Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Moda & Stil konusunda 337 cevap paylaştı. Teni beyazdır muhtemelen o yüzden seçenek cidden çok fazla
Saten her renk olur onun dışında siyah kırmızı bordo ve fuşya tarzı enfes olur. Leopar çok eskide kaldı ama bence giyilir mi, giyilir çünkü iç çamaşırında özellikle farklı bir aurası var ve beni anlamsız bir biçimde etkiliyor019 Yorumla
Soran1 yılKırmızıya karar verdim ama şu kışkırtıcı olan kırmızı. Biraz klasik olacak ama ne yapalım
Soran1 yılBoğa burcu çok çekim oluyor ben de akrep. Evet klasik ama iddiali bir renk. Beyefendi yorgunluktan konuşabilse onunla konuşurduk ama. Yine de iyi fikir akımı oldu. Erkek gözü başka sormak istedim
- 1 yıl
Akrep mi, hayatımda akrep kadınına yükseldiğim kadar kimseye yükselmedim ya işin açıkçası. Bambaşka bir aura bambaşka bir çekiminiz var. Sanıyorum evlisin? Ne iş yapıyor da o kadar yorgun oluyor. Hem o kadar yorgun ise bunları giymeye nasıl fırsat oluyor kafamda deli sorular... Seve seve cevap veririm ki bir akrep kadını varsa karşıda buna değerdir diye düşünüyorum
Soran1 yılEvet bekarken çok aşık olduğum ve de çok iyi anlaştığım birisi vardı o da boğa burcuydu. Öyle deyince aklıma geldi Bi an.. Özel hayat benim çabalarla dönüyor.. O yorgun oluyor çok. Baksana özel soruları bile buraya soruyorum. Kötü hissettim ama ne yapayım
Soran1 yılBir boğa olarak beni anlarsın bizim için özel konular su içmek gibidir 😄
- 1 yıl
Benim de en son ayrıldığım uzun ilişkim akrepti tabiki bir süre oldu ama güzel günlerdi ne yalan söyleyeyim. Yorulmuyor musun? Hep bir erkeğin üzerine git git... Çünkü insan bir yerde kadın olduğunu hissetmek ister. Kötü hissedecek ne var ki bunda, kimseyle kalkıp da birlikte olmuyorsun arkadaş ortamında ya da başka bir ortamda nasıl konuşuluyor ise burada da aynısı bence bu kadar kasma çünkü kötü olacak ve kendini suçlayacak hiçbir şey yok
Soran1 yılÇok kötü bişey.. Bi ağır depresyon geçirdi başına kötü şeyler geldi işini kaybetti. prostat varmış evlendikten sonra öğrendim. bilmem ne sürekli kaçıyordu uzun süre. Genel de ben çabalıyorum.
Soran1 yılYeni yeni düzeliyor gibi. Ben kendime bakıyorum spora gidiyorum erkekler ne sever dikkat ediyorum. Daha ne yapayım ben. Ve ortalamanın üzerinde güzelim.. ☺️
Soran1 yılYani bugün ayrılsam bir sürü insan bulurum. Bunu ben de neden kendime yaptığımı anlamıyorum gerçekten..
- 1 yıl
Yani ne kadar oldu bilmiyorum o yüzden geç kalmış vs diyip eleştiri yapmak istemem haddime de değildir zaten. Sorduğun sorudan ne derece dikkatli olduğun anlaşılıyor zaten, spor yapıyorsan zaten eminim tenin, gözlerin gibi fiziğin de güzeldir 🥳 Bende çok uzun süredir spor yaptığım için çok önemlidir spor...
