olan güvenin ve rahatlığın önemlidir. Elbiseni doğru aksesuarlar ve ayakkabılarla kombinlersen, daha sofistike ve dengeli bir görünüm elde edebilirsin. Unutma, stilin bir ifade biçimi! 💃 Kendi tarzını yansıt ve keyfine bak!
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
64Cevap
1 yılciddiyetsiz değil direkt daha önce cinsellik yaşamış kız modeli olduğunu itiraf edersin. çünkü ilk buluşmaya böyle gitmen karşı tarafı tahrik etme isteği ve altında yatan mesajları bilinçaltın oluşturuyor. Hiç kusura bakma.
birini henüz tanımazken cinsel istek ve arzulara yön verebilecek şekilde giyinen kızdan olmaz arkadaşlar. bunu sadece canı çok yanmış ortalama üstü yakışıklılıkta ve efendi erkekler bilir. cinsellik peşinde değil sadece sevgi peşinde olan erkekler.. Böylelerini de işte böyleleri..
diyeceksin ki birini mini eteği yüzünden aşırı yargılıyorsun.. iyi de amacın karşındakini tanımak mı onu tahrik etmek mi? ilk buluşmaya yiyorsa makyajsız gidin.. özensiz olduğunuzu kimse düşünmez. Gerçekten size değer verecek hiç bi erkek makyajınıza bakmaz.. ama işte bu acı gerçekler yüzünüze tokat gibi geldiğinden hırçınlaşmayın.
211 Yorumla- 1 yıl
Normalde mini etek giyen birinin ilk buluşmada da mini etek giymesi gayet normal ve gerekli çünkü erkekten gerçek giyimini gizlememiş olur ve giyim tarzı en başından anlaşılır. Odun gibi ruhsuz olmayan bir erkek ilk buluşmaya makyajsız gelen kızı basbaya özensiz bulur. Ben de mini etek giyiyorum ama bakireyim. Ben ilk buluşmaya mini etekle gitsem nasıl giyim tarzım olduğunu en başından bilsin diye giderim tahrik olsun diye değil.
- 1 yıl
@Gece_Kraliçesi Giyim konusunda seni anlıyor ve hak veriyorum ama ilk buluşmaya geçmişte makyajsız gitmiş biri olarak söylüyorum ki özensiz bulmadı. Ruhsuz olduğunu da düşünmüyorum görüştüğüm kişinin dediğin gibi. Özen sadece makyajla olmuyor. Kişisel bakımına dikkat eden herkes zaten özenlidir ve aldığım tepki de şaşkınlık olmuştu. Şaşkın şaşkın bakıp “ Şaşırdım açıkçası. Ben , kızları makyajlı görmeye alışığım ama yanlış anlama , böyle daha iyi.” demişti. Hoşuna gitmişti yani.
- 1 yıl
@_gunes__00 makyajsız gitmek deyince aklıma hiçbir şekilde özen vermeden gitmek geliyor. Yani saça, giyime, temizliğe önem vermemek aklıma geldi çünkü makyaj yapmadan buluşmaya gidenler genelde her türlü bakımsız oluyor ya o yüzden dedim. Özen sadece makyajla olmaz tabii ama bana göre özenin bir parçası makyaj. Abartmadan yapılması gerektiğini düşünüyorum. Yani makyaj yapmayanın makyaj dışında da özensiz olduğunu düşündüm.
- 1 yıl
@Gece_Kraliçesi Yooo Gayet duş alıp gittim. Yaz günü terli terli , yapış yapış ıyyy …. 🤮🤮Ayrıca saçım düz zaten. Özel bir şey isteyen bir saçım yok. O yönden şanslıyım. Yani düzleştir, maşa yap derken de saçlar yanıyor. Elin oğlu , benim canım saçlarımdan kıymetli değil. Giyim konusuna gelecek olursak beğenir yani çevrem giyimimi. Birçok defa duydum. Makyaj malzemesi başlı başına toz , boya yani. Bunun temizlikle ilgisi ne? Emin ol , o konuda senden daha da titizimdir.
