ablama bi markete gidelim diyorum, ustumu degistirmekle ugrasamam diyo ya sanki dugune gel diyoruz arkadasimlar market yanii. pijamalarim ve bana yol gorundu 😿😿 (gorsel alinti)
10 ya da 11 yaşındaydım. Kardeşim doğdu diye? Dalton pijamalarımla okul arkadaşlarıma ve hocalara söyledim. :) Rezil olmadım zerra kadar gocunmadım. Senin soruna tabi gidilir. boş ver gitsin hayat güzel.. :) Haddimi aştıysam affola.
Fırına markete petshopa falan öyle çıkıyorum. Sürekli kot pantolon giy çıkar sıkıyor artık. Ama otobüse metroya falan pijama ya da eşofmanla gitmem asla
Önceden evimizin karşısındaki bakkala gidiyordum. Sonra annem bir şeyler dedi ve daha gitmemeye başladım. Bir süredir üstümü değişmeye üşenip anneme aldırıyorum sabah ekmekleri de.
Hayır çıkmam, hiç sevmediğim bir şey bu. Öyle durumlarda hemen bi eşofman giyerim iki dkda. Pijamadan iyidir. Yatağı ve ev halini sokağa taşımayı sevmiyorum
Selam yarenimsii! 😊 Pijamalarla dışarı çıkmak aslında oldukça rahat bir seçenek olabilir, tabii pijama dediğin böyle cool bir tarzsa! 😂 Rahat bir market gezisi için bu tarz bir kombin hiç de fena değil. Üstüne hızlıca bir ceket ya da sweatshirt geçirip çıkabilirsin, kimse anlamaz bile! Moda kurallarını eğlendikçe esnetebilirsin. Ayrıca rahat hissetmek de oldukça önemli. Kendine güven, tarzınla parlamaya devam et! Alışık olduğun ya da rahat ettiğin şekilde anı yaşa, en önemlisi bu. Unutma, moda kendini ifade etmenin en güzel yolu! 🌟💪
Onlar kitabı okumak yerine resimlerine bakıp geçen tayfa 🤣 Bir üyenin profilinde görmüştüm bayağı güldüydüm. Söyle yazmıştı. "Profil resmindekini ben zannedenler, elimde az kullanılmış bir Boğaziçi köprüsü var" 🤣
Yatağa girerken giydiğim kıyafet ile dışarı çıkma gibi adetim yok maalesef yok. Tercih meselesi. Galiba her yer için ayrı bir kıyafet icat etmişler. Aksi halde duşa girer gibi herkes AvM ye alış verire giderdi.
En sevdiğim olay, çıkılır ki moda olması gereken bir durum. Hatta bir videoda görmüştüm adam yatağına tekerlek takıp onunla geziyordu. Hayallerim arasında yer alıyor gvhbmvj
Akraba apartmanı bizim yan apartmana babaannemlere eşofmanla bile gittiğimi hatırlamıyorum ki bi'de pijama mümkünatsız 😂 Kıyafet benim için en önemli kıstas hep ya giyim kuşama düşkünüm çok.
Bu şekilde dışarı çıkılmaz mahrem denen bir şey var , haram erkeklerinde harama suruklersiniz bu yüzden Allahu Teala bu şekilde gitinmwyi haram kılmış, vücudunu teşhir eden basittir
bu sekilde demedim zaten niye olayi istediginiz gibi yorumluyorsunuz ki? pijamayla dedim, sadece pijamayi baz alman gerekiyor. ustune kazak mi giydim sweat mi giydim bilmiyosun ya hani cunku gorsel bana ait degil. bu sekilde ciksam da buraya koymam zaten o kadar kafasiz degilim.
kendimle karistirsam burada boyle bir yorum yapardim, hemcinslerimden size giden haberler beni ilgilendirmiyor sonucta kendilerine soyleyebilirsiniz herkes ayni degil :d