Soran1 yılSeviyorum galiba.. 🙂
Soran1 yılDeğilim evet. Bu konuşma çok iyi geldi bu arada. Boğa burcu farkı ☺️🌿🌿
En İyi Cevaplar
Vamp olmak için 3 seçenek: Birinci fark mavi ikinci mora çalan renk üçüncü kırmızı. Bana sorarsan sana kırmızı olur. Öneriyi ben veriyim kocanın gözleri bayram etsin işe bak ehag3
06 Yorumla
Soran1 yılEvet çoğunluk kırmızı diyor. Mantıklı
Soran1 yılHa inşallah öyle etkili olur beyefendiye. Teşekkür ederim
Soran1 yılKoca
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌟 Kalçalı kumral ve yeşil gözlü bir kadına bence en çok zümrüt yeşili veya gece mavisi tonlarında bir gecelik yakışır! 🤩 Bu renkler hem gözlerinin güzelliğini ön plana çıkarır hem de kumral tenine harika bir uyum sağlar. Ayrıca, saten dokular bu renklerle buluştuğunda gerçekten çok zarif ve çekici bir görünüm yaratabilir. Yani, seçeceğin parçanın hem rengini hem de kumaşını özenle seçersen mükemmel sonuçlar elde edebilirsin! 💚💙 Unutma, en önemli şey kendini içinde rahat ve harika hissetmen! 😉
04 Yorumla
Soran1 yılZümrüt yeşili bana babaanneleri hatırlatıyor
Soran1 yılGül kurusu çok lolita ☺️bu aklıma yattı
Soran1 yılKocam hizmetçi kostümü ve siyah renk almış arkadaşlar konu kapanmıştır teşekkür ederim fikirlerinizi denicem
Erkekler Ne Diyor
Gizli Üye(18-24)1 yılkadina gore knk gormek lazim ne bilim simdi kafamda nasil kurgulayayim
04 Yorumla
Soran1 yılKanka kadını tarif ettik ama sen bilirsin ☺️
Cevap sahibi1 yıltamam da 80 kilo kalcali kadin var 50 kilo kalcali da var bunun bide boyu posu var yagi kas orani vucutta dagilimi vs vs ayni seyi dusunmemiz imkansiz ornek vermedigin surece ama hadi senin dedigin gibi olsun..
Soran1 yılBen Bi de renk sordum.
Cevap sahibi1 yılhe renkse tamaaaam...
- Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılgörmeden bir şey diyemem ;)
03 Yorumla- 1 yıl
leopar da çok yakışır ;) <3
Soran1 yılLeopar eski de kalmış
- 1 yıl
sen giy de kıskananlar çatlasın ;)
- Moda & Stil konusunda 375 cevap paylaştı.
1 yılYeşil gecelik iyi olur
09 Yorumla- 1 yıl
Leopar eskide kaldı
Soran1 yılYaaa. Anlıyorsun bu işten.. Bravo
- 1 yıl
Gel özele bilgilerimi paylaşayım
Soran1 yılBurdan yazsan tavsiye alabilirim
- 1 yıl
Burdan yazınca hesap kapanıyor
Soran1 yılO derece e kalsın madem teşekkür ederim yine de
- 1 yıl
Rica ederim ama işine yarardı
Soran1 yılTahmin ediyorum ne diyeceğini 🙂
- 1 yıl
Ne diyeceğim 😊
Öyle kadın mi varmış☺️
02 Yorumla
Soran1 yılVar var
1 yılKarpuz yeşili ve patlıcan moru
02 Yorumla
Soran1 yılKarpuz yeşili ☺️🌿
- 1 yıl
Tabi ya
Moda & Stil konusunda 446 cevap paylaştı. Üstünde görmek gerekir. Böyle olmaz
03 Yorumla
Soran1 yılDeğilim 🙂
Bordo renk çok güzel yakışır00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılhiç geceliksiz daha güzeldir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTen rengi en önemli
02 Yorumla
Soran1 yılBeyaz
Cevap sahibi1 yılBeyazsa kesin kırmızı mükemmel olur
Her renk yakışır
11 Yorumla
1 yılSiyah yakışır o sen misinn boy kg kaç
041 Yorumla- 1 yıl
Siyah mini saten geceliğin var mı
Soran1 yılSiyah boğuyor
- 1 yıl
Ne giydin peki ve geldi mi kocan
Soran1 yılBugün için DEĞİL. Sipariş vericem. Geldi ama çok geç geldi.
Soran1 yılO da bakmış bişeyler sipariş vermiş. Bakalım
- 1 yıl
Mini saten mi aldın nasıl bi tarz aldın kocan çok şanslı
Soran1 yılEvet mini olacak tabi ☺️neyse gelir birazdan yanlış anlaşılmasın.
- 1 yıl
Şimdi ne giydin peki
- 1 yıl
Birazdan dediğin baya vardir gelmesine
Soran1 yılYok yok diğer odada. O sebepten.
- 1 yıl
Anladıım diğer odada yani ve sen onu gecelikle bekliyor sun boy kg n kaç
- 1 yıl
Şu an ki geceliğin nasıl peki üstünde ki yani kırmızı mı
- 1 yıl
Bu arada tatmin edemiyor mu seni ve senin gibi birisi varken yan odada napıyorr
Soran1 yılİşte ben de onu soruyorum da cevap bulamıyorum.