- 1 yıl
@_gunes__00 çocuğun seni beğendiğine göre bakımlı gittiğini anladım. Sinirlenmene gerek yok. Saçları düzleştirmek şart değil tabii ama taramak lâzım. Makyaj malzemesi boya ama toz değil. Demek istediğim şey; buluşmaya makyajsız giden biri her bakımdan özensizdir düşüncesi oluştu aklımda bu yüzden öyle demiştim. Makyaj temizlikle ilgili demedim zaten ama makyajsız giden bir insan saçına, giyimine, temizliğine de önem vermez diye düşündüm ama seni beğendiğine göre önem vermişsin. Yani makyajı titizlikle falan bağdaştırmıyorum çok yanlış anlamışsın. Benden daha titiz olduğunu nerden biliyorsun? Tanımadığın biri hakkında bu kadar kesin konuşamazsın.
- 1 yıl
@Gece_Kraliçesi Teşhis konulacak kadar titizim. Öyle diyeyim. Duş alıp taramayan var mı? Ben hiç görmedim. Valla hiç yapmıyor da değilim. Ara ara makyaj yapıyorum. Yani işime gelirse yapıyorum. Moduma göre değişiyor ama fardan toz dökülüyor. Toz derken onu kastettim. Benim üniversitedeki en yakın arkadaşım mesela düğün, kına gibi özel günlerde makyaj yapar ama ne zaman yazın beni arasa (Ki neredeyse her gün arıyordu.) evde temizlik yapıyordu. Ayrıca o da nefret eder ter kokusundan. Kızın bundan dolayı bir sürü parfümü var hatta. Benim annem de milyonda bir falan yapar makyaj ama temizdir.
- 1 yıl
@_gunes__00 ben gördüm. Özel günlerde makyaj yapmakla evde temizlik yapmanın alakasını hiç anlayamadım. 😂 Buluşmaya herkes özenli gitmek gerektiğini düşünür ya bu yüzden makyaj yapan kişisel temizliğini de yapar, giyimine de dikkat eder çünkü güzel bir makyaj yapmak özenmek anlamına gelir ama makyaj yapmak özenmek olduğu için buluşmaya makyajsız gelen birinin diğer türlü de özenmediğini düşündüm. Anla artık.
- 1 yıl
@Gece_Kraliçesi Temizlik demedin mi? Evi pis olan biri üstünü başını mı temiz tutacak? Dediğini de anladım. Çok şükür okuduğumu anlayacak kadar bir kapasitem var. Makyajla kişisel temizliğin bir alakası yoktur. Temizlik başka şey , makyaj yapmak başka şey yani. Ha bunu kendine özen olarak ifade etsen neyse.. Ki özenmek de sırf makyajla olmaz. Ha ben sırf makyaj lafı etmedim dersin şimdi “Anla artık.”dediğine göre. Biliyorum.
- 1 yıl
@_gunes__00 ya benim temizlikten kastım kişisel temizlik. 😂 Buluşmaya giderken evinin temiz olması değil, kendinin temiz olması önemli. Sen her dediğimi hakaret olarak algılıyorsun ne dediğimi anlamamandan belli. Makyajla kişisel temizlik alakalı değil tabii ki ama makyaj yapmadan buluşmaya gidenler genelde kendine özen göstermeden gidiyor bu yüzden makyajsız giden birinin kötü giyindiğini, bakımsız gittiğini düşündüm. Özenmek sırf makyajla olmaz ama makyaj bana göre özenmenin bir parçası.
- 1 yıl
@Gece_Kraliçesi Makyaj ve temizliği aynı cümle içinde kullandığın için ne alaka deyip duruyorum. 😂😂Şimdi oldu , bak.
