Moda & Stil Gay ceketine mi benziyo bu? AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaş diyo Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Neyse aldum Gay ceketine mi benziyo bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
oylesinebirisi1 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Kimin giydiğine bağlı, zayıf Kadıköy tayfa tipli biri giyerse evet gay ceketi derdim ama senin gibi birine tam oturur o yüzden gay ceketine benzemez kesinlikle. Sorun ceket değil kişi yani 0 0 Yorumla
Sanseba Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hayır alakası yok aşırı havalı ve hoş bir ceket 0 0 Yorumla
beşiktaşlıbirkedy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Hayır güzel 0 3 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Alıyorum bsjs Yorumla beşiktaşlıbirkedy 1 yıl derhal jf Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Sjjsd tamamdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimin giydiğine bağlı, zayıf Kadıköy tayfa tipli biri giyerse evet gay ceketi derdim ama senin gibi birine tam oturur o yüzden gay ceketine benzemez kesinlikle. Sorun ceket değil kişi yani
Gay elbisesi diye bir şey mı var
Hayır güzel gayet
Purolu dayılarin ceketine benzio lan bu
Hayır alakası yok aşırı havalı ve hoş bir ceket
Hayır niga ceketi
Gay ceketi neymiş ya
Yok değil
Hayır güzel
Alıyorum bsjs
derhal jf
Sjjsd tamamdır