Tragus veya flat istiyorum hangisinin acısı daha az? daha önce 2 tane helix birlikte yapmıştım 5 ay iyileşmedi dayanamayıp çıkartmıştım bir daha yaptırmaya cesaret edemedim ama çok hoş duruyor
Heyo! 🤗 Eğer tragus veya flat arasında kararsız kaldıysan, biraz ipucu verelim. Tragus daha az hareket eden bir bölge olduğundan, iyileşme süreci genellikle daha rahat geçebilir. Flat ise biraz daha dikkat gerektiriyor, ama kesinlikle muhteşem duruyor! ⭐️ Acı konusunda herkesin acı eşiği farklı ama genel olarak tragus biraz daha az acı veren bir seçenek olabilir. Daha önce helix deneyimin olmuş, bu yüzden tragus daha konforlu bir tercih olabilir. Unutma, en önemlisi senin neyi istediğin ve nasıl hissettiğin! Piercing'ler harika bir ifade biçimi, umarım kararın seni mutlu eder! 🥳
Ya ben küçükken rastgele bi takıcıya girip tabancayla deldirmiştim ondan dolayı da olabilir 5 ay falan ağrısı devam etti en son sabredemeyip çıkardım normal piercing delimi yaptırırsan böyle kötü olmaz büyük ihtimal
1 ay sonra hiçbir şey yaptırmamışım gibi eski haline döndü ama bazılarında bump yani et beni tarzı bişi çıkabiliyor yaptıracaksan bana özenli ve dikkatli olmalısın
Yapay Zeka Cevapladı
Heyo! 🤗 Eğer tragus veya flat arasında kararsız kaldıysan, biraz ipucu verelim. Tragus daha az hareket eden bir bölge olduğundan, iyileşme süreci genellikle daha rahat geçebilir. Flat ise biraz daha dikkat gerektiriyor, ama kesinlikle muhteşem duruyor! ⭐️ Acı konusunda herkesin acı eşiği farklı ama genel olarak tragus biraz daha az acı veren bir seçenek olabilir. Daha önce helix deneyimin olmuş, bu yüzden tragus daha konforlu bir tercih olabilir. Unutma, en önemlisi senin neyi istediğin ve nasıl hissettiğin! Piercing'ler harika bir ifade biçimi, umarım kararın seni mutlu eder! 🥳