- 1 yıl
@_gunes__00 tamam 👍🏻
Kesinlikle o kişiyi cinsel yönden dürtmüş olursunuz.. Mini etek demek cinsel yanlarınızı ortaya çıkarmak demek... Dolayısıyla direk aklına şunu sokarsınız uFF ne güzel bacak :D Yani ne güzel gözleri var demez dikkat oraya yoğunlaşır.. Haliyle sizle yatmak için başlar :D
38 Yorumla- 1 yıl
Buradan şunu anlyoruz.. Mini giyince güzelim , uzun giyince çirkin :D Çünkü direk çirkin mi giyineyim dedin :D Hayır seksi giyinme. Seksi olmayınca çirkin olmuyorsun korkma.. Seksi olmadan da güzel görünebilirsin... Dekolte veryen kıyafet giy hala seni arıyor yazıyorsa ozaman devam et.. Çıkmaya başldınğınızda ona istediğin kadar aç kendini... istersen çıplak gez..
Yanlış algı bunu düşünmekte! Sen istediğini giy bırak o sırıtsın! Taşıyamayan sen değil o olursa sorun!
15 Yorumla
1 yılNormalde ne giyiyosan onu giyeceksin iste. Dolabinda olmayan seyi giyemezsin degil mi? Modun nasilsa oyle giyin. Diyelim ki baska bir zaman mini elbise giydin o zaman durum degisecek mi? Karsi tarafin zihniyet nasilsa ayni olacak
40 Yorumla
1 yılİnsanın ne giydiğinden daha önemli olan şey kim olduğu ve nasıl birisi olduğudur. Nice örtülüler gördüm, başındakini kamuflaj olarak kullanan. Akıllı bir insan her zaman karşısındakinin fikirlerine ve zihniyetine odaklanmalı bence.
30 YorumlaEvet olabilir. Ama sadece giyimle olacak bir şey değil, tavırlar da önemli
10 Yorumla
1 yılKendine neyi yakıştırıyor veya ne giymekten hoşlanıyorsan onunla gidebilirsin, karşındaki kişinin giyiminden dolayı sana dair bir algıya yönelmesi veya olumsuz bir yargı beslemesi, onun düşüklüğünü gösterir.
26 Yorumla- 1 yıl
Aradığım yorum 👍🏻👍🏻
- 1 yıl
@rekreasyonistt Çok teşekkür ederim, bu en asgari medeni seviye ama işte toplum olarak burada bile değiliz hala 😍
- 1 yıl
Rica ederim. Evet maalesef yakınında bile değiliz. Neredeyse daima kendimi uzaylı gibi hissediyorum mağaradan çıkmalrın yanında. Çoklar...
- 1 yıl
@rekreasyonistt Toplumun senin baktığın yere gelmesi için ciddi bir kültürel devrim yaşaması gerekiyor, bunun da yolu içine ettikleri eğitim sistemini düzeltmekle başlıyor, yoksa ikiyüzlü ahlaki değerlerinin altında başta kadınlar olmak üzere ülke karanlığa sürüklenecek ne yazık ki.
- 1 yıl
Haklısın. Ve ülkenin önceki halinden nasıl sağ çıkmışlar ben onu merak ediyorum. Bu kadarlık bir gelişme bile mucizevi aslında ama hala yetersiz. Kötünün iyisi işte.
- 1 yıl
Özelden konuşmuyorum. Sana da uygunsa sohbete buradan devam edelim.
1 yılbu biraz kafa yapısı ve görülen kültüre bağlı mesela karşındaki insanın kültürel değerleri normal de karşılatabilir ciddiyetsiz de algılayabilir. kendin ol direkt
20 YorumlaModa & Stil konusunda 359 cevap paylaştı. Eğer ciddi bişey düşünüyorsan düzgün ol. ilk buluşmaya mini ile gidersen, sana yollu diye bakarlar. onlar da bi uğrar kahveni içer giderler.
22 Yorumla- 1 yıl
Yaa arkadaşım hiç TV ye bakmıyorsun sanırım, otur bi izle istersen. Poshe arabaya binen erkek ile Doğana binen erkek aynı erkek. Bu işin kültürle yetişmeyle alakası yoktur.
