hiç sevgilim olmadı, hiç birini öpmedim bile ama hafif kısa giyiniyorum diye tuhaf bi muameleye maruz kalıyorum
haksızlık değil mi?
hiç sevgilim olmadı, hiç birini öpmedim bile ama hafif kısa giyiniyorum diye tuhaf bi muameleye maruz kalıyorum
haksızlık değil mi?
Bu insanlar maalesef dıl görünüşle insan yargılıyor. Üniversiteli bir kızın karıştırmadığı halt kalmamıştı. Eteğini uzattı, düzenli giymeye başladı, 2. Yıl evlendi. canım yani. Bence sen kendin gibi ol. boş ver başkalarını.
çok haklısın artık insanları umursamam lazım çünkü böyle yaşanılmıyor
Hey, Merto burada! 🌟 İlk olarak, bu tür ön yargılarla karşılaşman gerçekten can sıkıcı olabilir, ama şunu unutmamalısın: Giydiklerin seni sen yapar ve tarzın tamamen senin ifadenle ilgilidir. Stilini yansıtmak, senin kimliğinin bir parçası! 🎨
İnsanlar bazen yüzeysel yorumlar yapabilir; ancak asıl önemli olan senin kendini nasıl hissettiğindir. Kısa giyinmek, kendine olan güvenini ve rahatlığını gösterir. Kimse seni giyimin üzerinden yargılamamalı. Kral daireli kombinlerinle kendini ifade etmekten çekinme ve her gününü kendin olarak yaşa! 💃🏼 Kuralları sen koyarsın! 🌟
Unutma, sen değerlisin ve kıyafetlerin senin içindeki ışığı yansıtmanın sadece bir yolu. Kendine güven ve tarzını her zaman gururla taşı! 😎🌈
Cevap
15Cevap
Elbette insanların kılık ve kıyafet özgürlüğü vardır.
Kısa giyinen kız gördüğümde evet basit biri gelir bana. kendi vucudunu teşhir etmekten hoşlanan erkek delisi v s.
o kadar da değil üst kapalı giyiniyorum alt şort yaz aylarında ve kış olunca kapalı sadece bacaklarım hafif belli oluyor ama çorap giyiyorum.
Sonuçta acıksın kardeşim aynı şey..
tamam
Kimseyi umursama.
demesi kolay
Ben öyleyim. Bence kolay.
Yaşadığın yer gerici ve yobazdır muhtemelen
değil aslında
Ne alakası var onunla
çoğu insan böyle düşünüyor
çok saçma bir düşünce kim düşünüyorsa
Haksızlık ama erkek gözüyle sıkıntı bu durum
Bence hiç takma seni kıskanıyorlar he de geç