- 1 yıl
Cevabı sey kocan seni çekici bilmiyor olabilir boy kg n kaç ve spor yapıyor musun ya da güzel bulmuyor olabilir
- 1 yıl
ya da direkt sorun kocanda gibi çünkü anlattıklarına göre de baya cilveli gibisin
Soran1 yılCilveli tim. Kocam bşraz takıntılı bir tip ve obsesif. Bir insana dokunma duygusu mide bulandırıcı geliyor. Ben sana sorayım ama dürüst cevap ver. Çok yorgun ve depresif olunca kadın görmez olur mu gözün
Soran1 yılÇekici bulmayan erkek boşanmaz mı. Bunu ona teklif ettim
- 1 yıl
Cilveli ve beni seksi gecelikler le bekleyen güzel bir kadın varken o yorgunluğum uçar gider o kadını istediğini ilgiyi veririmm istediği şeyi de veririm
- 1 yıl
Çocuk yoksa boşanır ya da düzen bozulmasın demiş olabilir seni dışarıda çekici buluyor lar mı fiziğin nasıl mesela
Soran1 yılÇekici olmak çok kolay... Arzulayan biri olduğumu biliyorum.. Kadın kadın biriyim yani.. Yani sapığım çok olduğundan.. Çarşaf tipi geniş örtüye geçtim
Soran1 yılKusursuzum diyemem tabi ki..
- 1 yıl
Geniş örtü derken kapalı mısın normalde ve sorun kocanda bence o geceliklerle beni karşılaşan şu an ter içindeydik 2 miz de 🙃😅
- 1 yıl
Kimse kusursuz değildir spor yapıyorsun galiba boy kg n kaç
Soran1 yılEvet dışarıda örtülüyüm. İşte basit şeyler istiyoruz onlar bile olmuyor çoğu zaman. eşimin Bi akrabası bile etrafımda dolanıyor bunun haberi yok..
Soran1 yılVe örtülüleri basite almayın. Örtününce libido tavan. Evde daha çok süsleniyorum daha çok
- 1 yıl
Anladımm şu an üstünde ne var peki eşinin yerinde olmayı isterdim çok şanslı ama farkında değil
- 1 yıl
Hayır almıyorum dışarıda örtülü evde ona öylesin daha ateşli ama onu bile fark etmiyor bence
Soran1 yılBoy 166 kilo 70 malum kalça var
Soran1 yılBen gideyim de onu çağırayım kötü oldum çünkü.. Kendine getireyim biraz
Soran1 yılBir kaç gündür iyi olmuş da bakalım düzelir inşallah
- 1 yıl
Off iyi gibisin dolgunsun yani beyaz tenlisin bide Şu an o kalcaya ellerinin izinin geçmedi lazımdı
- 1 yıl
185 boy 80kg bende spor yapıyorumm
- 1 yıl
Çağırma sen kendinin gelmesi lazım
- 1 yıl
şu an ne renk nasıl bir gecelik var üstünde
- 1 yıl
Nasıl geçti gece
Soran1 yılGelmedi 😄kavga ettim
- 1 yıl
Ciddi misin nasıl hayır dedii sana üstünde öyle şeyler varken
Bu arada kaç yaşındasın - 1 yıl
Dün gece yine mi gelmedi yanına
Her renk yakısır 😀
06 Yorumla
Soran1 yılKadın güzel olunca. Ben en iyisi hepsinden birer tane alayım böyle olmayacak zaten
Soran1 yılKalça var spora başlayınca belim inceldi iyi görünüyorum.
Soran1 yılYani o kısmı da beyefendiyle paylaşıyoruz ya🙂
1 yılKırmızı ya da pembe çok yakışır 😉😍🔥🔥
021 Yorumla- 1 yıl
Sevgilin partnerin var mı peki yoksa boşta mısın şu an
- 1 yıl
Eğer yoksa almak isterim sana bir gecelik ama bir şartla 😉
Soran1 yılVar birisi yoğun çalışıyor konuşamıyorum fazla.. Bu konuları sorarsam da aklı gidiyor işte rahatsız etmeyim diye yazdım buraya ☺️
- 1 yıl
Hmm anladım
- 1 yıl
Keşke olmasaydı ya
- 1 yıl
Sevgilin mi kim bu
- 1 yıl
Teklifime bir şey söylemedin bu arada 😉
Soran1 yılKocam. Teklifinizi kabul edemem tabi ki 🍁
- 1 yıl
Hmm tamam
Soran1 yılAma geceleri uğrayan bir koca düşün bu soruları ona soramıyorum
- 1 yıl
Nasıl yani anlamadım
Soran1 yılİş yoğunluğu yani gece geliyor..