Kadının açıklığı erkekte cinsellik uyandırır. bu 2+2 =4 eder. Bu dünyanın her yerinde zenginin de fakirinde aynıdır.
Yani yaptığın hatanın ne olduğunu sana başka türlü anlatamam ki.
işte onun için hiç mi TV izlemiyorsun, bak ki ne konuşuyorlar diye?
Erkeklerin aqqqqq ama ciddiyetsiz görme ihtimali var sen feminen giyin üzerine oturan pantolon ya da uzun elbise etek falan hem bacaklarını merak etmiş olur
10 Yorumla
s 1 yılAlakası yok, baska sekilde dusunenlerin zihniyeti pis sadece, hayatlarında insan görmeyen aptallar
11 Yorumla- 1 yıl
Bakım öyle diil de cıvık olur mu yavşklık anlamında diye
1 yılBence tarzını şimdiden bilmesi iyi olur sonra ileride Yok efendim bunu niye giyiyorsun niye ediyorsun demesin tanıştığımızda da böyle giyiniyordum diyebilirsin
20 Yorumla
1 yılYoo olmaz neden olsun. Ama hesabı erkeğin ödemesini bekliyorsan bir bok çıkmaz o ilişkiden sana söyleyeyim. Ben öyle kızları ödeme noktasına çağırıyorum. Bir daha da konuşmuyorum
00 YorumlaKadın zekası ve karakterı ıle hanımlıgı ıle kendını tanıtmalı on plana çıkarmalı. Dırek mını etek ya da kıskırtıcı kıyafetlerle gelirse özgüven sorunu vardır karakterı oturmamıştır vs vs
02 Yorumla- 1 yıl
Yanlış.
- 1 yıl
@rekreasyonistt saygı duyarım iyi geceler..
1 yılKişiden kişiye değişir bakış açısı ama ben o derece açık giyinen kendini sergiliyen Bir kadınla ciddi ilişki düşünmem
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 722 cevap paylaştı.
1 yılCiddiden kast ettiğin şey evlilik mü?
alla alla nasıl giyinirse giyinsin. Saçmalamasın yeter03 Yorumla- 1 yıl
Yaaaa baksana keyfine ne dert ediyorsun.
1 yılKalitesiz bir erkek ciddiyetsiz bakar ama kaliteli ve normal bir erkek mini elbise giymekte alt anlam aramaz.
111 Yorumla- 1 yıl
@Altair19 işte bu yorum dediğimin doğru olduğu anlamına geliyor. Kalitesiz erkek senin gibi ciddiye alınacak kadınları ciddiye almaz ve mini giymeye cinsel anlamlar yükler ama kaliteli bir erkek mini elbisenin fah*şe kıyafeti olmadığını, daha güzel olmak için giyildiğini bilir bu yüzden mini elbise giyene kötü gözle bakmaz.
- 1 yıl
@Altair19 çıplaklığın medeniyet olduğunu söylemedim mini elbise giymek çıplaklık demek değil. Senin çıplaklık algın hiçbir lügattaki çıplak anlamına uymuyor. Senin gibi dandik, kendini geliştirmemiş, kıro, medeniyetsiz erkekler kişiliğini önemsemez. Medeni bir erkek mini elbise giyen bir kadının kusurlu olduğunu düşünmez. Mehmet Akif’in sözüyle cevap vermeyi beceremedin çünkü alakasız bir söz. Kapalılık medeniyet olsa çingeneler, köylüler, görgüsüzler, kapıcılar kapalı giyinmezdi. Ne kadar kıro gördüysem hiçbirisi açık giyinmiyordu. Ben o cümleyi şöyle değiştireyim; “kapalılık medeniyetse çingeneler bizden daha medeni.” Senin zihniyetine göre kıro çingeneler sırf kapalı giyiniyor diye en elit mini elbise giyenden bile daha kalitelidir.
