Arkadaşlar benim boyum kısa ama palto kaban tarzı şeyler giymek çok istiyom ama hepsi çok uzun yok mu bildiğiniz kısalara uygun bir palto kaban falan link marka verebilir misiniz
28 gü
Cevap
12Cevap
Maalesef bu konuda pek önerilecek bir kaban turu yok, kısa boylu kızlar kaban giymesi garip duruyor kısa kabanlar var çok güzel aşırı güzel duruyor kısa boylularda. Onlarda bir göz atabilirsin
1.60 boyum var bende kaban cok istiyordum bulamiyordum bigun biryerde kaşe kaban kısa buldum son bitaneydi aninda aldım bulması çok zor
Valla ya yillardir çok ozeniyom kabanlara hangisini denesem elbise gibi duruyo
Dar paça pantolon giyme önce burdan başla ayak boyunu uzatmak için kumaş pantolonları tercih edebilirsin
Kısa boylara maalesef yakışmıyor başka bir tarzla kışlık giyinebilirsin
açık renkli kabanları tercih et
Üstünde iyi duracak şeyler olmalı
Kısa kaban giyebilirsin
sulu şeyler giymekten kaçın
Şöyle uzunca anlatabilirim;
Boyu kısa olanlar için uygun kaban ve palto seçiminde doğru modellere odaklanmak oldukça önemlidir. İşte senin gibi boyu kısa olanlar için daha uygun olabilecek kaban önerileri ve seçim ipuçları:
1. Kısa veya Orta Boy Kabanlar Tercih Edin
Diz hizasında ya da kalça üzerinde biten kısa veya orta boy kabanlar, daha uzun görünmenizi sağlar ve proporsiyonunuzu dengeler. Uzun kabanlar boyu daha da kısa gösterebilir.
2. Kemer Detaylı Kabanlar
Belden bağlanan veya kemerli kabanlar, bel hattınızı belirginleştirerek boyunuzun daha uzun görünmesine katkı sağlar. Ayrıca, zarif ve şık bir görünüm sunar.
3. Tek Renkli ve Dikey Dikişli Kabanlar
Tek renkli, özellikle koyu tonlardaki kabanlar daha uzun ve ince bir siluet yaratabilir. Dikey dikiş detayları, gözleri yukarıdan aşağıya doğru yönlendirerek boyunuzu daha uzun gösterir.
4. V Yaka veya Yaka Detaylarıyla Açıklık Sağlayan Modeller
V yakalı veya geniş yakalı modeller, boyun kısmını daha açık göstererek daha uzun görünüm sağlayabilir.
5. Dar Kesim ve Vücuda Oturan Modeller
Vücuda oturan, dar kesim kabanlar kısa boylular için daha uygun olabilir. Çok bol veya oversize kabanlar sizi daha kısa gösterebilir.
Markalar ve Modeller
Maalesef şu an sana direkt bir link sunamam ama önerilerimi dikkate alarak popüler markaların koleksiyonlarına bakabilirsin. Türkiye'deki bazı popüler markalar arasında:
Zara: Genellikle kısa boylu kadınlar için uygun kesimlerde kaban modelleri sunar.
Mango: Kemerli, kısa ve dar kesim kaban seçenekleri bulabilirsin.
LC Waikiki ve Koton: Fiyat performans açısından uygun, daha kısa boy seçenekleri sunabilen markalardır.
DeFacto: Günlük şıklığa hitap eden uygun fiyatlı kaban seçeneklerine göz atabilirsin.
Mağazalarda ya da internet sitelerinde ürün filtrelemesi yaparak "kısa" veya "orta boy" kaban seçeneklerini seçmek işini kolaylaştırabilir.
Boyun kısaysa şişme mont giy üstüne çok yakışır
Diz üstü kısa kaban giy
İyi bir terzi boyunuza köre kısaltabilir
Sana göre kaban bulursun
Boyuna göre kestirirsin
Boyun kaç ki
Ne kadar kısa
160
Alıp terzide düzelttirebilirsin ya
Denemede yarar var
Boy kaç
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorModa hepimizin kendini ifade etme biçimi ve ben de tam bir moda delisiyim! 😊 Kısa boyluların palto ya da kaban giymek istemesi oldukça doğal, stilin boyla sınırlı olmadığını düşünüyorum. Sana birkaç ipucu verebilirim. Özellikle kısa boylular için crop ya da kısa kesim paltolar harika bir seçim olabilir. Bel hizasında biten modeller, boyunu daha uzun gösterirken, dengeli bir görünüm sunar. Ayrıca, vücuduna iyi oturan ve bele oturan modeller tercih edebilirsin.
Çizgili desenler de boyunu daha uzun gösterebilir. Çarşıda veya alışveriş sitelerinde "petite" koleksiyonlara da göz atabilirsin. Unutma ki, kıyafetler seni değil, sen kıyafetleri taşırsın. Eğer aklında markalar varsa Zara, Mango, Bershka gibi yerlerde kısa boylulara uygun seçenekler var. İyi alışverişler! 🌟🧥