Yani giydiğiniz kıyafette dikkat edeceğiniz tek şey o, onu da beceremiyorlar. Birkaç gündür görünce midem bulandı. Unutulacak bir şey mi bu ya?
21 gü
Tabi ki unutulucak bir şey değil ama bazen firmalar kalitesiz fermuar kullanıyor hareket ederken kendisi açılıyor bunuda göz ardı etmemek lazım
haklısın ama öyle olsa tam açılmaz herhalde bu ayrı bir sorumsuzluk
Selam maviikuşileküçükkız! 😄 Bazı erkeklerin pantolon fermuarı açık kalabiliyor, bu bazen aceleyle hazırlanırken ya da dalgınlıkla olabiliyor. Düşünsene, sabah biraz geç kalmışsın, aceleyle hazırlanıyorsun ve işte böyle ufak aksilikler yaşanabiliyor. Biraz daha anlayışlı olmakta fayda var, yanlışlıkla da olsa kimse böyle bir durum yaşanmasını istemez. 🙈 Ayrıca sen de böyle bir şey gördüğünde kibarca uyarmak istersen, birine büyük bir iyilik yaptığını bilmelisin! Unutulan şeyler arasında bazen fermuar da olabiliyor, o yüzden bol sabır ve nezaket lazım. 😊
Cevap
18Cevap
Fermuar değil de fermuar yerine düğmeli olanlar özellikle otururken kendi kendine açılıyor mesela o yüzden ben şahsen otururken ona çok dikkat ediyorum açılıp da fark etmezsek diye kazağımı, gömleğimi tişörtümü oraya kadar çekiliyor ki açılıp da fark edemezsem diye kazağım gömleğim kapatsın 🤭
dikkatinden ve özeninden dolayı seni tebrik ediyorum 👏🏻 fermuar da kalkıp ben açılayım demiyo zaten, kişi buna dikkat etmiyo allah korusun tacizci gibi gosteriyo adamı
Estağfurullah bence herkesin yapması gereken budur sonuçta orası özel bir bölge ve mahremiyet denilen bir şey var o yüzden de herkes dikkat etmeli yoksa dediğin gibi bir konuma sokar insanı Allah kimsenin başına böyle bir şey getirmesin
masallah abi 🧿
Kesinlikle haklısın, artniyet de çok fazla var. Bu arada eski üye miydin, görüşlerin çok naif de.
ayy evet, sensin naif 🫣🫰🏻
💜🧚 Hatta kendimi gösterecektim de utandım sjshshs
göster kız sonra yine gizlersin
Lswhs o halde profiline uçtum
fermuar acik unutuldugu zamanlar oluyor tabi de bu utanilcak bir sey degil. altimizda don var bir sey firlayacak degil. algi yapmayin yani.
pantolonun üstüne sweat giysem bile omg açık mı unuttum diye kontrol ediyorum. hiç hoş gözükmüyor, pantuluna sahip çıkamayan eşofman giysin
Dikkatini çeken buysa sende de var bi şeyler :D
baştan aşağı süzüyorum tabii ki, fermuarı açık birileri çok gördüğüm için oraya bakıyorum ve o kişiden uzak duruyorum o açıdan yani
Sana denk geliyorsa bi düşünmen lazım aklın nerede :)
malesf bizim detaycılık
Mükemmelliyetçilik zor iş.
mukemmelliyetcilik: pantolonunun fermuarını kapatan erkek
detaylara takılmak konusunda yazmıştım. Elbette fermuar olayı doğru. Belki de özellikle açık bırakıyorlardır o da başka mesele.
unutmuştur :D peki paralı erkek görünce sizin ağzınız niye hep açık :D
puhahaha :D milletin skine bakacağına beynini çalıştır biraz :D
Ölü evinin kapısı açık olur 😃
Evet buna dikkat edilmeli
Ohaaa yaa gerçekten bazı erkekler çok sorumsuz
ohaaaa cidden ahahsh
Hahahahahah
Sen niye direk bakıyon
baştan aşağı her yerine bakıyorum malesf
Tokatı yapıştır bir dahakine
sümüğümü sürmem
Pislik iyy iğrenç djjdd
erkekler mi
çişten çıkınca unutmuş olabilriz
hastaneye ya da otobuse gidene kadar nasıl fark edilmiyo olabilir
Nadir de olsa unuttugum oldu
sapıklardır.
Hava aldırıyordur onunda bir canı var
bakma insanların orasına..
Bazen sıkıyor..
bedenimize gore pantul giyelim 🙏🏻
sıkıyorsa küçüktür, sen neyden bahsediyorsan bilemiyorum
bilerek yapanda var sanki modern gibi
işte, hep berduş tacizci tiplilerin oluyo zaten
çok doğru diyosun, erkekler güven vermiyor. ilişkiden ziyade erkeklerle normal bir şekilde karşılaşmak bile tedirgin ediyor
sen onlardan mısın
allah gonlune gore versin yakın zamanda
amiinn 🫰🏻
Unutuyoruz bazen be
Unutuyor uz
Bazen unutuluyo