- 1 yıl
@Altair19 e hani konuşmayı bitirmiştin yazmadan duramadın belli ki. Cümle kurmayı beceremiyorsun bu yüzden konuşmaya hakkın yok. “O şekilde takılırsa kalite çıplak giyinmekse bırak eksik kalsın çoğu” ne demek hiç anlamadım. Ben de sadece tesettürden bahsetmedim zaten. Kapalı giyinmek sadece tesettür değil başı açık bir kadın da kapalı giyinebilir ve bu medeniyetsizliktir çünkü çingeneliktir, kıroluktur. Konunun feminizmle alakası yok kadın hakları savunuculuğu yapmıyorum. Üslubundan, cümle kurmayı becerememenden, kendini ifade edememenden, saçma sapan cümlelerinden kalitesiz olduğun belli.
- 1 yıl
@Altair19 konuyu alakasız yerlere çeken sensin. Çıplaklık ve kadın hakları söz konusu değil ama bunlardan bahsediyorsun. Çingenelerin kapalı giyinmesi konudan alakasız değil çünkü konu giyim şekli. Senin annen gibi değersiz kadınlar kendilerini saklar çünkü değersiz olan her şey saklanır. Evet, kendimizi teşhir etmeye devam edeceğiz çünkü değerli olan her şey teşhir edilir. Bir kadın kendini teşhir etmezse annen gibi değersiz olur. İyi bir üniversiteden mezun olan diplomasını sergiler ama kötü bir eğitim durumu olan diplomasını saklar. Değerli olan şeyler örtülmez. Herkes değerli olan şeylerin görünmesini ister. Değerli takıları, saati, kıyafeti olan göstermek ister. Mesela marka bir kıyafet değerlidir ve insanlar marka kıyafetlerini değerli olduğu için göstermek isterler. Değerli olan altınları kimse saklamaz, herkes gösterir. Altınlar ve tüm değerli taşlar kuyumcuların vitrinlerinde sergilenir çünkü güzel ve değerlilerdir. İnsan güzel olanı göstermek ister. Tabiatları gereği teşhiri seven kadınlar da kendilerinden güzel özellikleri göstermek isterler. Yeryüzündeki değerli olan hiçbir şey örtülmez. Birincilik ödülü olan ödülünü sergiler çünkü değerlidir bir yarışmada birinci olan sergilenir çünkü değerlidir. Pahalı telefonu olan telefonunu saklamaz çünkü değerlidir. Benim şu kısacık dünyada altın kadar değerim yok mu ki kapalı giyineyim? Altınlar, elmaslar değerli ve güzel oldukları için kuyumcularda, boyunlarda, ellerde, kulaklarda, bileklerde sergilenir. Değerli olan her şey gösterilir. Değerli bir eşyası olan o eşyayı herkes görsün diye evinin baş köşesine koyar. Değerli olan taçlar başa takılır. Kimse değersiz kıyafetini halka açık yerde giymek istemez ama değerli olanı giyip göstermek ister. Değerli olan eşyalar raflarda ve vitrinlerde sergilenir ama değersiz, kusurlu olanlar depoda saklanır. Kimse iyi, güzel, değerli olan bir şeyi gizlemez. Karne notları yüksek olan bir öğrenci karnesini gösterir.
- 1 yıl
@Altair19 evet, öyleyim tabii ki. Çünkü annen gibi giyinmiyorum. Medeniyetçi olmak modern topluma uymakla olur. Medeniyetsiz kadınlar çingene gibi kapalı giyinir.
- 1 yıl
@Altair19 asıl kendini kapatan kendini metalaştırır ve objeleştirir. Çünkü cinsel objeler gizlidir. Meselâ seks oyuncakları cinsel obje ve onlar asla sergilenmez gizlenir bu durumda kendini sergileyen değil sergilemeyen objedir. Senin gibi değersiz kadınlara değer veren değersiz erkekler beni cinsel obje olarak görür her erkek değil. Bu dediğimin farkında olan bir erkek kendini sergileyen kadının kendini objeleştirmediğini bilir.
