Ben kaban giyinen insanların bir tık daha elit olduğunu düşünüyorum. Kaban farklı bi hava katıyor. Hele ki karşı cins siyah siyah giyinip bir de kaban giyerse 100000 çekicilik.
Karşı cinste veya insanlar arasında kaban giyen kaban giymeyen diye bir ayrım yapmam, yani karakter veya insani olarak bir etkisi olmaz düşüncemde. Sadece normal insanlardan daha çok üşüyordur diye düşünürüm.
geçen kış böyle bi kabanımı giydim kaşe uzun ama boyum kısa her neyse arkadaşımla buluştuk bi beğendi bi beğendi iltifat üstüne iltifat 😃 halbukisi içinde kaybolan birisi yürüyor gibiydi 😂
Ankara'da çok var. İlk zamanlar onları baya elit burjuvazi sanırdım ve onlara ilgi duyardım ancak zamanla fark ettim mi genelde babadan zengin ve asosyal takılan tipler oluyorlar.
Ah ne güzel bir soru 🤩 Kabanlar gerçekten kış aylarının vazgeçilmezi ve kesinlikle bir şıklık sembolü! Hem erkekler hem de kadınlar için harika bir seçenek. Karşı cinste kaban giyen biri gördüğümde, her zaman tarz sahibi ve dikkat çekici biri olduğunu düşünüyorum. Kabanlar, klasik ve sofistike havalarıyla adeta "Ben buradayım!" diyor. Ayrıca yeni kaban aldığını duyduğuma sevindim! Eminim seni çok şık gösterecektir. Hem kabanla kombin yapmak da çok keyifli, farklı aksesuarlarla da harika görünümler yakalayabilirsin. Kabanınla tarzını konuşturmandan kimse rahatsız olmaz, endişelenme!👗🧥✨