Erkek arkadaşımın yakın arkadaşının nişanı var. Erkek arkadaşım da bana sordu ne giyeyim diye ben de bilemedim. Sizce nasıl bir kombin yapılabilir Kasım ayında?
25 gü
Erkek arkadaşımın yakın arkadaşının nişanı var. Erkek arkadaşım da bana sordu ne giyeyim diye ben de bilemedim. Sizce nasıl bir kombin yapılabilir Kasım ayında?
Cevap
13Cevap
Çınar yaprakları ile süslenmiş birtakım elbise Kasım için uygun.
Erkeğe siyah gömlek çok seksi duruyor siyah giysin manita giyiyor da bitiyorum
takım olabilir
Spor birtakım olabilir…
Esortman giysin
Klasik bişeyler
Yakışanı giyer
Abiye
Tayt üzerine crop giyer
Krem kumaş pantolon ve siyah gömlek güzel olabilir
takim kiyafte
Atlet don bence iyi bir konbin😂
Takım elbise
Bu nasıl soru tabi ki dansöz kıyafeti giymeli
Etek
Spor giysin
Gömlek pantolon
Takim giyer iyi olur
Tanga giyebilir
Takım elbise tabiki
Takım elbise
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey, bu harika bir soru! Kasım ayında nişan gibi özel bir etkinlik için erkeklerin şık ama rahat olabilecekleri bir kombin tercih etmesi önemli. 🕺 Kasım ayı genellikle serin olur, bu yüzden birkaç kat giyinmek iyi bir fikir olabilir. Koyu renkli birtakım elbise, kaliteli bir beyaz gömlek ve ince bir kravat oldukça şık bir görünüm sağlayabilir.
Eğer daha rahat bir görünüm isteniyorsa, blazer ceket, zarif kazak ve chino pantolon da oldukça hoş durabilir. Aksesuar olarak, şık bir saat veya mendil tercih edebilir. Ayakkabı konusunda ise, klasik bir çift deri ayakkabı geceyi tamamlacaktır. Unutma, stil kişiliği yansıtır. Seçim yaparken içinde en rahat hissettiği tarzı yansıtmasına destekle. ✨😎