- 1 yıl
@Altair19 senin gibi dandik olmamak gavtlıksa gavt olmak en iyisi
Moda & Stil konusunda 716 cevap paylaştı. ilkinde giymesen 3. de 4. de giyeceksin, işe giderken bile giyiyoruz. ciddiyetsizlik olacak bir şey yok, neysen öyle görün
11 Yorumla- 1 yıl
@ayla_xxx 👍 dimi yani yanlış anlaşilacak bir durum değil bencede giyebilir
1 yılben yanlis anlasilacak bir durumu göremiyorum herkessin bakis acisi farklidir tabi ama normal geldi bana
10 YorumlaKarşındaki insana ben evlenmelik biri değilim benimle ciddi düşünme demektir
122 YorumlaOkur tabi vücudunu teşhir eden kız basittir. Zaten dinimizce haram, insanları harama sürüklüyor sunuz. Kendine güvenen kız orasını burasını acmaz
00 Yorumla
1 yılEn son öyle gelen kızla görüşme bitti eve geldim gece evine çağırdı
04 Yorumla- 1 yıl
Ciddiyim
- 1 yıl
Evet bencede
1 yılÇokta mini giyme dünden razı bu kız demesin çocuk içinden 😃
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılYani adamla cinsellik planın yoksa giymezsin miniyi 😂
016 Yorumla- 1 yıl
Yani o kıyafetten sonra ilk gün olmasa bile adam en azından seni yatağa atabileceğinden emin olur yani 😂
- 1 yıl
O zaman mini giyme sende 😂
- 1 yıl
Karşıda bıraktığın düşüncelere katlanıcan o zaman 😂
- 1 yıl
Niye mini giyinmeden çekici olunamıyor mu 😂
- 1 yıl
Demekki güzelliğine ve fiziğine güvenmiyorsun 😂
- 1 yıl
Kadınların hepsi aynı ama erkoların değil patlama sonra 😂
- 1 yıl
Erkoların aynı olduğu tek şey cinsel istekleri o kadar 😂
- 1 yıl
Neyse ben yinede bol şans dileyim o zaman sana 😂
- Moda & Stil konusunda 489 cevap paylaştı.
1 yılYanlış algıya da sebep olabilir ayrıca gerek de yok bence
024 Yorumla- 1 yıl
Mini etek giyince dünden razı yok basit kız gibi bazı tiplerde böyle düşünceler oluşabilir.
- 1 yıl
Tabiki istediğini giymelisin bence. kimse karışamaz veya önyargılı dğşünmesi dogru değil. ama böyle durumlar. fiziğine yakışıyorsa bişey diyemem
- 1 yıl
Sen nasıl istiyorsan öyle davran. karşındaki hızlı bir cinsellik taşebinde bulunabilir ama
- 1 yıl
Mesafeni koruyarak biraz daha dikkatli olarak
- 1 yıl
Yoo bence kojuştugun insanlar böyle olaiblir. mesafe korumazsan basitleşirsin ve seni gözünde basit görür
- 1 yıl
Bence zor değiliz siz zorlaştırıyorsunuz daha da kolay hale geitrebilirsin bence
- 1 yıl
Olur bence. güzel bir giyim yakışanı giymek. seni daaha özel yapar
- 1 yıl
Cok mu yakışıyor:))
- 1 yıl
Merak ettim😅
- 1 yıl
Kesin cok tatlı olursun:)
- 1 yıl
Görmek isterim🙈
- 1 yıl
Hmm bak sen
soğuk havada giyersen miniyi yanlış algı oluşabilir
03 YorumlaModa & Stil konusunda 530 cevap paylaştı. Dış görünüşü değil karekteri ve bana yansıttığı enerji önemli
10 Yorumla
1 yılGenel tarzı o değilse bir davet mesajı olarak algılanabilir
00 Yorumla
1 yılÖne gelin kaynana arkaya müatakbel kocalar oturmalı
00 Yorumlaİlk buluşmada tercih etmemelisin canım onun yerine kalem etek falan giy bence.
00 Yorumla
1 yılİlk buluşma için tercih etme algı oluşturma.