- 1 yıl
Hmm çok ilgilenmiyor mu yani seninle
- 1 yıl
Orada mısın
Soran1 yılEvet ilgilenmiyor
- 1 yıl
Hmm anladım
Aldatıyor olmasın seni bu
Soran1 yılZannetmiyorum..
- 1 yıl
Emin misin
- 1 yıl
Neyse her şey yoluna girer umarım ya üzme kendini takma kafana
- 1 yıl
Neyse kendine iyi bak hoşçakal, rahatsız ettiğim için özür dilerim bu arada, iyi geceler.
Soran1 yılTeşekkür ederim. Hoşçakal
1 yılBence giyemezsen daha çok yakışır
014 Yorumla
Soran1 yılGiymem isteniyor
- 1 yıl
Manyak mi bu, ben çıkarmakla uğraşamam diye dedim 😅
Ama illa giyimeliysen bordo veya aşırı transparan beyaz olsun.
Soran1 yılManyak zaten. Bak nasıl biliyor insanlar
- 1 yıl
Peki hangi renge karar verdin, gül kurusuda yakışır ama ben yinede tüm vücudunu gosterecek bir beyaz olmalı derim. Meme uçları belli olmalı
Soran1 yılTransparan da iyi evet. Ama sen vahşisşn sanki Bi. Tık
Soran1 yılMantıklı.. Düşünüyorum hala kırmızı ve transparan olabilir
- 1 yıl
Vahşi değilde hard diyelim 🤔😄
Sen slow musun sert mi?
Soran1 yılBen sert..
- 1 yıl
Harikasın, bende öyle.
En çok hangi mekanda hoşuma gidiyor
Soran1 yılMekan genel de Sahil düşünüyorum. Sahil çocuğu olduğum için. Bi bodrum, ailenin olduğu bir evde bir yerde..
Soran1 yılZaten mekan da değişiklik seviyorum da benimkini nasıl ikna ederim bilmiyorum
- 1 yıl
Ya o çok isteksiz birimi?
Arabada ormanda falan denedin mi?
Soran1 yılDenemedim. Biraz isteksizlik oluyordu hastalık vardı.. Orman da iyi
- 1 yıl
Özelden yazsana
Siyah fena durur
02 Yorumla
Soran1 yılBeyaz tene mantıklı
Görmek lazım
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 709 cevap paylaştı.
1 yılBordo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTenini görmek lazım ama kırmızı giy
016 Yorumla
Soran1 yılBeyaz
Cevap sahibi1 yılKesin kırmızı giy. Kocana sürpriz mi yaipcan
Soran1 yılSürpriz değil ben de rutin ☺️. Kırmızı şey mi şehvet kırmızısı olan.. O da çok klasik
Cevap sahibi1 yılNe şanslı kocalar var ya :)) canım şehvet kırmızısı iyidir gaza getirir
Soran1 yılYaa Bi de şanslı olduğunu farkında olsa...
Cevap sahibi1 yılBenim içim gitti sana ben ona anlatırım şansını:)))
Cevap sahibi1 yılBenimkine diyorum ki kırmızı bir şeyler giy sevmem diyor giymiyor eş işi şans işi hee
Soran1 yılYaa ben eşime diyorum sen seç sonuçta o görecek.. Yanlış yapıyor..
Cevap sahibi1 yılBenimki seçmiyor bile dertler ortak hee
Cevap sahibi1 yılGizli olmasaydın dertleşirdim seninle :)
Soran1 yılDertleşecek insan var. Derdi çözecek insan önemli. ALLAH SABIR VERSİN.. Sen de eşine hediye al romantik şeyler yap yola gelir.
Cevap sahibi1 yılSanmıyorum seksi bile benim zorumla yapıyor
Soran1 yılVallahi ne anlamıyorum bu kadınları benim için ha seks ha yemek yemek su içmek
Cevap sahibi1 yılŞöyle ben biraz geç geliyorum altımda sıkılıyor hadi hadi diyor benim film gidiyor sinir bozucu
Soran1 yılEvlilik uzun maraton. Bunun depresyonu var işsizliği var doğumu var. Özel hayat etkileniyor. Düzelir inşallah
Cevap sahibi1 yılSizin kaç günde oluyor
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKırmızı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım