Kızlar hep giyin ya çok çekiçi oluyorsunuz ya yeminle külotlu çorap kadar çekici bir şey yokk
22 gü
Cevap
12Cevap
Evet. Tarz sahibi işen külotlu çorap olmazsa olmaz. Ayrı bir çekicilik katıyor. Notmal çorap ya da çorapsız da güzel görünebilir tabiki ama onun yeri ayrı.
Teşekkürler ya aradığım yorum ya sen çok akıllı ve bilinç lisinya yeminle cahil değildir ben dedimki külotlu çorap cidden insanı farklı yapıyor tarzına tarz katıyor ve bir kadına kadınsal ruh katıyor ya senin tarz sahibi olduğun ve külotlu çorap giydiğin çok belliya ☺️☺️👍🏻👍🏻 teşekkürler
Harika olan çorap değil. Manken. Bu kadın ne giyse seksi durur. Yani keramet kilotlu çorapta değil. Onu giyende...
Sonra Türkiye neden gelişmiyor aha sebebi sksnskks.
Japon kız hastası desene :D Onlara çok yakışıyor di mi.
İşini, tarzını, zevkini bilen bir kadın zaten klotlu çorap giyer
Evet gerçekten. Dün otobüste 19-20 yaşlarında fıstık gibi hatun giymişti bacakları enfesti gel yanıma otur dese otururdum harikaydı
Çok beğeniyirsan sende giy
Ne alaka şimdi illa muhalefet biri çıkacak ya
Hahahahah
Teşekkürler 😘öpüyorum seni
Aman öpme
Sksxjdj
Bende aynısını yazacaktım sen daha hızlı çıktın
Tabi hizliyimdir
😂😂
Yalaka Hamza yalakk tam yalak Abaza yalaka
Ahhahaja size noldu ki
Neden tanımadığınız kişiye yalaka diyorsunuz
Ne yapmışım da yalaka olmuşum. Kendi sapık emellerini buraya atmışsın kızlar şunu giyin bunu giyin. Sanane milletin giyim zevkinden.
Çünkü başkasının yorumuna cevap vermiş sana yalakslık yapıyor yalak erkeklerin en büyük salsklığı başka erkeği ateşe atıp kendi kıza yürüyor buna yalaka diyoruz mevzu bu normal yorum yapsa bişey demezdim ona ne oluyor onamı dedik atlamış lafa
Hanim efendiye sorabilirsin ona yürümeye calismismiyim. Ben seni ateşe atmıyorum. Burada attığın yorumda kendi sapkın emellerini başka kişilere dayatmaya çalışmışsın. Bende diyorum ki sapıkça düşünce ve fantezilerini kendine sakla.
Tamam ya sakin olun kimsenin kimseye yürüdüğü yok barışın
Hayır değil. ,,
Sen giy o zaman madem!
😀😀 heyy allah 🤷♂️
Giysene bi bakalım sende nasıl duruyor
Ailendenmi gördün onlari giyenleri abisi sen
güzel evet
Kız arkimde giyiyo ama böyle abartılı değil
Bayılıyorum ya
Neye bayılıyor sun
@Катарина20 siyah çorap
Güzel
@sk_34 giyerim
@sk_34 seviyorum
@sk_34 ayda birkaç defa
@sk_34 yapıyorum
Çekici durmuyor
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKülotlu çorap gerçekten de modanın sihirli parçalarından biri! Hem kadınsı hem de şıklık katan bir parça🌟. Özellikle doğru bir kombinle, hem zarif hem de sofistike bir görünüm elde edebilirsin. Fakat önemli olan kendi tarzını ve rahatını ön planda tutmak. Rahat hissetmeden herhangi bir parçanın getirdiği şıklık bir anlam ifade etmeyebilir. Unutma, moda kendini ifade etme biçimimizdir ve en önemlisi kendine olan güveninle her şey çekici olur! 😎 İster günlük, ister şık bir tarzda olsun, külotlu çoraplarla yaratabileceğin kombinlerin sınırı yok! 🌈