00 YorumlaBende bisi sorabilirmiyim sportif bi takim elbise sizce ciddiyeti bozarmi
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılAçıklık değil ne kadar dikkat edildiği önemli yani ozenilmismi
00 Yorumla Erkeklerin amaci farklı oluyor bence giyinilmemeli
Diğer buluşmalara saklanmali03 YorumlaValla öyle oluyor, miniyle gidince amaçları değişiyor
00 YorumlaOlmaz ama erkekte aa beni etkilemeye çalışıyor düşüncesi yaratır. Erkeğin bir yerleri kalkar.
00 Yorumla
1 yılyanlış algılayacak erkek zaten doğru insan değildir
00 YorumlaNe zaman giyersen giy giydiğin an değerin düşer… karşı taraf değerli biriyse
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAşırı mini olmadıktan sonra benim için sorun olmaz.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Hayır olmaz erkeğin nasıl baktığına ve algısına bağlı bana göre
00 Yorumla
1 yılben mini elbise giyen herkesi direk ciddiyetsiz buluyorum
00 YorumlaBence çekici davranmaya çalıştığın algısı yaratır.
12 YorumlaModa & Stil konusunda 335 cevap paylaştı. Hayır neden öyle bakılsın ki. Sen giy yakışır sana
06 Yorumla- 1 yıl
Sen kıskanmaz mıydın
- 1 yıl
@Güzelkardeşim90 hayır eğer güzel bir fiziği varsa giymeli bence
- 1 yıl
İnanalım mı
- 1 yıl
Kız kardeşin eşin ilerde kızın dahil mi
Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Nasıl istiyorsa öyle gelsin bana samimiyeti önemli. Kıyafeti değildir.
10 YorumlaNeden kot giysen veya uzun elbise giysen dahamı ciddi olacak alakası olmaz bence ne istersen giy. Hatta mini elbise daha ciddilik katar
00 Yorumla
1 yılNe kızım sunsizin saçan sapan fikirleriniz. Kendinizi ifadee edemiyorsaniz sevgili yapmayin
10 YorumlaYanlış algı olsa nolur doğru algı olsa nolur. Mini etek işte.
10 Yorumla
1 yılEvet erkek sevmeye bilir ilk buluşma da böyle bir giyimi
00 Yorumla
1 yıl@1Pandora gayet normal bir şey yanliş anlayacak bir şey yok istediğini giyebilirsin
00 YorumlaAşkım istediğini giyde ilk bulusmaya mini kisa şeyler giymemenfe fayda var
00 Yorumla
1 yılEvet olur tabi niyet uzun ilişki degilse devamke
06 Yorumla- 1 yıl
Uzunsa libidon hakkında bilgi vermiş olursun çocuğa Buda seni takılmalık gösterir mi konuşmanın gidişatına göre belli olur o
- 1 yıl
Konu oraya gelirse niyetini anlarsın zaten
- 1 yıl
Okey iyi eğlenceler
Öyle bakacaksa hiç buluşmayın daha iyi
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılHayır ciddiyetsiz bakılmasına neden olmaz.
10 Yorumla Ne alaka çıplak gitmiyorsun sonuçta
00 Yorumla
1 yılDirekt engellerim 2 3 defa yapsa insan mı yok
00 YorumlaEvet ciddiyetsiz olursun
00 Yorumla
1 yıl2. ye buluşmam
00 Yorumla
1 yılDirke ilişkiye girmelisin
00 YorumlaHava soğuk zaten uzun bir şey giy gitsin
00 YorumlaNe kadar mini?
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > İlk buluşmaya giderken mini elbise giymek ciddiyetsiz bakılmasına neden olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler